SondajRSS Feed

Se poate si fara Calin Fort in Zalau, daca tot a plecat secretar de stat

Primarul Ionel Ciunt imparte celor doi viceprimari atributiile postului de administrator public

4 Aprilie 2018

Cu mare tam-tam, Primaria Zalau a scos anul trecut la concurs functia de administrator public al orasului, sustinand ca aparatul administrativ nu poate functiona in parametrii optimi fara ca aceasta functie sa fie ocupata. Acum, dupa plecarea adminsitratorului public Calin Fort in functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor, postul a ramas neocupat, iar primarul Ionel Ciunt ne-a spus ca nu va angaja deocamdata nicio alta persoana in locul lui Fort. 

"Calin Fort este suspendat din functie, iar atributiile lui de administrator public le impartim noi in primarie. Preiau si eu, dar le dau si la viceprimari. Sa vedem ce se va intampla pe viitor; deocamdata mergem fara administrator public. Nu stiu daca mai scoatem functia la concurs", ne-a spus primarul Ionel Ciunt.

Primarului Ciunt a ramas fara mana dreapta

Administratorul public de pe vremea lui Radu Capilnasiu, Radu Nistorescu, membru de seama a PNL Salaj, s-a retras din Primarie in 2016, odata cu instalarea lui Ionel Ciunt la putere.
Cum noul primar avea nevoie de un administrator public, postul a

Primarul Ionel Ciunt imparte  celor doi viceprimari atributiile  postului de administrator public
fost scos la concurs si a fost castigat de Calin Fort, un PSD-ist vechi. Fort a obtinut media 8,65, fiind singurul candidat la concurs, si a devenit astfel mana dreapta a primarului Ionel Ciunt.
Adminsitratorul public din Zalau, Calin Fort, era responsabil cu activitatea Poli?iei Locale, raspundea de transportul local asigurat de Transurbis, se ocupa de salubritate si de activitatea firmei Citadin si avea atributii de conducere în Corpul de Control al Primariei.
Fort avea un salariu foarte frumos, pentru ca legislatia prevede ca venitul lui va fi undeva intre cel al secretarului primariei (post detinut de Stelian Potrovita) si cel al primarului Ionel Ciunt.

Vizualizari 2461
Comentarii articol

>

in 4 Aprilie 2018 2:48

La cat de mare este orașul , se poate și fără viceprimari, și fără zeci de sefi și sefuti, ascunși prin cotloanele cladirii.

MINUTA DREAPTA>

in 4 Aprilie 2018 7:14

DOAMNE FERESTE DA CE A PATIT IONEL DE A RAMAS FARA MINA DREAPTA A FI SCOSO AFARA PE GEAM CIN A CONDUS SI I;O FI RETEZATA CEVA BOLID ?

STINGACIU>

in 4 Aprilie 2018 7:19

IONEL AMU TRABA SA O IEI PE STINGA SA TE STERGI DACA NU AI FOST ATENT LA CONDUS

>

in 4 Aprilie 2018 7:44

Postu cum ar veni nu se mai scoate la concurs pt ca de la minister poti fi dat afsre.Si atunci unde o sa mananca si gurita lui ceva?Desigur inapoi la primarie.

>

in 4 Aprilie 2018 7:49

Un post in plus ca multe altele fara de care orasul ar fi administrat mult mai bine .

>

in 4 Aprilie 2018 8:11

SALARIUL BABAN A LUI fort O SA-L IMPARTA TOT primarul si viceprimarii ....???

>

in 4 Aprilie 2018 9:01

A rămas fără mâna dreaptă..... cu care se ştergea la cur.

>

in 4 Aprilie 2018 9:31

Dacă adm.public are atâtea atribuții cei din conducerea primăriei și a unităților subordonate cu ce se ocupă? Că har domnului sunt mulți şi bine plătiți.

chimir sen>

in 4 Aprilie 2018 9:58

Primarului Ciunt a ramas fara mana dreapta ... Hai că asta-i bună ... Păi credeați că degeaba are numele ăsta ? Lasă , că pesediștii sunt ca șopârlele , o să-i crească altă mână dreaptă ... La alegeri sperăm să i se taie ambele mâini , dar și puța , să nu mai facă vreun derbedeu pesedist ...\r\n

@Eduard Farcas>

in 4 Aprilie 2018 10:02

Ești nițel agramat , prietene , primarului Ciunt a ramas fara mana dreapta ...sună ca dreq ... Ori primarul Ciunt a rămas fără mâna dreaptă , ori primarului Ciunt i s-a tăiat mâna dreaptă ...

10:02>

in 4 Aprilie 2018 13:46

Lasa ca-l are pe Balajel la Dreapta Sa.Vor face impreuna "minuni" pentru zalauani in cei 2 ani de mandat ce le-a mai ramas pana in 2020.

>

in 4 Aprilie 2018 15:40

Un post total inutil pentru care se dau basni grei din pacate.credeti-ma total inutil si fara rost.

>

in 4 Aprilie 2018 19:15

A fost promovat prostu'satului?ca secretar de stat.?cred ca I sta foarte bine lungs madam vasilica globina nationala

>

in 4 Aprilie 2018 19:31

oare nu v a fi prea greu cu atatea atributii?hi,hi,hi

>

in 5 Aprilie 2018 9:57

Se poate si fara administrator public, sa ne spuna cineva ce au facut pt Zalău???\r\n Prea multe funcții de șef la primărie care saracesc bugetul local, șefii din primărie au salarii ft mari doar ei au stabilit salariile, cine împarte parte isi face\r\n Macar de ar fi competenti !! Funcțiile de șefi le ocupă numai clientela, nepotismul etc.\r\n Concursurile pentru ocuparea unui post sunt numai de forma,vezi doamne transparenta, sanse egale\r\n Cam asa stau lucrurile in tara noastra frumoasa si bogata si jefuită atât de români cât și de străini.

2% Easy Loan Offer>

in 10 Aprilie 2018 19:06

\r\nDo You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: FIFOCapitals@gmail.com \r\n\r\nPlease Fill the Application Form Below:\r\n- Complete Name:\r\n- Loan Amount Needed:\r\n- Loan Duration:\r\n- Purpose Of Loan:\r\n- City / Country:\r\n- Telephone:\r\n- How Did You Hear About Us:\r\n\r\nIf You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: FIFOCapitals@gmail.com

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.