SondajRSS Feed

Primaria Zalau vrea sa mute statia de taxi de pe strada Armoniei in parcarea de la Sala Sporturilor

29 August 2017

Pe site-ul Primariei Zalau este pus in dezbatere publica, pana in data de 7 septembrie, un proiect de hotarare privind mutarea statiei de taxi de langa Uz Casnic, din fata fostului magazin cunoscut drept "Mobila", de pe strada Armoniei, in parcarea de la Sala Sporturilor. 

Initiativa are la baza reclamatiile cetatenilor din blocurile limitrofe, urmate apoi de concluziile Directiei Corp Control din cadrul Primariei Zalau.
Mai multi locatari din blocurile UJCM, G 88, G 164, G 11 si G 10 din municipiu au reclamat la primarie faptul ca parcarea autovehiculelor care desfasoara activitati in regim de taxi marfa pe strada Armoniei cauzeaza disconfort sporit in zona.
Sesizarea lor a fost verificata de angajatii primariei de la Directia Corp Control, iar concluzile lor dau dreptate locatarilor. Masinile de transport marfa ocupa nejustificat o buna parte din trotuar si din carosabilul strazii Armoniei, fiind ingreunata astfel atat circulatia pietonilor, cat si a soferilor. Adesea circulatia in zona este blocata, de-a dreptul, iar zona ajunge uneori in situatia de a nu se putea face lucrarile de salubrizare. “n plus, au constatat angajatii primariei, ordinea si linistea publica sunt deranjate de unii dintre soferii care stationeaza cu masinile in zona. Fie vorbesc “inadecvat” cu clientii, fie se intind la socializare cu persoanele de etnie roma care locuiesc in apropiere. Mai exact, cu romii din Pacii care au transformat teava de gaz in banca si stau, de dimineata pana seara, de la mic la mare, la taclale si spart seminte.

Primaria a pus gand rau celebrei tevi de gaz din Pacii, locul de popas al romilor din zona

Primaria Zalau vrea sa mute statia  de taxi de pe strada Armoniei in parcarea de la Sala Sporturilor
Directia Corp Control a propus ca SC Citadin sa efectueze zilnic lucrari de intretinere a trotuarelor de pe strada Pacii si sa monteze doua banci in zona blocurilor T1 si T2. De asemenea, verificarea lucrarilor de intretinere efectuate de Citadin sa se faca prin personal din cadrul compartimentului Receptii Lucrari de Salubrizare a Directiei Corp Control.
La randul sau, DGADP va trebui sa monteze in zona un indicator de circulatie care sa interzica parcarea autovehiculelor de transport marfa, cu exceptia autoturismelor, in parcarea de pe strada Armoniei, in zona blocurilor G 88 si G 164. Politia Locala va trebui sa intensifice activitatea de patrulare in zona.
“n plus, si poate cea mai mare bucurie a multor zalauani care locuiesc in zona sau trebuie sa o tranziteze zilnic, Directia Corp Control solicita companiei Delgaz Grid sa aduca la sol conducta de gaz, pentru a nu mai putea fi folosita ca loc de sezut.
Proiectul de act normativ este pus in dezbatere publica pana in data de 7 septembrie si poate fi consultat pe site-ul Primariei Zalau sau la sediul institutiei, la avizier, la parter. Eventualele propuneri, sugestii sau opinii se pot trimite in scris, prin e-mail sau prin posta, sau personal, la sediul Primariei.

Vizualizari 3665
Comentarii articol

>

in 29 August 2017 0:40

Apropo de Pacii: locuintele in care stau tiganii sunt cu platile la apa,gaz,curent la zi?

>

in 29 August 2017 0:42

Cei de la gaz atunci cand o sa ingroape creanga pardon teava pe care stau in carduri ciorile, sa lase o fisura care sa faca boom.

>

in 29 August 2017 7:16

Io zic sa mute statia de taxi in Criseni.

Teava de Gaz>

in 29 August 2017 7:38

Eu zic sa mai traga o teava de gaz pe partea cealalta a drumului ca sa aiba loc toti asistatii sociali sa stea si sa sparga seminte de dimineata pana seara. Pe ocetatenii de rand oricum nu au cum sa deranjeze ca sunt de dimineata de la 6 pana la 23 la munca. Oamenii care se respecata ( ma refer aici la spatgatorii de seminte) dorm la ora asa tarzii.

>

in 29 August 2017 8:46

De ce sunteti rai ! Cei ce stau pe teava de gaz sunt votantii PSD si care primesc bani si masa calda din banii dumneavoastra. Cat despre cei care parcheaza masinile cu care-si castiga painea zilnica in acea zona si care contribuie cu impozite la bugetul primariei,de ce nu-i indemnati sa se mute sa stea pe teava si astfel sa-i inrolati in votantii PSD.

>

in 29 August 2017 8:49

Auzi ce solutie,sa mute sau sa ingroape teava ,sa nu aiba unde sta minoritarii. Numai o minte psd-ista putea gasi o asa solutie .

>

in 29 August 2017 13:44

Bine zici 8:46!

>

in 29 August 2017 14:46

eu as muta statia de taxi dela generala nr 1 acolo

>

in 29 August 2017 16:59

Teava de gaz trebuie sa dispara eu stau in zona si e dezastru galagie .mizerie.muzica pana la 2 noaptea in masini dar de ce nu se iau masuri impotriva persoanelor care nu respecta curatenia.programul de liniste etc.

>

in 29 August 2017 17:50

Sa lase treaba afară, mai bine să

>

in 29 August 2017 20:36

De ani de zile ne dorim aceasta decizie cu teava de gaz sper sa se si respecte

>

in 29 August 2017 22:26

Mutarea asa ziselor taxi din acea zona, este cel mai bun lucru pe care il poate face primaria in anul acesta. Felicitari.

>

in 28 Septembrie 2017 23:51

Degeaba ingropati teava ca isi scot scaunele si canapele din casa si tot acolo vor sta, mai bine mutatii pe ei .

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.