Europarlamentarul salajean Daniel Buda acuza Guvernul Dragnea-Tudose de prostie

Europarlamentarul salajean Daniel Buda ataca dur Guvernul Dragnea -Tudose, pe care-l acuza de lipsa unei reactii in cazul scandalului produselor cu dublu standard calitativ comercializate in tarile Uniunii Europene. S-a constatat ca marile companii comericalizeaza produse alimentare si nealimentare de o calitate mai proasta pe piata din Europa de Est, aceleasi produse avand o calitate superioara in tarile vestice. Europarlamentarul spune ca existenta problemei a fost recunoscuta de la tribuna Parlamentului European de presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, si de Comisarul European pentru Justitie, Vera Jourova. 

rn

Daca oficialii celorlalte tari au reactionat imediat, la Bucuresti problema nu are deocamdata ecou. “”n timp ce nu mai putin de patru premieri din Cehia, Ungaria, Polonia si Slovacia s-au reunit cu reprezentantii Comisiei Europene la Bratislava si au subliniat înca o data, pe aceeasi voce, faptul ca nu doresc pe pietele lor produse alimentare de o calitate mai slaba decât cele comercializate în Vest, cuplul Dragnea-Tudose a tratat aceasta întâlnire cu indiferenta si la limita iresponsabilitatii, refuzând sa participe cel putin la nivel de ministru la dezbaterea de o importanta cruciala pentru sanatatea românilor”, spune Daniel Buda.
Europarlamentarul acuza Executivul ca e prea ocupat de problemele de partid, iar “romanii sunt condamnati înca o data de ignoranta, prostia sau incompetenta Guvernului Dragnea-Tudose (…) Dincolo de faptul ca încearca sa stapâneasca convulsiile si spasmele unui partid care este incapabil sa gestioneze în mod corect un capital electoral profund nemeritat, acestia calca în picioare interesele romanilor în fiecare zi printr-un comportament care îi plaseaza usor dincolo de simpla responsabilitate politica”, considera Daniel Buda.
Europarlamentarul spune ca guvernarea deficitara nu creaza neajunsuri doar votantilor PSD, ceilalti romani fiind si ei victime sigure. “Acest cuplu Dragnea-Tudose, desprins parca din nuvela satirica a lui Liviu Rebreanu "Prostii", îsi dau seama mereu mult prea târziu, la fel ca celebrele personaje din nuvela de mai sus, ca trenul plecase pentru România si rateaza oportunitate dupa oportunitate de a ne face auziti si respectati în Europa. Din pacate, nu doar electoratul votant al PSD fata de care azi, dupa acest eveniment, nu pot sa spun ca am un profund respect, este cel care sufera din cauza acestei incoerente guvernamentale, ci o tara întreaga risca sa devina înca o data un poligon de încercarea si, în plus, groapa de gunoi a Europei cu consecinte incomensurabile asupra sanatatii si economiei românilor. Pe votantii PSD si pe cei care au stat acasa la alegeri, i-as întreba daca sunt multumiti de faptul ca de mâine vor fi cobaii Europei gratie celor pe care i-au votat sau i-au ignorat”, scrie europarlamentarul pe pagina sa de Facebook.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *