Primarul vrea urgentarea lucrarilor la blocurile ANL din Zalau

3
836
Primarul vrea urgentarea lucrarilor la blocurile ANL din Zalau

Edilul a avut in cursul zilei de azi, 21 mai, o intalnire cu directorul general adjunct al ANL, Pericica Emil Marian, discutiile vizand lucrarile care se executa pentru construirea celor doua blocuri de locuinte, un bloc cu 6 etaje si altul cu 10 etaje.

Investitia este finantata de Agentia Nationala pentru Locuinte, in sarcina Primariei Municipiului Zalau revenind asigurarea terenului, amenajarea cailor de acces si racordarea la utilitati.

In momentul de fata, cele doua blocuri sunt ridicate pana la nivelul 3, respectiv 4, iar dupa finalizarea lucrarilor cele 100 de apartamente vor fi destinate tinerilor.

“In cadrul întalnirii am solicitat continuarea si urgentarea lucrarilor pentru construirea celor doua blocuri ANL, in ideea ca noile apartamente sa poata fi folosite cat mai repede de catre tineri. Construirea blocurilor ANL si finalizarea unor proiecte precum cre?sa, gradinita, cinema Scala, zona de agrement, reabilitare spatii degradate, reabilitare infrastructura scolara si sprijinirea unor investitori (Zalau Value Centre, Dedeman, McDonald’s) fac parte din strategia noastra ca Municipiul Zalau sa devina atractiv pentru tineri”, a declarat primarul Ionel Ciunt.

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.