SondajRSS Feed

Un gest nedemn, pe care bunul simt trebuie sa-l sanctioneze

Primarul din Bocsa, Demyen Istvan, a dat cu bata-n balta chiar inainte de Ziua Nationala

6 Decembrie 2017

Un material aparut in data de 27 noiembrie pe pagina pe facebook a primarului din Bocsa, Demyen Istvan, a creat o stare de nemultumire pentru multi cetateni, avand in vedere continutul cu accente antiromanesti, mai ales ca materialul a fost distribuit cu trei zile inainte de Ziua Nationala a Romaniei, cand am sarbatorit Marea Unire.

In material se pomeneste de exemplu ca "...unul dintre cele mai populare cantece patriotice maghiare este Treceti batalioane romane Carpatii dar de data aceasta in sens invers", sau ca "un maghiar a facut prima unire a Transilvaniei, Moldovei si Valahiei", nu Mihai Viteazu. Mai sunt si altele, dar nu merita aduse in atentie. Cert e ca din material reiese un iz tendentios, un afront adus unirii celor trei provincii romane.
Primarul Demyen Istvan sustine ca materialul apartine unui bucurestean si a fost publicat pe site-ul vice.ro, iar el, primar in Bocsa, n-a facut altceva decat sa-l distribuie. Bine, domnule primar, dar cu ce scop, sau ce te-a motivat sa-l distribui?
Lasand la o parte ca un primar roman de etnie maghiara nu face bine sa disemineze astfel de glume proaste, este mai mare pacatul sa induci sentimente de adversitate intr-o comunitate cum este cea salajeana. Ne putem mandri ca in judetul nostru romanii si etnicii maghiari, numerosi, chiar nu se preteaza la dispute mojice. Ca sunt si de o parte si de alta cativa cu probleme, e inevitabil. Bucuria este insa ca masa populatiei le izoleaza ideile.

Presedintele UDMR Salaj il scuza pe primar,
ca era "doar" un text preluat si dat mai departe

Am discutat cu presedintele UDMR Salaj, deputatul Seres Denes, despre distribuirea acestui

Primarul din Bocsa, Demyen Istvan, a dat  cu bata-n balta chiar inainte de Ziua Nationala
material pe facebook. Deputatul spune ca a discutat cu primarul Demyen si ca acesta i-a spus ca materialul nu-i apartine. Nu i-a spus insa nici lui Seres de ce a fost distribuit pe pagina sa cu doua zile inaintea Zilei Nationale a Romaniei. Asadar Seres nu ne-a putut explica de ce un primar roman, fie el si membru UDMR, a avut ideea de a distribui un astfel de material chiar inaintea Zilei Nationale. Este suficient ca textul nu-i apartine si atunci este scuzabil gestul distribuirii? Sunt multe idei proaste care nu me apartin si nici nu le diseminam tocmai pentru ca sunt proaste.

Prefectura spune ca primarul
poate spune neoficial orice vrea

Am intrebat si la Prefectura cum este vazut gestul primarului din Bocsa.
"Nu putem sa comentam, pentru ca materialul n-a fost pe pagina de facebook a Primariei din Bocsa, nici pe cea a Consiliului Local. Era pe pagina personala a primarului si zice ce vrea", ne transmite purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului.
Chiar ce vrea? Sa nu uitam ca un edil este o autoritate locala, ca el a fost ales atat de maghiari, cat si de romani, ca indiferent pe ce canal de diseminare a informatiilor se manifesta este tot primarul din Bocsa.
In fine, este un act nedemn.

Vizualizari 8281
Comentarii articol

>

in 6 Decembrie 2017 0:57

Inca un om politic care dovedeste ca are IQ-ul unei scame.

>

in 6 Decembrie 2017 1:42

Como il va asoma la raport pe acest 0 barat

existentialism>

in 6 Decembrie 2017 3:39

Data de 27 este ziua in care Mihai Patrascu zis si Viteazu ,la 1601, a creat etnia romana prin unirea celor trei tarii ,Transilvania, Moldova si Valahia. Ceea ce a facut acest individ ,la aceea data se numeste lovitura ezoterica aplicata etniei romane de ziua ei si inainte de sarbatorirea marii Uniri. In legatura cu punctul de vedere al prefecturii spun si cer ca acestia sasi dea demisia din functii deoarece nu se mai poate tolera asemenea "scapari". In astral daca te lasi calcat de altii esti pedepsit. Acest hungarian o sa vada pe pielea lui ce inseamna un om inaintemergator dupa cum o sa vada si cei de la Graiul Salajului ce insemna sa stergi comentaruii cand ai dreptul ,pana nu vin ungurii, la libera exprimare.

existentialism>

in 6 Decembrie 2017 5:17

Ca si raspuns la aceste scapri ale individului de mai sus,cer demolarea statui lui Weseleni din piata Iuliu Maniu din Zalau, deoarece este foarte nebenefica pentru oras, si inlocuirea ei cu statuia lui MIHAI PATRASCU ZIS SI VITRAZU ,MAI ALES CA ACESTA PERSONALITATA ESTE ,RETINETI BINE, DEMIURGUL CIVILIZATIEI OMENICE ,ADICA A ACELORA CARE SANT OAMENI LIBERI SI NU INROBITI,ASERVITI SAU SCLAVIZATI.

>

in 6 Decembrie 2017 6:10

5,17du-te la doctor omule ca boala asta de care suferi e periculoasa:))

>

in 6 Decembrie 2017 7:14

"Bolnav"grav acest primar,ales si cu voturi romanesti,desi nu au trecut decat 3 ani de cand este primar

>

in 6 Decembrie 2017 7:38

fff urat din partea lui sa ii fie rusine pt cuvintele sale pacat ca a iesit primar intr-o comuna romaneasa nu isi merita scaunul pe care sta.Dar nu avem ce sa facem il suportam ,sperm sa nu mai iasa primar pt ca functia aceasta nu il caracterizeaza, nu a facut nimic pt comuna de cand ii primar pacat ca nu a iesit BAROU aceasta comuna are mare nevoie de el.Dar speram ca mandatul urmator sa reia activitatea si sa puna comuna pe roate asa cum o mai facuto este un bun gospodar pt. com BOCSA datorita lui avem multe utilitati nu are rost sa le enumar.D-zeu sa ii dea putere sa fie sanatos sa pota sa mai conduca mult si bine comuna noastra nu acest UNGUR CARE ISI BATE JOC DE INREAGA COMUNITATE.RUSINE SA II FIE.

>

in 6 Decembrie 2017 8:07

Ungurii vor mai mult decât Ardealul. Ne vor limba, cultura, credință, sufletul.

>

in 6 Decembrie 2017 8:08

Rusine romanilor care l-au votat

>

in 6 Decembrie 2017 8:09

E timpul sa ne ridicam si sa ii punem la punct pe cei care ne-au asuprit

>

in 6 Decembrie 2017 8:13

Adica sa punem la punct PSD?

>

in 6 Decembrie 2017 8:13

Capu jos ar trebui la acest primar jegos impreuna cu Seres

>

in 6 Decembrie 2017 8:14

Desigur că trebuie să traim in pace unii cu alții, insa nicăieri în lume nu ți se îngăduie să îți bați joc, ca străin, de integralitatea teritorială a statului în care te afli

>

in 6 Decembrie 2017 8:15

Propun un control al Curții de Conturi, sa vedem cat e de bun acest primar

>

in 6 Decembrie 2017 8:23

Domnule primar din Bocșa, vorba lui Trump către Coreea de Nord: "Tine-te bine!"

>

in 6 Decembrie 2017 8:25

Acum, că primarul din Bocșa e pe faras, nu ar trebui oare să îl întrebam unde ar vrea sa facă studii în limba romana? La Gherla, Sighet, sau poate mai la sud, pe la Jilava?

>

in 6 Decembrie 2017 8:30

Părintele Arsenie Boca spunea că, la un moment dat, Romania va fi atacată din 3 părți, unul din atacatori fiind Ungaria. Vedem că nu e nevoie de armata maghiară pt asta, primarii UDMR își fac treaba subversiv foarte eficient contra țării în care locuiesc.

>

in 6 Decembrie 2017 8:30

Domnule primar, ai o problema cu țara asta? Perfect. Ești liber să pleci.

>

in 6 Decembrie 2017 8:42

A face misto de ziua nationala a Romaniei ,la acest nivel, demonstreaza ca la Borla exista un curent extremist in frunte cu Istvan , fiul fostului viceprimar de Bocsa,Gergely.\r\nScuzele nu-si mai au rostul un singur lucru este clar ca este o provocare care se va mai repeta si care trebuie taxata cu fermitate

>

in 6 Decembrie 2017 8:51

Daca te uiti pe facebook sau pe comentariile pe net sunt zeci de mii de romani care vorbesc urat de tara asta intr un hal greu de imaginat nu vreau sa reproduc acum ce cuvinte folosesc dar daca un ungur zice ceva negativ toata lumea sare in sus ca si ars,e jenant dar asta inseamna o lipsa totala de inteligenta si o frustrare primitiva,nu este de mirare ca suntem priviti asa negativ in occident,suntem a doua tara din lume ca ritm de emigrare dupa siria asta spune tot despre patriotismul fals existent pe aici

>

in 6 Decembrie 2017 9:02

De cand au venit de prin pustietatile Asiei unii maghiari n-au avut timp sa se civilizeze desi au trecut generatiile peste ei.Colonistii s-au cam retras in matca tarilor lor.Nesimtitii de unguri duc ospitalitatea romaneasca la extrem.Ca si tiganii, ii primesti in casa si uita sa mai plece!

>

in 6 Decembrie 2017 9:06

SA-TI SPUI NEMULTUMIRILE E UNA SI SA JIGNESTI O NATIE E ALTA1!!

>

in 6 Decembrie 2017 9:18

Mesaj de la locuitori ai satelor Ip şi Treznea: Ruşine să-ţi fie! Mănânci ... albă pâine românească, pe care nu o meriţi!\r\n

>

in 6 Decembrie 2017 9:25

DA ASA SE INTIMPLA CANA PUI LUPUL SA PAZEACA OILE,ASA E SI LA GUVERN.....

>

in 6 Decembrie 2017 9:38

Pt 08:51. - una e să îți bați nevasta , și alta e să ți-o bat eu

>

in 6 Decembrie 2017 9:43

Sau ungurul de la etajul 2

>

in 6 Decembrie 2017 9:43

Daca romanii s-ar duce in numar mai mare la vot, UDMR nu ar mai obtine un procentaj suficient care sa-i permita sa "faca jocurile" la nivel local. In plus, UDMR nu ar mai intra nici in Parlament. Deci vina este si a romanilor comozi, care refuza sa mearga la vot.

>

in 6 Decembrie 2017 10:09

Istoria adevarata a Transilvaniei sa pierdut in negura timpului.Eu sunt convins ca fiecare doctorant istoric scrie dupa chipul si asemanarea lui.Istoria a fost si este scris intodeauna da cei invingatori.Adevarul este ca tinind cont de ecest aspect cel mai bine pt. ardeleni e sa fie independenti si de Ungaria si de Romania.Ardealul a fost un teritoriu multinationala (romani, maghiari, sasi, slovaci etc)Pacat ca in cei aproape 100 de ani in loc sa prospera sa degradat.Nu avem autostrazi, industrie, turism etc.Mie ca roman mie rusine sa vad acest aspect.Romania a primit aproape cadou Ardealul care era o oaza a occidentului bine intretinuta in toate domeniile si uite ce a mai ramas din ele.SARBATORIM MINCIUNEA SI SARACIA in loc sa ne bucuram ca am fi avut cateva 100 km autostrazi, industrie, economie, turism, cultura si multe altele ce au vecinii din spre west.

>

in 6 Decembrie 2017 10:15

Fuck you Romania

>

in 6 Decembrie 2017 10:34

Pt 10:09: Ardealul nu a fost un cadou, a fost locuit de români majoritari dintotdeauna. Suntem o tara mult mai bogată decât Ungaria (de aia se uită la noi , daca era desert nu trebuia nimănui). Sa nu uitam că până nu demult romanii nu puteau învață la Colegiul National Silvana, acesta fiind o instituție eminamente maghiara

>

in 6 Decembrie 2017 10:37

Toata lumea isi bate joc de tara asta!!!!

>

in 6 Decembrie 2017 10:38

Suntem peste unguri in multe domenii. In liceele din Romania se fac 2 limbi străine, in Ungaria - una, de IT nu are rost sa discutam, numărul de turiști străini veniți la noi e cu ceva peste cei din Ungaria. E adevărat că mai avem de învățat, insa faptul că începem să ne apărăm valorile fundamentale românești e adevăratul beneficiu al Marii Unirii. Chiar daca ne-au trebuit 100 de ani pt asta.

>

in 6 Decembrie 2017 10:48

Si ce a facut Romania cu Ardealul? Si-a batut joc. Trenul merge mai incet decat acum 100 de ani. Bine ca ati gasit un primar, care a dat share la un articol Vice, facut de un bucurestean!!!

>

in 6 Decembrie 2017 11:19

Mesajul este transmis din partea UDMR . DOar ca au gasit acest nemernic ca sa transmita pentru romani.

>

in 6 Decembrie 2017 11:21

O sal regretati pe Barou bocsenilor.

>

in 6 Decembrie 2017 11:35

bocsenii isi merita soarta.romanii din bocsa l-a votast sa ajunga primarprimarul v-a da socoteala intrgii comune cu ce a facut decand ocuipa aceasta functie.reaklizari zerio.impreuna cu vicele.nu-i vezi la asrviciu,nu-i vezi pe ulitele satelor,nu-i vezi sa faca ceva pentru comuna.si-au marit salariile si ii doare in fund de bocsa.nu vad mizeria sdin bocsa,mirosurile insuportabile pe care oamenii le supoprta pe traseul magazin pana aproape de primarie.sunt zile cand nu poti trece pe ulitade miros.ce mnasurti ai luat dl.viceprimar ca raspunzi de buna gospodarire a satului.nu tie rusine de cum arata.nu tie rusine ca iai salariukl ala mare si nu faci nimica?bravo voua.rusuine

>

in 6 Decembrie 2017 11:43

Presedintele U D M R Salaj, Prefectul si primarul din Bocsa ar trebui izolati in Siberia cam 10 ani sa se puna deacord cu problemele lor.

>

in 6 Decembrie 2017 12:00

Trebuie dat in judecata. Luati legatura cu Dan Tanasa si executati-l. Este un nemernic de doi bani, si prieten bun cu vicele de la consiliul judetean Silaghi Roberto.

>

in 6 Decembrie 2017 12:11

Iată cum din nimic v-ați găsit (unii) subiect de discuție

>

in 6 Decembrie 2017 12:35

Paine si circ.

>

in 6 Decembrie 2017 13:51

Foc concentrat,si cu tunuri,organizat de grupul Barou din Bocsa!Multi cititori au citit numai titlul articolului scris de d-l Varga Viorel si au trecut la injuraturi! Ziaristi sportivi au intrat in ring pe partea lu Barou,s-au creat o situatie penibila pt.primarul maghar din Bocsa! Iar lumea da crezare acestor baieti,care acum trumfeaza! Bravo baieti!!!

>

in 6 Decembrie 2017 13:56

PE BAROU NU O SA L REGRETAM....PE SARLATANUL ALA CARE ISI BATE JOC DE OAMENII COMUNEI BOCSA.....NU E POSIBIL SA NE CONDUCA UN HOT, SAU MAI BINE ZIS UN CORUPT CARE ARE N DOSARE DE CORUPTIE LA TRIBUNALUL SALAJ

>

in 6 Decembrie 2017 13:58

Toate ca toate, dar sa faca parte din grupul de lucru Centenar, Marea Unire-2018 (vezi decizia prefectului din 15 septembrie 2017, contrasemnata de Vegh Alexandru pe site-ul Prefecturii Salaj) acest primar din Bocsa, Demyen Istvan, respectiv primarul de la Pericei, Boncidai Csabo!!!

>

in 6 Decembrie 2017 14:00

SPERAM SA ISI FACA TREABA TRIBUNALUL SALAJ SI SA L CERCETEZE LA SANGE PE CORUPTUL BAROU CARE LUCREAZA PAMANTURILE OAMENILOR SI NU LE DA NIMICA,,,DOMNII PROCURORII SA VERIFICE SI ASPECTELE ASTEA DE FRAUDA FISCALA

>

in 6 Decembrie 2017 14:15

Nici macar pentru timp de 4 ani nu-l suportati faptul,ca in fruntea comunei Bocsa se afla un borlean maghiar?\r\n

>

in 6 Decembrie 2017 14:17

Daca romanii s-ar duce in numar mai mare la vot, UDMR nu ar mai obtine un procentaj suficient care sa-i permita sa "faca jocurile" la nivel local. In plus, UDMR nu ar mai intra nici in Parlament. Deci vina este si a romanilor comozi, care refuza sa mearga la vot.

>

in 6 Decembrie 2017 15:53

La cita istorie stiu unii politicieni locali nu e de mirare ca in comisia Centenar 2018 nu l-au nominalizat pe Bela Kuhn .Oricum judetul Salaj este condus dupa 1989 de UDMR , romanii lipsiti de coloana vertebrala accepta toate deciziile ungurilor de frica sa nu-i deranjeze.

>

in 6 Decembrie 2017 16:04

Un cufurit verde marca UDMR care nu numai că e idiot .incult si sovin dar o mai si da la întors ca e fata mare .Jena pe toată linia pt UDMR.pt românii din bocsa care au votat pt el si pt toată tara care încurajat mizeria numită udmr

>

in 6 Decembrie 2017 16:19

D-nul de la 10:09 ar trebui sa te intorci la scoala pentru a invata istorie.\r\nSubscriu 10:34\r\nEste un act de huliganism ceea ce a facut d-nul primar din Bocsa daca nu mai mult.Prefectura Salaj este o adunatura de ipocriti daca considera ca a jigni tara in care traiesti, poporul roman,ziua nationala este un lucru obisnuit.Rusine sa va fie tuturor ( d-nului primar, UDMR-ului , Prefecturii Salaj precum si tuturor nemernicilor care traiesc in aceasta tara si nu ai acorda cinstea cuvenita.Pacat de cei ce au infaptuit Marea Unire pentru aceste gunoaie de oameni din zilele noastre.

>

in 6 Decembrie 2017 16:21

Si mutra lui este de sovin.

>

in 6 Decembrie 2017 16:54

Mai Vargalaule, iar esti prost, ca naiv nu poti fi la varsta ta. Unde ai vazut tu bun simt la bozgorii de tipul primarului din Bocsa ??!

>

in 6 Decembrie 2017 17:08

BAAA NU VEDETI CA E MANIPULARE??CAND IS PROBLEME SCOATEM UNGURII LA INAINTARE INCA NU VA-TI PRINS DE SMECHERIE??DE 27ANI TOT VRAJALA ASTA DAR NU OBSERVAM PROBLEMELE REALE

>

in 6 Decembrie 2017 17:12

16:54bozgor e neamul tau de inculti primitivi cocalar albanezce esti

>

in 6 Decembrie 2017 17:28

Pt 17:22 Da nici neamu vostru de salbatici si violenti.

>

in 6 Decembrie 2017 17:33

Demyen Istvan primar in satul lui S.Barnutiu.vai de capul vostru romani.

>

in 6 Decembrie 2017 17:54

Ptr. 1o.38 !!intradevar santem peste unguri in multe domenii !!!" numărul de turiști străini veniți la noi e cu ceva peste cei din Ungaria" . DE ACEEA PE LA "HAJDU" SI PE LA NYIRBATOR ESTE PLIN CU ROMANI !

>

in 6 Decembrie 2017 18:33

Ce coincidentaacum sase ani toate ziarele erau pline cu articole despre fostul primar de Bocsa si familia Cighi gasca corupta ,condamnata, care si in ziua de astazi manipuleaza populatia din Bocsa.De ce nu va treziti odata Bocseni dragi si sa-l credeti ceea ce vedeti si nu ceea ce auziti din gura mincinosilor condamnati pentru falsuri.

>

in 6 Decembrie 2017 19:47

demolati si cladirea primariei si cladi\r\nrea scolii silvania , si ele au fost cladite de " bozgori"

>

in 6 Decembrie 2017 20:08

Ce actiuni mari pentru Centenarul Marii Uniri vor organiza primarii din Bocsa, Demyen Istvan, si primarul din Pericei, Boncidai, d-le Prefect? Vom trai si vom vedea, d-le Marc, mare patriot!

>

in 6 Decembrie 2017 22:28

Doua articole despre maghiari in aceeași zi: unul pozitiv (vezi inițiativa UDMR pt. Locuitorii comunei Marca in majoritate romani pt. Pensionare anticipata) și celălalt articol cel de fata. Nu comentez conținutul doar reacția: articolul negativ de 6 ori mai multe vizualizări (5.000 vs. 800) iar in privința comentariilor situația și mai "drastică" (60-2). No comment.

>

in 6 Decembrie 2017 22:39

„Treceți, batalioane române, Carpații!" \r\n(dar de data aceasta în sens invers)" \r\n

Istorie cauta adev?rul >

in 6 Decembrie 2017 22:57

"După victoria de la Guruslău a lui Mihai Viteazul, din 3 august 1601, în care acesta înfrânge armata lui Sigismund Báthory, o zi mai târziu trupele conduse de Mihai și generalul Basta incendiază Zalăul și măcelăresc populația orașului. ..."\r\n!!!Mândru că sunt ROMÂN!!!

Arfelean>

in 6 Decembrie 2017 23:15

Ardealul este al Ardelenilor cui nu-i place poate sa treaca Carpați. \r\nDar de data aceasta in sens invers !!!

Adevar>

in 6 Decembrie 2017 23:40

Primarul are dreptate!

>

in 6 Decembrie 2017 23:49

Trebuia sa ceara Primarul o aprobare de la cineva sa poate posta pe pagina personala lui de Facebook

>

in 7 Decembrie 2017 6:59

Cine se crede acest individ ???? Faptul ca din întâmplare ă ajuns primar nu da dreptul sa jignească pe nimeni. Daca ar avea putin respect fata de locuitorii din comuna bocșa ar demisiona. Aaa ca nu vrea, este si acesta de inteles. Ciolanul. Insa un lucru e sigur, tot ce a facut era intenționat si discutat in prealabil cu conducerea organizației UDMR cu seres cu pop si cu silagi.

>

in 7 Decembrie 2017 7:20

ptr.23:49\r\nNu trebuie primarul din Bocsa sa ceara aprobare pentru a posta pe pagina sa de Facebook dar trebuie sa aiba bun simt si respect fata de tara in care traieste indiferent ca e primar sau nu.Din pacate nici o minoritate nu face atata mizerie ca ungurii.

>

in 7 Decembrie 2017 7:56

pentru 7,38; SE VEDE DE LA DISTANTA CA ESTI CA BAROU ,UN ANALFABET SI UN PUPINCURIST, PREFERI UN EXCROC SI UN PUSCARIAS IN FRUNTEA COMUNEI CARE A CONFISCAT PRIMARIA SI A CONDUS-O DUPA BUNUL PLAC? DECIT UNUL CA BAROU PREFER UN TIGAN DAR SA FIE CINSTIT. HAI SICTIR DE UTILITATI; APA A FACUT-O SAMSODAN IAR BAROU SI-A BATUT JOC DE CANALIZARE IAR CALITATEA DRUMURILOR LASA DE DORIT DAR SA NU UITAM CA A AMENAJAT SI UN PARC CU TUIA DE 800 LEI PE BUCATA.CE ZICI?

>

in 7 Decembrie 2017 8:02

oligofren de la 11,21;sa nu uiti sa-l sustii pe Barou ca mai are pe rol citeva dosare penale dupa care va fi inchis cativa ani!!!

>

in 7 Decembrie 2017 8:16

Va recomand carcotasilor de mai sus sa puneti mina sa studiati putina istorie pentru ca adevarul este unic iar marturiile dovedesc realitatea

>

in 7 Decembrie 2017 8:31

Locuitorii Zalaului au luptat in 1601 la Guruslau inpotriva lui Mihai Viteazul. Acestia nu erau iobagi romani.

>

in 7 Decembrie 2017 8:46

Domnule Varga ar trebui sa treceti in articol faptul ca conform unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie Facebook este spatiu public, in acest context afirmatiile d-mnului primar au un alt caracter sanctionabil.

>

in 7 Decembrie 2017 15:14

ce legatura gasiti intre artic ol si fostul primar ? aici este vorba de primartul actual din bocsa care isi bate joc de satele romanesti din bocsa si nu numai.baropu a fost , a plecat cu bune si rele. lasatuil in treaba lui .analizati buna gospodarire a administartiei de acum de la primarioa bocsa.vedeti cati angajati sunt,vedeti care angajat isi justifica postul .incepeti cu d-na amaliam si continuiati cu vicele,inginerul,d-na koti etc.....meditati bocseni.

>

in 7 Decembrie 2017 15:55

Citat de marele dramaturg "roman" Ion Luca Caragiale din anul 1904, cand a parasit definitiv Romania (cea mica) :"Nu pot trăi aici ! E prea grea duhoarea." Constatarea este valabila si pentru Romania (cea mare unita!)din zilele noastre.

>

in 8 Decembrie 2017 0:17

haideti strangem semnaturi si depunem la prefectura. demisie primarule sovin.

>

in 8 Decembrie 2017 1:45

Sa-i fie rusine acestui primar sovin. N-a invatat nimic de la tatal sau care, a stat in Bocsa in clasele primare pentru ca sa invete limba romana. El isi bate joc de TOT, de Bocsa lui Barnutiu si de romani. E rau! Dar nu as mai vrea sa aud \r\n vreodata ca bocsenii l-ar vrea pe NESIMTITUL si retardatul BAROU!Doamne, ocroteste-i pe bocseni de Barou! Cati oameni inteligenti a dat scoala din Bocsa! Unde sunt?

>

in 8 Decembrie 2017 18:17

Chiar nimeni nu are initiativa de a duce acest caz in fata instanței?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.