Prima interventie a elicopterului SMURD la Sarmasag

7
3336

 

Prima interventie a elicopterului SMURD la Sarmasag

Elicopterul SMURD a fost solicitat, ieri dupa masa, la doar câteva ore dupa operationalizare, sa intervina la un caz medical. Un pacient din localitatea Doh, care a suferit arsuri (membrele inferioare si superioare pe o suprafata de aproximativ 20 la suta), a fost preluat de la Sarmasag si transportat cu elicopterul pâna la sediul ISU Salaj, ulterior pacientul a fost predat echipajului TIM pentru transportul la UPU SMURD Zalau. Astazi dimineata, elicopterul SMURD de la Jibou a intervenit la un caz medical in localitatea Borsa din judetul Maramures. stop_coloana

COMENTARII

  1. Le multumesc pt ajutorul acordat celor ambelor echipaje SMURD, iar rautaciosilor sincer nu cred sa va doriti sa va duca elicopterul de la SMURD. Cu respect si mii de multumiri, sanatate va doresc !

  2. Ba da au fost multe urgente si pina acuma, daca am fi avut elicopterul demult poate te ducea la urgenta si pe tine si astazi nu erai atat de batut in cap! Dar stii vorba aia, niciodata nu e prea tarziu si poti sa apelezi si tu la serviciile elicopterului, desi nu cred ca te mai pot face bine la cap toate echipajele medicale din tara! Cu siguranta mama ta regreta ca te-a facut!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.