Primarul Zalaului, Ionel Ciunt, a semnat scrisoarea deschisa catre Consiliul European pentru emisii de carbon zero pâna în 2050

12
906

 

Primarul Zalaului, Ionel Ciunt, a semnat  scrisoarea deschisa catre Consiliul European  pentru emisii de carbon zero pâna în 2050

Primarul municipiului Zalau, Ionel Ciunt, în calitate de reprezentant al municipiului Zalau, este unul dintre semnatarii scrisorii deschise catre Consiliul European si Statele Membre UE cu privire la impulsionarea sefilor de State si Guverne ale Statelor Membre sa angajeze Uniunea Europeana (UE) si toate institutiile europene pentru o strategie pe termen lung cu obiectivul de atingere a unor emisii de carbon net-zero pâna în anul 2050. 

Asociatia Europeana pentru Democratie Locala (ALDA) si mai multe coalitii si retele de orase europene, printre care Energy Cities si ICLEI, au lansat o initiativa de sprijin a strategiei ambitioase în domeniul schimbarilor climatice pe termen lung, ce sustine ca prioritate atingerea unor emisii de carbon net-zero pâna în anul 2050.
Mai mult de 9.000 de orase s-au alaturat Conventiei Primarilor pentru energie si clima la nivel global, dintre care 8 000 din Europa.
"Schimbarile climatice existente impun actiuni imediate care sa aiba drept scop mentinerea cresterii temperaturii globale sub 1,5°C. Din acest punct de vedere politicile europene trebuie gândite în asa fel încât, încalzirea globala, sa nu puna în pericol viitorul copiilor nostri", este precizarea facuta primarul municipiului Zalau cu ocazia semnarii scrisorii deschise.

 

 

COMENTARII

  1. Ciuntache,o sa pui impozit si pe bashini si o sa dispui montarea la usha crului fiecarui contribuabil a unui contor de emisii dublat de un dozimetru pe care o sa-l citesti impreuna cu Fortzosu....

  2. Cel mai poluat oraș,reședință de județ,matura cu asistații sociali,praf cât cuprinde,apai când bate vântul săracul toată mizeria iese din boscheți!!,priiimar buuun!!!

  3. PAI LA SALARUL LUI DE 5000 DE EURO PE LUNAD IN TRUDA NOASTAA CONTRIBUABILILOR AMARATI SI OFERIT DE CONDAMNATUL SEF FARANUMAR O SA VREA SA CIRCULE IN TARA NUMAI CLICA LOR DE N .......

  4. Ce nerusinare si tupeu. Sa dai astfel de declaratii ca primarul unui oras in care sa praful pe strazi e de doua degete si se vantura cu maturoaiele. No asta da nesimtire si tupeu.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.