Procesul de restituire a taxei auto, la final

1
669

 

Procesul de restituire a taxei auto, la final

Ministerul Finantelor Publice, prin A.N.A.F. anunta finalizarea procesului de restituire a taxei auto pentru toti contribuabilii, romanii primind in total 6,16 miliarde de lei, incepand cu 2017.
ANAF a anuntat luni, 9 septembrie 2019, finalizarea procesului de restituire a taxei auto pentru toti contribuabilii romani care au depus documentatii complete, astfel ca, din 2017 pana in prezent, Fiscul a restituit in total 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri aprobate.
"Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala, a restituit taxe auto (taxa auto pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu) tuturor contribuabililor romani, care au depus documentatii complete. Astfel, incepand din 2017 pana in prezent, A.N.A.F. a restituit taxe auto in valoare totala de 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri depuse si aprobate", arata ANAF pe site-ul oficial al institutiei: www.anaf.ro, la sectiunea comunicate de presa.
ANAF subliniaza ca are in atentie si cererile ale caror documentatii sunt incomplete.
"Acestea vor fi solutionate pe masura ce contribuabilii notificati vor transmite catre Agentia Fiscala clarificarile solicitate", informeaza ANAF.

 

 

COMENTARII

  1. Ati dat banii dupa un an si ceva (termenul limita era parca 30 august 2018). Eu daca am bani de dat la stat, imi calculeaza penalitati, popriri, etc. Voi nici macar scuze nu va cereti.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.