SondajRSS Feed

Primaria Zalau se va imprumuta sa poata confinanta reabilitarea termica pe bani europeni in scoli

8 Iunie 2018

Se doreste anveloparea termica a patru licee din Zalau - Liceul Ortodox "Sfântul Nicolae", Liceul cu program sportiv "Avram Iancu", Liceul de Arta "Ioan Sima" si Liceul Reformat "Wesselenyi"

Consilierii locali ai Municipiului Zalau au aprobat in 6 iunie, în cadrul unei sedinte extraordinare, proiectele de investitii privind cresterea eficientei energetice la patru unitati de învatamânt: Liceul Ortodox "Sfântul Nicolae", Liceul cu program sportiv "Avram Iancu", Liceul de Arta "Ioan Sima" si Liceul Reformat "Wesselenyi". Valoarea totala a investitiilor este de 20,6 milioane de lei, din fonduri europene si cu contributia Municipiului Zalau.

"În ceea ce priveste contributia noastra pentru aceste proiecte de investitii cu finantare euuropeana, apreciez ca este cea mai consistenta cofinantare si se ridica la 44-45 la suta din valoarea totala a proiectelo

Primaria Zalau se va imprumuta  sa poata confinanta reabilitarea  termica pe bani europeni in scoli
r, adica la 10 milioane de lei. În cazul proiectelor de reabilitare termica a blocurilor de locuinte, contributia Municipiului Zalau este de aproximativ 30 la suta. Sunt investitii costisitoare si vom gasi resursele necesare, având în vedere ca avem semnate si alte proiecte de finantare. Daca nu, probabil, daca va fi nevoie, vom contracta un imprumut pentru a putea confinanta aceste proiecte. Suma este foarte mare pentru municipiul nostru, partea de contributie este foarte mare", a declarat Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalau.

Vizualizari 1422
Comentarii articol

>

in 8 Iunie 2018 1:00

Banii europeni dati pe mana guvernantilor psd-alde sunt inutili.Habar n-au de cofinantari si proiecte fiindca toti sunt incompetenti inventati de Spiru si Goldis, pusi in functii pe grade de rudenie.

como>

in 8 Iunie 2018 7:55

Bine ca avem bani pentru concerte de zilele Zalaului sau de mitinguri.

>

in 8 Iunie 2018 8:47

\r\npt. autorul articolului:\r\nCOFINANȚÁRE, cofinanțări, s. f. Acțiunea de a cofinanța și rezultatul ei. – V. cofinanța.\r\n\r\n sursa: DEX '09 (2009) adăugată de LauraGellner acțiuni \r\n\r\n*cofinanțá (a ~) vb., ind. prez. 3 cofinanțeáză\r\n\r\n sursa: DOOM 2 (2005) adăugată de raduborza acțiuni

>

in 8 Iunie 2018 9:01

Artur, se spune cofinanta nu confinanta!

>

in 8 Iunie 2018 9:12

Cat de siguri sunteti ca aceste anvelopari sunt rentabile? Aceste cladiri au fost construite din caramida , au pereti grosi. Doar le veti umple de igrasie si ciuperci cu polistirenul vietii! Mai bine le-ati zugravi frumos ca Citadinu are oameni sa traga la bidinea si ati iesi pe gratis!!! fara imprumuturi care sa le plateasca la urma tot zalauanu de rand si fara mariri de impozite sa va acopere gaura !

>

in 8 Iunie 2018 9:16

decat sa aruncati banii pe apa sambetei , mai bine le igienizati pe exterior si interior cu o zugraveala proaspata, inlocuiti parchetul defect si mobilierul istoric si le mai dotati cu niste aparatura mai moderna

>

in 8 Iunie 2018 9:19

Dl de la 9:01: ce nota ai luat la gramatica in scoala? Vorba biblica "Sa arunce cu piatra cel fara pacat!" \r\nOmu vrea sa iti comunice un lucru ceea ce a si reusit. Bravo dl Arthur! La cat mai multe articole, poate se schimba ceva in orasu asta...

>

in 8 Iunie 2018 9:27

Asa ,ca banii cu care ar fi trebuit sa faceti investitii i ati luat voi in salariile enorme pe care le aveti cu toti

>

in 8 Iunie 2018 12:08

Nu ajunge bugetul de investitii rămas din mandatul trecut?

>

in 8 Iunie 2018 18:10

Atenție reclamagii de profesie (madam petrica, chis si ceilalți sinteti asteptati cu reclamații la DNA,politie, parchet si chiar la Sf Petru în cer.Regrupati -vă după interese ,bani si boli mintale si atacati la fel de mizerabil ca acum 4 ani.Succesuri mizeriilor!

>

in 18 Iunie 2018 9:48

Bravo Lucica Mandolina anticoruptu

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.