SondajRSS Feed

Primaria Zalau pune 3 milioane de lei pentru o cresa noua in cartierul Meses

11 Octombrie 2018

Cresa va putea primi 55 de copii

În sedinta de miercuri a Consiliului local al Zalaului a fost aprobata participarea Primariei Zalau la proiectul privind construirea unei crese in cartierul Meses, zona rezidentiala de lux a orasului.
In plan este o gradinita cu program prelungit si o cresa pe strada Alexandru Lapusneanu, dar in prima etapa, cea vizata de proiectul de hotarare aprobat miercuri, se are in vedere doar cresa.
Planul de investitii prevede si echiparea cresei cu infrastructura educationala necesara.
Cererea de finantare pentru obiectivul de investitii a fost depusa în cadrul Programului Operational Regional 2014 - 2020, Axa 4 - Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile, obiectiv specific 4.4.
Valoarea totala a proiectului este de 4.914.953 de lei, din care valoarea fondurilor atrase este de 1.966.861 lei, iar valoarea totala neeligibila este de 2.948.092 de lei .
Primarul Zalaului, Ionel Ciunt, spune ca participarea din bbugetul lo

Primaria Zalau pune 3 milioane de lei  pentru o cresa noua in cartierul Meses
cal este consistenta, dar ca fondurile atrase sunt maximu ce s-a putut obtine prin proiect.
"Pentru ca în comunitatea noastra e nevoie de o cresa, am apreciat ca ar fi bine sa o aducem pe lista de prioritati a investitiilor pe care le face Primaria Municipiului Zalau. Sigur ca finantarea din bugetul local pentru aceasta investitie este consistenta, aproximativ 650.000 de euro, dar am obtinut maximum ce se poate obtine pentru cele 55 de locuri pe care le va avea cresa, 423.500 de euro, adica 7.700 euro per loc", spune primarul Ionel Ciunt.

Vizualizari 1916
Comentarii articol

>

in 11 Octombrie 2018 9:30

Inca un proiect ramas de la Capalnasiu !

>

in 11 Octombrie 2018 10:23

Cartierul Meses este cea mai buna dovada a increngaturilor mafiote de tip imobiliar intre politicieni, procurori, oameni de afaceri, persoane penale, angajati din primarie. Multi nu dorm bine noptile stiind cum cu complicitatea lui Capalnasiu au aprobat investitii din bugetul public al tuturor oamenilor pe mai multi ani pentru a face drumuri curent si apa, canalizare doar pe jumatate din dealu ala, cum bine se vede, cand acolo erau numai pomi de livada la momentul aprobarii. In zona unde aveau terenuri si mai au angajatii din primarie. O tara plina de hoti?

>

in 11 Octombrie 2018 17:37

S-au bagat cu casile pana si in padure.Plin de besinosi cu bani acolo.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.