SondajRSS Feed

Primaria Zalau ar vrea sa repare strada Closca prin Programul National de Dezvoltare Locala

21 Martie 2017

Primaria municipiului Zalau vrea sa repare strada Closca prin Programul National de Dezvoltare Locala. Saptamana trecuta, consilierii locali au votat proiectul de hotarare privind realizarea acestei investitii si propunerea spre finantare prin PNDL. Costurile totale ale lucrarii sunt estimate la 2.412.266 lei. 

“n referatul intocmit de autoritatile locale, acestea remarca starea tehnica proasta a strazii. “”n ceea ce priveste starea curenta a strazii si a trotuarului, acestea sunt degradate, cu multiple faiantari, denivelari, cu borduri tasate si rupte; aceasta nu este adaptata pentru persoane cu dizabilitati”, scrie in raportul municipalitatii. Realitati constatate, de altfel, zilnic de catre zalauani. “n plus, strada nu este prevazuta cu sistem de canalizare pluviala, apele pluviale fiind colectate prin rigola deschisa pe tronsonul cuprins intre Gradinita Ion Creanga si strada Andrei Muresanu, pe restul tronsoanelor apa pluviala fiind colectat

Primaria Zalau ar vrea sa repare strada Closca  prin Programul National de Dezvoltare Locala
a la bordura. Strada este prevazuta cu retele de apa si canalizare, fiind necesar doar extinderi pe circa o suta de metri liniari si reabilitari pe 80 metri liniari, lucrari ce se vor executa de catre concesionar, SC Compania de Apa Somes SA, cu fonduri europene.
Municipalitatea a transmis deja Ministerului Dezvoltarii o solicitare de finantare a obiectivului prin Programul National de Dezvoltare Locala.
Strada Closca are o lungime de 770 metri si o latime de 7 metri, fiind situata intre strazile Andrei Muresanu si Nicolae Titulescu.

Vizualizari 1073
Comentarii articol

Programul National de Dezvoltare Locala nu mai are bani !!!>

in 21 Martie 2017 8:49

acuma v-ati trezit si voi, cand banii sunt gata ! bai PSD-isti prosti, banii au fost dati la teleorman si nu la taranii din Ardeal ! Pop Gh si Nosa iu., l-ati pupat in fund pe Dragnea, DEJABA !! Fraierilor ! Sau gresesc, noi suntem fraierii caci avem nistre reprezentanti prosti/corupti/hoti/beti/criminali/etc.

>

in 21 Martie 2017 11:13

Str.Crasnei este ca valurile Dunarii...de cati ani???'''Gospodarii''de CAP!!!!Nu sunteti in stare sa aplicati un strat de asfalt,peste lucrarea facuta de un secol???

primaria "ar vrea sa repare">

in 21 Martie 2017 12:30

Nu mai spun concret ca vom face si vom drege pana la data de ...Desigur ,a trecut campania electorala ,prioritatile le sunt altele .

>

in 21 Martie 2017 14:17

ati votat psd asta aveti, sper ca Zalaul sa ajunga sat, fraieri de oameni, asa popor asa conducere

samariteanul razvratit>

in 21 Martie 2017 19:06

dl ciunt, dar str crasnei si ortelec cand le reparati mai mare rusinea sa ajunga sa acopere oamenii gropile cu piatra cubica in special la accesul strazilor noi si pe unde sau tras cabluri si canalizari pe sub drum ii dezastru am schimbat deja 2 randuri de arcuri pe fata un rand de telescoape bucse ca trebuie sa duc eu masina in brate nu ea pe mine, haloooo a sosit vremea buna treceti la asfaltat monser!

>

in 22 Martie 2017 0:29

Parcul de linga spitalul judetean zalau cind se renoveaza iar in zidul cinezesc e dezastru in spate si in sf vineri linga patiseria alaria

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.