Tinerii liberali din Salaj "ataca" cele mai inalte pozitii police din judet

Partidele de dreapta din Zalau – PNL, USR-PLUS si PMP, inca nu s-au pus la aceeasi masa

rn

Presedintele TNL Salaj, Daniel Ispas, de profesie inginer constructor si absolvent al Univesitatii Tehnice din Cluj intra puternic in dezbaterea pentru stabilirea candidatului la Primaria Zalau. Liderul tinerilor liberali din judet, considera ca PNL nu are forta necesara sa-l bata pe actualul primar Ionel Ciunt -PSD, fara ajutorul celor de la USR-PLUS si PMP.

rn

Candidat comun PNL, USR-PLUS si PMP versus Ionel Ciunt PSD

rn

"Pentru ca PSD sa fie invins in Zalau, e nevoie de o colaborare a partidelor de Opozitie, iar candidatul unic la Primaria Zalau sa fie stabilit in urma unor sondaje facute de institute independente.", este mesajul postat pe facebook de presedintele TNL Salaj, Daniel Ispas.
L-am contactat telefonic pe Daniel Ispas sa ne argumenteze aceasta pozitie.
"Eu am zis si nu numai acuma, de vreo doi ani de zile zic chestia asta USR cu PNL si PMP clar trebuie sa se alieze, sa stabileasca, sa discute si sa vedem candidatii de la fiecare si sa faca sondaje pentru candidatul comun la Primaria Zalau. Nu numai asa ca sustinem un candidat de la USR sau de la PNL. Trebuie sa se faca si sondaje, sa vedem care sta cel mai bine.", ne-a explicat Daniel Ispas.

rn

Lider TNL Salaj: "PNL nu poate sa bata singura PSD, la Primaria Zalau"

rn

"Eu sunt dispus sa discut cu cei de la USR-PLUS si PMP, pentru ca sunt toti din generatia mea. O sa avem o discutie daca vrem sa batem PSD-ul. Ca sa castigam alegerile avem nevoie de un candidat comun, altfel nu avem nicio sansa. PNL singur nu poate sa bata PSD la Primaria Zalau. Nu avem cum sa batem daca PNL o sa aiba candidat, daca USR o sa aiba candidat, daca PMP o sa aiba candidat, poate o sa mai fie si candidati independenti. Daca nu s-ar unii dreapta, PSD ar castiga Primaria Zalau, cu candidatul Ionel Ciunt. Pentru ca dupa parerea mea, candidatul trebuie stabilit inainte cu cel putin un an de zile de alegeri, ca sa-l cunosca lumea, sa raspunda la intrebari.", este de parere presedintele TNL Salaj.

rn

Daniel Ispas la alegerile locale 2020 – candidez pentru un post de consilier local sau judetean

rn

"Pentru alegerile din 2020 imi propun sa fac parte si pe listele PNL la Consiliul Judetean si pe cele pentru Consiliul Municipal Zalau. Imi doresc sa fiu ales de colegi pe un loc eligibil, in primii cinci consilieri. Eu de cativa ani ma ocup de fonduri europene. Eu stiu cum sa atrag fonduri europene de la zero. Nu numai sa le atragi si sa le implementezi si sa le duci pana la cap aceste proiecte. Ma acum acuma de proiectul acesta mare derulat de Compania de Apa prin POIM.", ne-a declarat Daniel Ispas.

rn

Presedinte TNL Salaj – "In 2024 ma vad un candidat la Primaria Zalau"

rn

"Dupa parerea mea, dupa 10 ani de experienta profesionala si politica peste 4 sau 8 ani as putea sa fiu linistit candidatul la Primaria Zalau. Imi propun ca la alegerile locale din 2024 sa candidez la functia de primar al Zalaului. Sunt constient ca nu tine totul de mine si ca am nevoie de sprijinul colegilor.", ne spune Daniel Ispas, liderul TNL Salaj.

rn

Noul presedinte PNL Zalau Mihai Crisan, in varsta de doar 30 de ani si de profesie inginer, nu comenteaza declaratiile facute de colegul sau de partid, Daniel Ispas

rn

"Momentan trebuie sa ne organizam la nivel de Zalau. Vreau sa alegem in cele mai bune conditii, dupa criterii clare, candidatul la Primaria Zalau din partea partidului nostru si dupa aia vorbim despre eventuale negocieri cu celelalte partide din opozitie. Decizia finala o voi lua impreuna cu echipa. Momentan nu pot sa spun mai multe. Lucrez la construirea noului Birou Politic Local al PNL Zalau. In mare parte este creionata. Urmeaza ca in perioada imediat urmatoare o sa imi prezint in interiorul partidului, planul meu politic, o sa finalizam si noua conducere a PNL Zalau, dupa care vom iesii public si vom anunta toate noutatile. Va fi o restructurare a Biroului Politic Local intr-o anumita proportie. Asta si urmarim, sa aducem forte proaspete, nu sa-i schimbam pe cei vechi, ci sa imbunatatim echipa pe care o avem. Deci nu se pune problema ca dam pe cineva la o parte. Chiar astazi lucram sa stabilim data pentru o sedinta mai mare cu toti membrii PNL Zalau, unde sa decidem care sunt pasii urmatori pe care trebuie sa-i urmam.", ne-a Mihai Crisan.

rn

Presedinte PNL Zalau, Mihai Crisan – "Nu intru in cursa pentru desemnarea candidatului la Primaria Zalau"

rn

"Nu voi intra in aceasta competitie pentru Primaria Zalau. Legat de unde ma voi afla la alegerile locale din 2020 si daca voi candida pe listele PNL, fie la Consiliul Municipal Zalau sau Consiliul Judetean, inca nu am luat nicio dezicie. Orice este posibil, insa acum am alte prioritati. Am prelaut aceasta functie (nr. presedinte PNL Zalau) cu mare responsabilitate, vreau sa preiau toate structurile subordonate, sa le restructurez si apoi sa incepem campania pentru prezidentiale. Acestea sunt obiectivele mele pe termen scurt. Pe termen lung nu am stabilit nimic. Momentan nu am aspiratii politice, nu am luat nicio decizie. La primarie sigur nu o sa candidez. Ca si consilier local sau consilier judetean, asta da, niciodata nu se stie.", ne-a declarat noul presedinte al PNL Zalau, Mihai Crisan.

rn

Primar Ionel Ciunt – "Si ei vad schimbarile care s-au facut in acesti trei ani de mandat"

rn

Am luat si un punct de vedere de la actualul primar al Zalaului, Ionel Ciunt care va candida in iunie 2020 pentru inca un mandat.
"Nu ma surprinde ingrijorarea adversarilor politici de dreapta privind castigarea unui nou mandat la Primaria Zalau pentru ca si ei vad schimbarile care s-au facut in acesti trei ani de mandat. Si aici amintesc faptul ca am atras sume record din fonduri europene, principalele proiecte majore pe care le-am deblocat: Reabilitare Cinema Scala; contruirea centurii ocolitoare Zalau – tronson 2; construire Parc Stiintific si Tehnologic. Alte proiecte majore care sunt in implementare: reabilitarea Bulevardului Mihai Viteazul; reabilitarea arterelor principale: a strazilor 22 Decembrie (fosta Crasnei), Simon Barnutiu si Gheorghe Doja. Propunem zalauanilor un proiect de bugetare participativa aplicabil chiar de anul viitor, prin care 1 milion de lei vor fi la dispozitia cetatenilor pentru proiecte de dezvoltare. Legat de reabilitarea "Platoului de Marmura" si pietonizare strada Unirii, am depus un proiect pe fonduri europene care se afla in evaluare. Daca pana anul viitor nu semnam contractul, platoul de marmura va fi reabilitat complet din bugetul local.", ne-a declarat primarul Ionel Ciunt.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *