Primarul din Șimleu Silvaniei, confirmat cu COVID-19

9
876

Primarul din Șimleu Silvaniei, Septimiu Țurcaș, a fost confirmat ca pozitiv cu noul Coronavirus, el fiind internat actualmente la spitalul Dr. Ioan Pușcaș, fără probleme deosebite.

“Din păcate, nici eu nu am scăpat de acest virus nenorocit. Am avut niște simptome ușoare, respectiv febră 37,3. Am venit și mi-am făcut testul. Din păcate testul a ieșit pozitiv. În acest moment mă aflu internat la spitalul Dr. Ioan Pușcaș. Sper să nu am simptome. Mă simt relativ bine. Sigur, nu sunt fericit, vă dați seama. Vreau să transmit un mesaj tututor acelora care sunteți sceptici în ceea ce privește existența virusului: aveți grijă de voi. Situația națională și, din păcate, nici cea județeană nu este una grozavă. În concluzie, purtați mască. Aveți grijă de voi, aveți grijă de cei de lângă dumneavoastră, pentru că lucrurile o pot lua razna”, a precizat marți, Septimiu Țurcaș, pe contul său de Facebook.     

9 COMMENTS

  1. Asa e Dane.Si-a facut o vila de 300.000 euro, si-a cumparat 2 apartamente in Simleu si unul in Cluj,este coactionar la Spumante SA, detine prin interpusi 70 hectare de teren.DIN SALAR DE BUGETAR.Ceilalti la un loc nu si-au facut nimic.Cat despre oras, o ruina!!

  2. asta e parerea ta, eu o am pe a mea si inca peste 3000 de locuitori sunt multumiti de ce a realizat.oricum daca am nevoie de evaluator o sa iti scriu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here