SondajRSS Feed

Primarul Ionel Ciunt spune ca primii doi ani din mandatul sunt plini de realizari si ca le va dedica o revista ilustrata

6 Iunie 2018

Primarul Ionel Ciunt a postat pe pagina personala de facebook un mesaj, la impliniriea a doi ani de la depunerea juramantului cu ocazia preluarii primului mandat de primar al Zalaului, in 5 iunie 2016. 

"Dragi prieteni,
“n urma cu doi ani am propus comunitatii din care fac parte, un proiect de transformare a orasului nostru intr-un oras curat, modern, prosper si sigur. Au fost multe obiective care trebuiau recuperate, au fost urgente care asteptau solutii, dar cu rabdare, cu multa munca si profesionalism pot aprecia azi, ca lucrurile au intrat pe un fagas normal. Municipiul Zalau trece zilnic printr-un proces de modernizare cu fiecare investitie noua care este demarata sau finalizata. Sunt inca multe de facut in orasul nostru care are nevoie de viitor si are nevoie de dezvoltare. “mpreuna putem face Zalaul un oras cu adevarat european. Va multumesc pentru incredere si sustinere", este mesajul primarului Ionel Ciunt postat pe facebook.
Primarul sustine ca a avut multe realizari in cei doi ani scursi din 2016 si ca le va dedica o revista ilustrata.
"Am postat acest mesaj pe facebook in contextul in care azi, 5 iunie, implinesc doi ani de cand am depus juramantul in calitate de primar ales al Municipiului Zalau. Voi scoate o revista cu toate realizarile mele in cei doi ani de mandat, in care am facut faorte multe lucruri. Revista va cuprinde ilustratii foto, cum aratau anumite zone inainte sa devin eu primar si dupa ce au fost modernizate. Ceea ce imi doresc cel mai mult este ca proiectele din Strategia de dezvoltare a orasului sa fie continuate indiferent de cine va fi primar din anul 2020", a declarat ieri primarul Zalaului.

Ciunt declara ca nu are motive sa spuna
ca ce a promis in 2016 nu se va realiza

“ntrebat despre promisiunile din campania electorala si de proiecte viitoare pentru dezvoltarea orasului si despre eficientizarea administratiei publice locale, primarul Ionel Ciunt ne-a spus ca nu are motive sa creada ca promisiunile din campanie nu se vor realiza.
"”n foarte mare procent, promisiunile sunt realizate, iar o parte sunt in curs de realizare. Ce am trecut in materialele publicitare din campania electorala, cum ar

Primarul Ionel Ciunt spune ca primii  doi ani din mandatul sunt plini de realizari  si ca le va dedica o revista ilustrata
fi Cinematograful, centura Zalaului, pietonizare, cresterea numarului de parcari, investitii in invatamant, realizarea unei crese noi, modernizarea iluminatului public, nu am motive in acest moment sa spun ca nu se vor realiza. Fac permanent o analiza asupra promisiunilor din campania electorala si nu am motive acuma sa spun ca nu se vor realiza. Dupa ce am preluat mandatul de primar, pe parcursul anului 2016 am lucrat si am finalizat Strategia de dezvoltare a Municipiului Zalau, strategie fara de care nu puteam atrage fonduri europene. Doar din anul 2017 am inceput efectiv la munca si la implementarea proiectelor din cadrul Strategiei de dezvoltare", spune Ionel Ciunt.

Viitoare reforma pentru eficienta in Primarie

Legat de eficienta celor care lucreaza in Primaria Zalau, Ionel Ciunt spune ca pana in 2019 va analiza eficienta fiecarui angajat din Primarie si promite schimbari unde sunt probleme.
"Cu privire la functionarii din cadrul Primariei Zalau, am niste ingrijorari, chiar nemultumiri legate de anumite Birouri si Servicii din Primarie. La sfarsitul anului 2019 speram sa finalizam si sa avem o organigrama noua, vor fi si modificari, vor disparea anumite Birouri si Servicii, altele se vor comasa. Un lucru important este ca vom crea un birou unic care va avea rolul de a primi cetatenii intr-un singur loc si sa nu mai fie nevoiti sa se plimbe in mai multe locuri. La biroul unic cetatenii vor putea veni cu diferite probleme legate de autorizatii, patrimoniu, consiliere juridica, fond funciar si altele. Am inceput deja aceasta analiza de eficientizare a personalului din aparatul propiu. Nemultumirile legate de functionarea anumitor Birouri si Servicii mi-au fost semnalate de catre cetateni in cadrul audientelor pe care le am saptamanal", spune primarul.

 

Vizualizari 2976
Comentarii articol

Rusine>

in 6 Iunie 2018 0:33

Cu Bulevardul cu siguranta ti-ai pierdut increderea oamenilor, avand in vedere incompetenta de care dati dovada!

>

in 6 Iunie 2018 0:47

Vin alegerile, ce sa zica? Minte si el cum mintim si noi, toti trebuie sa mancam o paine; fiecare se descurca cum poate.

>

in 6 Iunie 2018 1:09

Ciunt bea in fiecare zi ceva rosu si nu mai stie ce vorbeste.E un ciumeg rosu,mincinos si profitor.

>

in 6 Iunie 2018 1:55

Lucrurile pot spune ca s-au imbunatatit fata de puturosul de Capalnasiu. Adica era atat de jos orasul ca modernizare incat era greu de crezut ca se putea mai rau. Totusi vreau sa plateasca cineva cu nume si prenume din primarie pentru lipsa investitiilor de anvergura pe fonduri europene. Pacat de timpul trecut deja. Oamenii merita mai multe imbunatatiri

>

in 6 Iunie 2018 6:49

ciunt si mafia lui =varza

>

in 6 Iunie 2018 7:39

iarba in Bradet inca nici acuma n-a fost cosita,ce asteptati d-nul Ciunt?\r\n

>

in 6 Iunie 2018 7:43

una din realizari: promovarea ginerelui stiti voi unde.

>

in 6 Iunie 2018 8:05

capilnasiu puturos?:)))))imi vine sa rad!Cu capilnasiu aveam siguranta si stabilitate...

>

in 6 Iunie 2018 8:10

a realizat promisiunile? ma infunda plansu cand aud

>

in 6 Iunie 2018 8:10

Dle Ciunt, degeaba analizați angajații din primarie. Sunt funcționari publici, nu le puteți face nimic. Angajări vedem că se fac în continuare în primărie, pe niște criterii pe care doar le bănuim, desigur. Va recomand sa va detașați oamenii, prin rotație, cate o lună, in Tenaris și Michelin, că sa știe apoi aprecia calitatea de angajat al statului în timp ce își fac piata zilnic la ora 12.

>

in 6 Iunie 2018 8:21

Ignoranta si prostie.La miting cu tine Ionele!

>

in 6 Iunie 2018 8:36

reforma in primarie?in primul rand sa fie redusi acesti trantori la un sfert ,ar ajunge pentru oraselul nostru,nu?apoi cu banii risipiti pe salariile lor s ar putea face multe in oras

>

in 6 Iunie 2018 8:38

IN DOI ANI DE ZILE IN AFARA DE UNELE CARPELI ALE UNOR STRAZI SI PAVAREA DIN FATA FINANTELOR PUBLICE NU S-A FACUT NIMIC.AU TRECUT DOI ANI SI TREBUIE SA MAI TREACA UNUL CA SA REFORMEZI PRIMARIA? DACA SUNT FUNCTIONARI PUBLICI UNDE SCRIE CA NU POT FI EVALUATI? VORBA D-LUI DE LA 8:10 DETASAEAZA-I O LUNA DE ZILE LA TENARIS SAU MICHELIN CA CEI DE ACOLO VOR STI SA-I EVALUEZE. DA, DAR PE CARE SA-I DETASEZI , PE TRATORII CU PILE SAU PE CEI CARE TOTUSI MUNCESC SI ISI FAC TREABA IN PRIMARIE? ASTA ESTE CEA MAI MARE PROBLEMA. LA MITING D-LE CIUNT CA DE ASTA SUNTETI BUNI.APROPO DE CE FACETI ACEST MITIG?

>

in 6 Iunie 2018 8:38

tulai Doamne ,nu i mai laudati cand pe Capalnasiu cand pe Ciunt,sunt aceleasi interese,ei si numai ei sa aiba

>

in 6 Iunie 2018 8:53

Doamne, oare cum poate minti un om in asa hal?Ori e prost ori se face!

>

in 6 Iunie 2018 9:16

ASTA NE CREDE PROSTI PE TOTI !

>

in 6 Iunie 2018 9:23

Să ne S.U.G.I P.U.L.A ciunt. Câcat cu ochi , ce realizări ai făcut? Ai pus panseluțe în sensurile giratorii și rulouri de gazon, de asta am avut nevoie? Astea ne sunt prioritățile?

>

in 6 Iunie 2018 9:32

Capilnasiu a fost de 1000 de ori mai bun primar. In vremea lui s-au facut proiecte mari cu investitii serioase: Parcul Padurea Bradet, modernizarea parcului mare din centru, schimbarea retelelor de canalizare, parcari asfaltate in multe cartiere si multe altele. Sub administratia Ciunt drumurile arata ca dupa razboi. Chiar si putinele lucruri pe care le-a facut (ex. zona pavata de langa Finante) sunt proiecte incepute de Capilnasiu cu fonduri atrase in timpul mandatului sau.

>

in 6 Iunie 2018 9:53

PANA CAND MATUSALEMICUL DE JUGRESTEAN MAI LOCUIESTE IN PRIMARIE PE UN SALARIU BABAN ACEST INDIVID CARE LUA SPAGA FARA NUMAR PRIMARIA SE DUCE DE RAPA !! SI DV. DOMNULE PRIMAR SUNTETI CAM INCREZUT PE CE A-TI FACUT!!! SUNTETI MANDRU CA SUNTETI DIN GASCA LUI DRAGNEA???!!! RUSINE!!

>

in 6 Iunie 2018 10:03

MINCIUNI!

>

in 6 Iunie 2018 10:21

Un limbric pesedist posteaza zilnic pe acest site indicatiile primite de la partid. Postacul isi face cu sarguinta datoria, postand zilnic mai multe comentarii la articolele "sensibile". Il veti recunoaste dupa felul cum scrie, tipic unui analfabet: propozitii incepute cu litera mica, fara puncte intre propozitii, gramatica de... balta etc.

>

in 6 Iunie 2018 11:47

PSD pregateste cel mai mare jaf din istoria Romaniei. Gasiti informatii la adresa: comisarul.ro/articol/ponta-avertizeaza-ca-psd-pregateste-cel-mai-mare-f_949079.html Dati Copy si Paste in bara de adrese.

>

in 6 Iunie 2018 12:16

Cat curaj (nesimtire) sa afirmi asa ceva. Orasul e intr-un vizibil regres, subdezvoltat, si tu sa sustii exact contrariul, ignorand cu buna stiinta realitatea, sfidandu-ne pe toti locuitorii. Asta da treaba....\r\n

>

in 6 Iunie 2018 12:52

Cred ca cetatenii ar trebui sa aprecieze daca s-ar realizat lucrurile sau nu. Autoevaluarea e utila doar la psiholog.

>

in 6 Iunie 2018 14:11

Cit de gros e soricul de pe obrazul tău mizerie psdista care te numești ciunt ?

>

in 6 Iunie 2018 14:22

Oras curat, modern, prosper. Nici vorba! Este un oras murdar, inapoiat.

>

in 6 Iunie 2018 14:39

fratilor,Capilnasiu a fost primar!!!Ciunt ce e?vai de penisucu lui ca nu are drept la nimic fara voia lui Marc!Capilnasiu avea prestanta si a avut proiecte adevarate.eu nu am vazut orasul in halul asta de 55 de ani de cand ma cunosc

>

in 6 Iunie 2018 14:53

Oras curat, modern, prosper. Nici vorba! Este un oras murdar, inapoiat.

>

in 6 Iunie 2018 15:17

un oras plin de pacanele si amenturi numai un oras prosper si modern nu e...

>

in 6 Iunie 2018 17:04

dl.Ciunt, scoate revista dupa ce realizezi ce ai trecut in campania electorala! Altfel o sa iesi prost din afacerea asta...

>

in 6 Iunie 2018 17:15

Nu stiu ce sa zic de acest bilanț, nu mi se pare că dom primar ar avea multe motive de mândrie dar poate că e si din vina noastră, nu stim aprecia întotdeauna bunăstarea ce o revarsă autoritățile asupra noastră. Văd doar că, in tumultul ultimelor lucrări de infrastructură, dispar bordurile de piatră naturală, puse de vreo 30-40 ani, si care ar mai fi rezistat încă pe atât, si apar cele din beton, care vor rezista vreo 2-3 ani probabil. Șmecheria nu a inventat-o ciuntul nostru ci a fost patentată de către șmecherul Videanu la PMB. Unde se duc când se duc bordurile naturale ne pot spune doar niste procurori competenți, specie cam rară la poalele Meseșului.

Vai de voi>

in 6 Iunie 2018 18:41

Ce Bilanț , Realizari =0 in 2 Ani ma sa va fie rusine de ce ati facut si de ce potents aveti cu siguranta o sa fie ultimul vot spre pas oameni fara nici un respect față de oamenii de Zalau.Adaugati la C.V._vostru ca nu sunteti in stare sa asfaltati 1(1)Unu unu Un km de stradă in oras nu un km de autostrada ma pisicilor incompetentilor sunteti blestemat de un oras întreg plus cei ce trec pe aici...vai de voi sa ne dea prefectul si primarul cine se ocupa de asfaltarea in Zalau ca ati facut opu...marie cum nu sa mai văzut in istoria Zalaului...Rusine

>

in 6 Iunie 2018 18:50

Nu stiu ce sa zic de acest bilanț, nu mi se pare că dom primar ar avea multe motive de mândrie dar poate că e si din vina noastră, nu stim aprecia întotdeauna bunăstarea ce o revarsă autoritățile asupra noastră. Văd doar că, in tumultul ultimelor lucrări de infrastructură, dispar bordurile de piatră naturală, puse de vreo 30-40 ani, si care ar mai fi rezistat încă pe atât, si apar cele din beton, care vor rezista vreo 2-3 ani probabil. Șmecheria nu a inventat-o ciuntul nostru ci a fost patentată de către șmecherul Videanu la PMB. Unde se duc când se duc bordurile naturale ne pot spune doar niste procurori competenți, specie cam rară la poalele Meseșului.

Incompeten?i>

in 6 Iunie 2018 18:54

Ati reusit prin incompetenta voastră și a celor pe care voi le dati ordine sa stresați un întreg oras si județ..vai de voi incompetenți ce sunteți rușine să va fie decopertati 1km de drum atât ma 1km de drum in oras fără multe probleme ..si va trebuie 2 luni sa puneti niște asfalt acolo...cine raspunde ma incompetentilor pentru masinile care s-au stricat in aceasta perioada..si desi eu nu vb.urat urez celui care coordonează lucrarea de asfaltarea sa termine cat mai repede...gata ma odată lucrarea f....e d.....o

>

in 6 Iunie 2018 19:59

Nu mai da banii pe revista Ciuntule, ca nu-s banii tai! Du-te la miting. mai linge ceva si apoi, hai acasa si mai minte-i pe prosti! Parca n-ai scoala, ca... Pop Gheorghe!Ma, tu ai facut cat de cat o facultate!

>

in 6 Iunie 2018 20:07

Ba si eu vreau ce fumează asta ba

>

in 6 Iunie 2018 22:07

ka ktilor ps drak

>

in 6 Iunie 2018 22:35

cu bulevardul nu se lauda ca se face in 6 luni sau poate un an :) .... cred ca pe cand e gata trebuie sa inceapa iar ... ce sa zic de borduri ... bani pentru prieteni lui cred ... \r\n\r\nsa laudat ca face cinema .. unde e ....

>

in 8 Iunie 2018 0:04

Foamete..sărăcie...investitori zero..somaj..tigani cu miile..canalizare lipsa..apa lipsa..mizerie si disperare...\r\nToate intr un cuvânt ZALAU.condus..de PSD

>

in 8 Iunie 2018 0:06

De ce ORADEA .SATU MARE BAIA MARE CLUJUL.TOATEE PROSPERA NUMAI ZALĂU MOARE.

>

in 9 Iunie 2018 7:12

Daca nu va place Zalaul ,de ce nu va mutati in Simleu in Elvetia evropei de est,acolo primas destoinic cu locuitori blajini si buni.Nici picior de cioara nu-i,fabrici si uzine plin,statui,parcuri,trotuare,orasu-i ca o floare.\r\n

>

in 11 Iunie 2018 9:28

Completiva directă nu cere virgulă, dnu Ciunt. Sau toți pesediștii scriu greșit pentru a se recunoaște intre ei?

>

in 13 Iunie 2018 22:44

gunoiule, sluga sugace mizerie umana,0.

Billiga Fotbollstr?jor>

in 18 Iunie 2018 9:40

You have great thing on this web-site.\r\nBilliga Fotbollstr

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.