Primăria Zalău promite sprijin pentru tânărul jucător de tenis Patrik Bolduț

1
323

În urma mediatizării cazului jucătorului de tenis în vârstă de 10 ani, Patrik Bolduț, speranță confirmată a acestui sport, ce are nevoie de 2.000 de euro pentru a participa la un important turneu internațional, primăria Zalău promite să îl sprijine financiar, acordându-i un premiu.

„Astăzi am avut o întâlnire cu antrenorul și cu tatăl lui Patrik Bolduț, tânărul sportiv pentru care tenisul înseamnă pasiune, multă muncă și perseverență. În urma câștigării competiției Kinder Joy Masters, organizat de Federația Română de Tenis în data de 4 octombrie la București, Patrik va participa în februarie anul viitor la Kinder Joy Masters International, turneu organizat de Academia lui Rafael Nadal, în Mallorca.Este o mândrie pentru noi că un sportiv talentat din Zalău participă la competiția de la Mallorca. De aceea, accesul lui Patrik la Baza de tenis va fi gratuit și sunt sigur că vom găsi și resursa financiară necesară pentru a-i răsplăti munca și performanța, oferindu-i un premiu pentru participarea la acest turneu. Mult succes, Patrik! Suntem alături de tine!”, precizează primarul Ionel Ciunt, pe contul său de Facebook.

Patrik Bolduţ și părinții lui mai au nevoie de 2000 de euro pentru ca micuțul sălăjean să poată reprezenta țara noastră la turneul internațional organizat de academia de tenis a lui Rafael Nadal din Mallorca, Spania.

Patrik  are 10 ani și practică tenisul de câmp de la vârsta de 8 ani. Are până în prezent 12 turnee câștigate la categoria de 10 ani și acestea doar pe parcursul ultimului an competițional. În același timp a început să participe și la categoria de 12 ani, unde, din 4 turnee jucate, a reusit deja să câștige 3.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.