SondajRSS Feed

Administratia vine in intampinarea nevoilor zalauanilor

Primaria Zalau are in plan sa amenajeze o gradinita in zona industriala

11 Ianuarie 2019

Primaria Zalau face demersuri pentru stabilirea situatiei juridice a cladirii in care functioneaza acum Oficiul Vamal Zalau, cladire pe care se gandeste sa o transforme in gradinita, avand in vedere beneficiul pe care aceasta l-ar aduce zalauanilor care muncesc in zona industriala.

Primarul Zalaului, Ionel Ciunt, ne-a declarat ca apreciaza ca fiind benefica pentru cetateni infiintarea unei noi gradinite in zona intreprinderii Universal.
"Cetatenii care lucreaza in zona industriala au nevoie de serviciile unei gradinite acolo. Urmeaza sa verificam din punct de vedere juridic statul respectivei cladiri si vom face toate demersurile necesare la ministerele de resort, in vederea clarificari din pun

Primaria Zalau are in plan  sa amenajeze o gradinita  in zona industriala
ct de vedere juridic a situatiei cladirii pentru a o putea folosi ca si gradinita. In respectivul imobil isi desfasoara acum activitatea Oficiul Vamal Zalau. Dar initial cladirea era proiectata sa fie folosita ca si gradinita", ne-a declarat primarul Ionel Ciunt.

Vizualizari 1589
Comentarii articol

>

in 11 Ianuarie 2019 3:48

Primaria putea rezolva aceasta problema foarte simplu ,Companiile Mari care investesc in Zalău sa construiasca o Cresa sau o Gradinita un exemplu Marea Britanie cum procedeaza.

>

in 11 Ianuarie 2019 5:24

Bravo, domnule primar. Cat despre companiile mari din Romania - astea ,,uita,, de bunele practici din tarile din care provin. Pt. ele Romania e o capra de muls!

>

in 11 Ianuarie 2019 8:16

Matale crezi ca "bunele practici" alea sunt voluntare?Te inseli amarnic.Sunt "stimulati s-o faca.Dk la noi s-ar face la fel ar sari toti ca arsi.Dovada ati avut-o.Vezi reactiile la masurile luate de Orlando cel Frumos.

>

in 11 Ianuarie 2019 8:39

Trebuia sa faceti declaratii, dupa ce ati stabilit situatia jurudica a imobilului

>

in 11 Ianuarie 2019 8:50

Pentru cine sa faca?au ramas din cauza voastra in tara aproape numai batrani.Ei nu au copii de gradinita.

>

in 11 Ianuarie 2019 9:36

Cred ca v-ati informat ca in 2018 s-au nascut mai multi copii din parinti de etnie romana in diaspora decat in tara.

>

in 11 Ianuarie 2019 9:46

De ce in zona industriala ? de ce nu in zona de locuinte, pe dealul morii? V-ati prostit de tot? Bagati copii la gazare pe bulevard? Ganditi-va cate gaze emana doar masinile si intreprinderile din zona... Mai intai faceti centura si un parc industrial pe centura , mutati intreprinderile si traficul acolo si doar la uram faceti cate gradinite si scoli vreti pe fosta zona industriala...

>

in 11 Ianuarie 2019 12:53

Dealul Mori ar fi locatia perfecta din mai multe puncte de verdere , daca s-ar gandi in perscectiva de viitor.

9:46>

in 11 Ianuarie 2019 13:55

Ai dreptate ,insa cine dintre actualii conducatori sa-si bata capul cu toate astea?Nu le ajunge un mandat pentru a se imbogatii cat altii intr-o generatie sau mai multe.E mult mai facil de a ajunge la borcanul cu miere pe proiecte marunte .Se pare ca au uitat complet de marile promisiuni din campania electorala atat la nivel local dar si generalizat la nivelul intregii tari.

>

in 11 Ianuarie 2019 21:21

Mai fura psd-ul niste bani pe un proiect si un studiu de fezabilitate !

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.