Primaria Municipiului Zalau ofera sprijin cadrelor medicale

5
1371

 

Primaria Municipiului Zalau ofera sprijin cadrelor medicale

Avand in vedere situatia dificila actuala, cadrele medicale, prin natura meseriei, sunt cele mai predispuse riscului de imbolnavire.

Astfel, pentru a proteja personalul medical, Primaria Municipiului Zalau, prin SC Transurbis SA, pune la dispozitia Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, in mod gratuit, mijloace de transport in comun (microbuze).
Microbuzele sunt destinate exclusiv pentru transportul personalului medical la/de la locul de munca, fiind respectate toate conditiile de igiena si dezinfectie, importante in aceasta perioada.
In acest sens, am solicitat conducerii spitalului sa ne comunice programul orar, locatiile si estimarea numarului de persoane care vor sa beneficieze de aceasta facilitate.

 

 

COMENTARII

  1. Tare as vrea sa vad un medic care se plimba la gramada cu microbusul (pentru a se proteja fiecare medic merge cu masina personala) .Comitetul de urgenta la nivel de judet dicteaza masurile care se impun in fiecare localitate,primariile executa.\r\n

  2. In spital nu lucreaza numai medici ...mai sunt asistente, infirmiere si alte pers auxiliare ..??!!!\r\nSi nu mai fiti in vremurile astea invidiosi pe medici si pe pers.. sanitar ci sa va rugati sa nu se imbolnaveasca \r\nGanditi !!!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.