Primaria Zalau si Crucea Rosie Salaj, in sprijinul persoanelor varstnice si nu numai

8
1111

 

Primaria Zalau si Crucea Rosie Salaj, in sprijinul persoanelor varstnice si nu numai

Primaria Municipiului Zalau anunta potrivit unei informari pe pagina de Facebook a institutiei:
"In baza unui parteneriat incheiat intre Directia de Asistenta Sociala Zalau si Crucea Rosie Salaj, persoanele cu varsta peste 65 de ani, fara apartinatori, pot beneficia de sprijin in efectuarea cumparaturilor de baza, plata facturilor si achizitionarea de medicamente.
In acest scop, a fost pus la dispozitie numarul de telefon 0756 733 966, la care persoanele din categoria mentionata pot apela de luni pana vineri, in intervalul orar 8:00 – 12:00."

Campanie nationala de strangere de fonduri:

De asemenea, la nivel national, Crucea Rosie Romana lanseaza campania nationala de strangere de fonduri "Romania salveaza Romania" in cadrul careia se pot dona 2 euro prin numarul special de SMS 8827, valabil in toate retelele de telefonie mobila din tara, fara costuri suplimentare. Donatii pot fi facute si prin intermediul site-ului Crucii Rosii Romane: www.crucearosie.ro sau direct in contul campaniei RO59BRDE410SV24517324100 (Lei), deschis la BRD Agentia Piata Romana. Partener media: TVR Pagina Oficiala.

Totodata, Crucea Rosie Salaj a postat pe contul sau de Facebook, urmatorul apel:

"Persoanele fizice, institutiile sau societatile comerciale care doresc sa faca donatii in vederea sprijinirii persoanelor afectate de coronavirus, pentru achizitionarea de produse alimentare, materiale igienice cat si alte activitati desfasurate de Crucea Rosie Salaj, in aceasta perioada, o pot face donand in contul filialei RO38BRDE320SV00862033200 sau in urnele aflate in magazinele Carrefour. Va multumim!", este apelul reprezentantilor de la Crucea Rosie, filiala Salaj.

 

 

COMENTARII

  1. Directia de Asistenta Sociala Zalau, a devenit Primaria Municipiului Zalau,ma intreb si eu??"In baza unui parteneriat incheiat intre Directia de Asistenta Sociala Zalau si Crucea Rosie Salaj, persoanele cu varsta peste 65 de ani, fara apartinatori, pot beneficia de sprijin in

  2. Domn Primar,faceti parteneriat cu fata lui bercen care ea nu e in satre sa aiba familie,umbla din militar in militar ,ajutoarele pana acum le-a vandut in magazinele mamai sale,recent a strans bani pentru copil bolnav si i-a bagat in buzunar,cred ca stiti si dvoatra de acest sacndal cre oamenii ii cer demisia ,asta nu este de demisie este de dosar penal,domnilor procurori din Salaj ,ce vreti nu urmariti ce scriu oamenii .Asta este penala de multa vreme,a fost o doamna corecta in varsta ,ea cu tatal ei inainte sa intre in puscarie prima data au dato la o parte sa poata fura si ea ca nu le ajungea furtul din comuna.Domn Primar sunteti presedinte departati-vaa de ea ,va va face necazuri,va afla si Principesa Margareta si presedintele Crucii Rosii pe tara,Asta merita sa conduca institutie cu apucaturi penale si cu umbalat din b..,at in b..at,are ea timp de crucea rosi?

  3. porolisum# pentru o informare corecta, fata lui Ciunt si sotia lui Rolnic de la Politie ,este medic la Crucea Rosie Sj. de citiva ani, deci este nr. 2 dupa lorena Filip care a fost consiliera lui Ciunt si care este nepoata lui unu Ungur din Brebi care asculta si transmite.....o ramurica din Mafia Zalau.

  4. Si ce a mai fost si ce este acum fata celui din puscarie ,acum este a...ta la mai multi militari care se bat pe ea sa ajunga mari la armata.aAsa le-a promis fata puscariasului bercean,a ajuns de rasul lumii ,ccine o tine si cine are incredere in ea,a mintit lumea ,familia ,sefii de la partidul lor ,este penala.Cei din presa pe care o intretine o mai rabda ,nu fac cercetari jurnalissrice?.O sa auda o tara ce a facut cu bani de coleta.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.