SondajRSS Feed

Un proiect inceput in 2007 si abandonat in 2011 reluat de actualul primar Calin Morar

Primaria Criseni a gasit solutii pentru rezolvarea principalei probleme, canalizarea menajera

13 Iulie 2018

Primarul Comunei Criseni, Calin Morar, dezvaluie starea canalizarii din comuna in urma finalizarii unei expertize tehnico-economice. 

"Dragi locuitori ai comunei Criseni, in primul rând vreau sa va multumesc pentru rabdarea si întelegerea de care ati dat dovada în legatura cu "CANALIZAREA MENAJER}" a comunei. Dupa un an si jumatate de expertize (expertiza MLPTL, expertiza tehnico-economica), corespondenta si întâlniri cu antreprenorul RominServ, proiectant, deplasari la Ministerul Dezvoltarii, comunicari cu institutiile Statului (Consiliul Judetean Salaj, Inspectoratul în Constructii), azi, 21.06.2018, Consiliul Local Criseni si-a însusit "Raportul De Expertiza Tehnico-Economica si aprobarea unei teme de proiectare privind remedierea defectiunilor constatate prin raportul de expertiza mentionat mai sus". Valoarea deficientelor constatate se apropie de suma de 5 miliarde lei vechi (inclusiv TVA)", este mesajul transmis pe pagina personala de facebook.
Primarul Criseniului, Calin Morar, arata care sunt pasii care vor urma pentru realizarea intregii investitii. Va avea loc o intâlnire cu antreprenorul RominServ privind asumarea de catre acesta a remedierilor deficientelor constatate, dupa care urmeaza remedierea în acest an a deficientelor, indiferent daca firma RominServ nu îsi asuma acest lucru (se va merge în instanta pentru recuperarea sumelor si continuarea

Primaria Criseni a gasit  solutii pentru rezolvarea  principalei probleme, canalizarea menajera
lucrarilor de remediere cu alta firma). Se va face un nou proiect general cu rest de executie în cele trei sate, extinderi si bransamente pe fiecare strada din cele trei localitati cu un nou Deviz General si noi Indicatori Tehnico-economici. Finantarea acestei lucrari este asigurata de catre Ministerul Dezvoltarii, pâna în anul 2021.

"Multumesc domnului viceprimar Dobocan Marin, domnului Consilier personal Crisan Alexandru si nu în ultimul rând Consiliului Local Criseni pentru implicarea în rezolvarea problemelor generate de aceasta lucrare din comuna Criseni, începuta în anul 2007 - abandonata în anul 2011, la o valoare a investitiei de aproximativ 30 de miliarde lei vechi. Dupa întâlnirea cu antreprenorul RominServ, în fiecare localitate vor avea loc adunari generale în caminele culturale, cu cetatenii din cele trei sate, pentru informarea acestora vis-a-vis de demersurile care vor urma", spune primarul Comunei Criseni, Calin Morar.

Vizualizari 1632
Comentarii articol

>

in 13 Iulie 2018 7:35

Suntem sătui de promisiuni si minciuni domnule Dragnea de Criseni

>

in 13 Iulie 2018 8:19

Spagar intre spagari este acest primar PSD

>

in 13 Iulie 2018 9:27

Din 2007 tot faceti canalizare? Cu o tona de bani? Pai de ce nu ati atribuit lucrarile la o firma serioasa care sa isi faca treaba , nu doar pe hartie...

>

in 13 Iulie 2018 9:27

E chiar asa greu sa bagi tractoristu de la primarie cu un buldoescavator sa traga un kk-at de sant si o firma de instalatii sa monteze niste kk-ate de tevi de canalizare?

>

in 13 Iulie 2018 9:47

Campanie electorala. Minciuni, promisiuni, vrăjeli de 2 bani.

>

in 13 Iulie 2018 13:28

Da tot pe banii nostri ...., s-a platit odata canalizarea, si nu s-a facut nimic, TREBUIA SA PLATEASCA VINOVATII, fostul primar ....

>

in 13 Iulie 2018 16:30

SA NU OMITETI SA REVIZUITI SI CANALIZAREA IN FOLOSINTA DE LA ,,cabana ,,3 BROZI" LA GARCEIU...

>

in 13 Iulie 2018 18:23

un pacalici acest asa zis primar.

>

in 13 Iulie 2018 18:26

Fostul primar Maior a aruncat banii la canalizare a facut praf o gramada de bani si lucrari de CACAT , de ce nu se sesizeaza DNA-UL. OARE Are atatea pile acolo > Alo DNA !\r\nCine greseste trebuie sa plateasca si acesta nu este altul dect PRIARUL MAIOR. nu sunt de acord ca lucrarile efectuate prost sa fie platite tot din banii nostri publici. \r\nConsiliul local sa sesizeze in scri DNA

>

in 13 Iulie 2018 18:29

Daca pe strada cu fantana arteziana la cate societati comerciale sunt si la ce circulati na ai an stra sa astupe 2 gropi asteptati canalizare si votorile.

>

in 13 Iulie 2018 19:37

Arata cu degetul spre alți ,ar trebui sa facă expertiză și la lucrarile făcute de el.

>

in 13 Iulie 2018 19:37

Arata cu degetul spre alți ,ar trebui sa facă expertiză și la lucrarile făcute de el.

>

in 13 Iulie 2018 19:49

Bine punctat 19.37 multa vrajeala cu fantana si cu strandu.

>

in 13 Iulie 2018 19:51

cat despre fostul primar curtea de conturi nu a gasit nereguli .

>

in 13 Iulie 2018 22:22

pt 18.26 Moior este FAVORIZAT de un Prim-procuror , care a lucrat la Primaria Criseni , si de Presedinta de Tribunal , care este din Criseni...toti formeaza un Grup INFRACTIONAL rganizat , au facut multe ABUZURI si INFRACTIUNI......

>

in 14 Iulie 2018 12:39

Se lauda la antena ce va face el. la stand.a forat un put pentru care a platit sute de mii.cu debitul pe care il are putem sa ne ducem apa pentru frectie .Ne am resemnat.

:)>

in 15 Iulie 2018 12:42

Mai votați odată să poate termina făcutele :))))

:)>

in 15 Iulie 2018 12:52

Maior nu a fost bun, bun e asta... In curtea căminului e picat un cos de gunoi de 2 ani, nu a fost în stare să rezolve nici până acum, și voi credeți că va rezolva canalizarea??? Uitativa la investițiile făcute înainte de el, nu a fost în stare să le menține, uitativa la căminul cultural cum arată, la statiile de autobuz din comuna, la baza sportivă din Garceiu, la școală din Cristur și așa mai departe...uitativa pe ulițe, gunoi peste gunoi. Oare angajații angajați pe pile ce fac pe banii noștrii. Merg la primărie și nu poți rezolva nimic într-o zi, că ori unu, ori celălalt lipsește! Păcat că se aruncă atâtea bani pe salarii. Cum e sefu asa si subalternul! Pace

>

in 15 Iulie 2018 12:58

Aholeo fă, primarul ne face canalizare... Oare bagă tavă de fer???

>

in 15 Iulie 2018 14:21

In campania electorala acest individ spunea"cea mai bogata comuna din judet si nu sa facut nimic"; ma intreb Oare el ce a facut, angajarea unor personae la primarie care l au sustinut in campania electorala etc.In ritmul in care acesta cheltuie banal public in cel mai scurt timp vom figura pe lista primariilor aflate in faliment.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.