SondajRSS Feed

30 septembrie este ultimul termen scadent la impozite si taxe

Primaria Zalau avertizeaza contribuabilii ca de la 1 octombrie ii penlizeaza pe cei care nu isi platesc darile la bugetul local

19 Septembrie 2018

Primaria Zalau reaminteste contribuabililor persoane fizice si juridice ca 30 Septembrie este ultimul termen scadent pentru plata impozitelor si taxelor locale aferente anului 2018.

“Atragem atentia ca in cazul contribuabiliilor care nu efectueaza plata la termen a obligatiilor fiscale, incepand cu ziua imediat urmatoare se vor calcula conform prevederilor legale majorari de intarziere in cuantum de 1% pe luna si fractiune de luna, pana la data stingerii sumei datorate, inclusiv”, anunta Primaria pe pagina de facebook.
Pentru a evita plata majorarilor de intarziere, Primaria Zalau recomanda atat persoanelor fizice, cat si celor juridice sa achite la termen, impozitele si taxele datorate bugetului local al Municipiului Zalau.
Mentionam ca plata impozitelor si taxelor locale se poate efectua in numerar si prin intermediul cardului bancar la ghiseele din cadrul Primariei Municipiului Zalau, in numerar la ghiseele CEC BANK SA, prin virament bancar in conturile Municipiului Zalau afisate pe sit

Primaria Zalau avertizeaza contribuabilii ca de la 1 octombrie ii penlizeaza pe cei  care nu isi platesc darile la bugetul local
e-ul www.zalausj.ro, la sectiunea Taxe si impozite locale, precum si electronic cu cardul prin intermediul paginii web www.ghiseul.ro, pentru persoane fizice.
Ca noutate, Primaria Municipiului Zalau anunta ca a implementat, incepand cu anul 2017, solutia informatica pentru plata cu cardul prin intermediul paginii web www.zalausj.ro, sectiunea plateste online cu cardul, pentru persoanele juridice, care doresc sa utilizeze aceasta metoda de plata, cu precizarea ca pentru orice plata efectuata de catre acestea nu se percepe nici un comision agentului economic.

 

Vizualizari 2446
Comentarii articol

>

in 19 Septembrie 2018 5:46

Banditii dracului! Mai impostorilor, voi va respectati angajamentele si termenele?

>

in 19 Septembrie 2018 10:58

NO LA ANU VI LE PLATESC NA-TI AVEA NOROC DE MIZERABILI

>

in 19 Septembrie 2018 12:04

Foarte bine pe ei si pe mama lor de datornici,sa le luati casa,masina....

>

in 19 Septembrie 2018 13:55

In ultima zi ma duc,din bataie de joc,dar n-ar trebui sa platesc,voi v-ati respectat angajamentul?Ati spus ca nu mariti taxele!?

>

in 19 Septembrie 2018 14:29

E valabil avertismentul si pt. ciori?

>

in 19 Septembrie 2018 16:57

Votati vesnic psd.Vesnicae lui pomenire.

>

in 19 Septembrie 2018 23:00

Asistatii platesc ceva???sunt datornici cu apa si curentul dar nimeni nu le taie la nerusinati,!noi cei care stam in zona aceea raufamata unde ne mananca zilele nu ar trebui sa platim nimic ,in schimb ar trebui dat primaria in judecata pt daune morale!!!! Ei sunt scutiti de toate darile si toata ziua sparg seminte si asculta manele,,,niste mizerabili...si pe astia primaria le tine in carca,arde le ar focu de putori!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.