SondajRSS Feed

A avut o idee care nu sta pe argumente practice

Primarul Ionel Ciunt spune ca nu-si va asuma mutarea Zilelor Zalaului la Aghires

16 Februarie 2018

Mutarea Zilelor Zalaului intr-un nou spatiu amenajat langa Aghires a fost subiect de dezbateri ieri in sedinta de Consiliu Local Zalau, consilierul PNL Otto Haller fiind cel care a deschis subiectul pentru a obiecta fata de aceasta intentie a conducerii primariei.

"Am realizat si eu un studiu si am constatat ca 80 la suta din populatie ar vrea ca zilele orasului sa se desfasorae in centrul orasului, pentru ca e simbolul Zalaului. Sunt foarte putini oameni pe care ii deranjam daca organizam Zilele Zalului pe Bulevard. iar daca chiar sunt foarte deranjati, pentru cele doua zile pot merge la tara. Trebuie sa spunem aici ca firmele au de suferit. Nici anul trecut nu a fost organizarea prea buna, pe strada Crasnei, unde au fost foarte multi comercianti care nu erau zalauani, sau macar salajeni. Ar trebui sa punem accent pe firmele din Zalau", a spus Haller.
A luat cuvantul si primarul Ionel Ciunt, de la care a pornit ideea, care a spus ieri ca, pana la urma, cei care vor decide daca se vor muta Zilele Zalaului langa Aghires vor fi consilierii locali.
"Noi realizam acolo o zona de picnic conform legii. Toti am facut campanie electorala si stiti ca oamenii ne-au cerut sa mutam zilele orasului, asa ca eu m-am tinut de cuvant. Daca se vor muta in Aghires veti decide dumneavoastra, Consiliul Local", a spus Ionel Ciunt.
“n sedinta Consiliului Local Municipal din august 2017 s-a votat o rectificare de buget local prin care investitia pentru Parcarea din fata Spitalului Judetean a fost sac

Primarul Ionel Ciunt spune  ca nu-si va asuma mutarea  Zilelor Zalaului la Aghires
rificata in favoarea amenajarii unei zone de picnic la margine de Zalau, in Poienile Aghires. Fondurile necesare parcarii, de peste o jumatate de milion de lei, au fost orientate catre lucrari de achizitionare si amenajare a zonei de picnic, estimate la 523.000 de lei. Primarul Zalaului, Ionel Ciunt, a avut acum, la inceput de an, ideea ca amenajarea de langa Aghires sa poata gazdui evenimente cum ar fi "Zilele Zalaului". Ceea ce ar insemna investitii masive pentru amenajarea uni complex a carui utilitate este sub semnul intrebarii. Plus costuri mari de intretinere, pentru doar tre-patru manifestari intr-un an.
“n schimb, intreprinzatorul zalauan care plateste chirii in centru si plateste taxe la buget tot anul ar ramane cu buza umflata in cele trei zile de sarbatoare zalauana care erau o gura de oxigen. Restaurantele vor fii pustii, incasari zero, vor profita la Zilele Zalaului doar comerciantii de balciuri.
Plus ca multi zalauani nu vor fi dispusi sa mearga sa sarbatoreasca la Aghires, iar daca e vreme rea cu siguranta nu va fi nimeni in spatiul amenajat.

Vizualizari 1965
Comentarii articol

LUCRU LA DOMICILIU>

in 16 Februarie 2018 0:05

Recomandare lucru part-time fara risc: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

>

in 16 Februarie 2018 6:52

Faveti bai o dezbatere publica chiar si pe sietul graiul sau primariei puneti la vot sa vedeti ca 90% vor ca 2 amarate de zile care sunt o data pe an si in weekend vor sa se desfasoare in centru

>

in 16 Februarie 2018 8:01

Bine zis 6:52! O data pe an, astea 2 zile amarate cred ca oricine le suporta in centru. Macar de dragu copiilor. Nu inteleg de unde naiba v-o venit idei din astea stralucite sa mutati ziua zalaului in mijlocu pustietatii pe un deal din aghires...unde s-a mai pomenit asa ceva???\r\n

>

in 16 Februarie 2018 9:14

Sau faceti zilele Zalaului in Cluj ca clujenii sunt obisnuiti.In toata tara si in Europa astfel de manifestari au loc in centrul oraselor.Ciunt si compania nu sunt in stare sa resolve zilele orasului darmite marile minciuni promise.Anul acesta 0 investitii,dormiti linistiti fraierilor,psd minte si fura pentru voi.Tot de la voi !

>

in 16 Februarie 2018 9:15

Hai ciuntu sa facem zilele Zalaului la Simisna, duci zalauanii cu autobuzul, ca are primaria bani, doar ai ridicat taxele la afaceristi. Caprar de la tara ce esti

>

in 16 Februarie 2018 9:16

faceti mai bine niste utilitati de banii aia , ca iese rahatu in drum pe strazile limitrofe... si pute zalaul tot a kk-at

>

in 16 Februarie 2018 9:33

Marketing : in loc de Aghires de ce nu pomeniti :" la iarba verde cu aer proaspat, intr-o poiana frumoasa din padurile seculare de pe frumosul nostru munte Meses " , suna altfe, dacat sa mergi din Zalau la Aghires pentru serbarea zilelor urbei.

>

in 16 Februarie 2018 10:36

Ce ar fi mai util si mai urgent de realizat pt cetateni domnilor consilieri, parcarea din zona spitalului judetean sau zona de picnic de la Aghires?

>

in 16 Februarie 2018 11:39

sa se mute din centrul orasului ca nu mai vrem mizerie,injuraturi,oameni bauti,orasul miroase a WC cateva zile dupa acest balamuc de care ne am si putea lipsi foarte bine

>

in 16 Februarie 2018 11:52

Consiliereii lui peste prajit,cu minte de gaina si spirit de rechin,nu aveti in cap decat supunere la ce va cere ciuntul si ceilalti sefi pesedisti, impotenti in gandire?Faceti parcarea din zona spitalului,nu risipiti banii,doar pt ca nu sunt ai vostri !!Cum sa fii atat de iresponsabil,sa bagi atatia bani intr-o zona de picnic,doar pt ca cineva are interese colaterele?\r\nTREZITI-VA!!

>

in 16 Februarie 2018 12:02

Mai tovarase de la 11:39,chiar esti nerusinat,daca spui ce spui.Te gandesti doar la confortul propriu,nu si la ceilalti concetateni,care in acele doua zile,se bucura de o iesire,organizata, totusi, din banii nostrii,a contribuabililor.Primarul si consilierii o fac zilnic,pe banii nostrii, noi sa nu putem nici macar doua zile?

>

in 16 Februarie 2018 12:03

CIUNT..UN IPOCRIT SI UN MINCINOS !!

>

in 16 Februarie 2018 12:23

Incet se spala pe miini ca Pilat din Pont de toate promisiunile din campanie.Ne-am lamurit,alea erau pentru prosti.Mandri ???

>

in 16 Februarie 2018 12:25

Ce faini is in poza: Pacala si Tandala ! Sa nu uitam si vanatoru !

>

in 16 Februarie 2018 12:42

Se se facă zilele orașului la Treznea la ferma de porci a lui Ciunt! Purcei la rotisor si bere la halba! Jos PCR-ul si comunismul!

11:39>

in 16 Februarie 2018 12:47

da muta-te tu la Intaiul vostru penal dracnea ,acolo pe camp la teleorman ii mai manca cate o lubenita si nu a mirosi a piset.PLATOUL DE MARMURA e sigurul loc ideal cu sonorizare buna ,spatiu suficient ,etc .In rest is povesti electorale cu alegerea unui alt loc de desfasurare .

>

in 16 Februarie 2018 14:11

Ar trebui sa fie organizata vanzarea produselor nu doar in zona centrala ci ,, CENTRU - AUTOGARA ,, sa vanda ceva si cei care nu si permit sa plece in centru ! Daca e sarbatoare,SA FIE SARBATOARE !

>

in 16 Februarie 2018 14:11

Ar trebui sa fie organizata vanzarea produselor nu doar in zona centrala ci ,, CENTRU - AUTOGARA ,, sa vanda ceva si cei care nu si permit sa plece in centru ! Daca e sarbatoare,SA FIE SARBATOARE !

>

in 16 Februarie 2018 14:27

Dl. Haller ar trebui sa se mute pentru cele doua-trei zile in centru, ca sa vada cum e. La fel cei care vor sa se tina in centrul orasului.

>

in 16 Februarie 2018 14:35

Ce frumosi is astia din poze.....

>

in 16 Februarie 2018 16:32

Ciunt,Balajel si potrovita cei treimagari din fruntea primăriei.Poza care te trimite direct la wc sa vomiti

>

in 17 Februarie 2018 7:20

Ala de la 14:27,esti tembel pt 2 -3zile,mutate tu pe nenorocita de centura su t si blocuri sunt si case si sa vezi acolo disconfort tot ANUL nu 2 zile pe an,cum se zguduie si ziua si noaptea nlocurile si casele de la camioane,sa se bage BANII IN MORTII MASII DE INFRASTRUCTURA CUM AR FI CENTURA ORASULUI NOUA,AR SCADEA SI TRAFICUL IN ORAS SI GALAGIEA.NESIMTITULE CU DR.HALER CU TOT

>

in 17 Februarie 2018 11:55

Ciuntule ti-ai bătut joc de zilele orașului!! Acuma ai depășit orice măsură! Ești o rușine pentru orașul ăsta cu ideile tale fff proaste. Zilele orașului trebuie sa fie pe Bulevard nu langa primăria aceea urâtă gunoiule !!!

>

in 18 Februarie 2018 1:16

Nimic nu e intamplator cibeva vrea sa creasca pretul terenului din acea zona nu conteaza cu ce costuri ca nu s banii lui

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.