SondajRSS Feed

Opozitia creeaza soc politic - isi uneste fortele pentru a scapa romanii de guvernarea toxica a PSD-ALDE

Presedintii salajeni ai PNL, USR si PMP fac un anunt surprinzator al coalizarii impotriva PSD - #STOPSD!

10 August 2018

Presedintii partidelor salajene de opozitie – PNL, USR, PMP – au surprins ieri anuntand intr-o conferinta de presa comuna organzoata la sediul PNL Salaj ca isi unesc fortele impotriva PSD. Este prima actiune de ce acest fel dupa ce s-a lansat ideea ca unificarea fortelor de drapta este sansa impotriva partidului condus de Liviu Dragnea cu mana de fier. Cele trei formatiuni au anuntat ca isi sustin reciproc initiativele si ca isi vor intensifica colaborarea prin actiuni comune. Cel mai bine este sa redam integral declaratiile facute ieri de deputatul Lucian Bode, Carmen Olar si Adrian Popan.

Presedintele PNL Salaj, Lucian Bode

La nivel local si judetean suntem
determinati sa scapam
de guvernarea nociva a PSD Salaj!

"Vreau sa spun ca aceasta întâlnirea putea avea loc oriunde, nu doar la sediul nostru, deoarece important e scopul. Multumesc celor doi presedinti ai organizatiilor judetene, USR si PMP, pentru prezenta lor la aceasta conferinta de presa. Cred ca suntem într-o premiera nationala, organizând o conferinta de presa comuna PNL – USR – PMP, în sediul PNL", a spus in deschiderea conferintei de presa comune Lucian Bode, presedintele PNL Salaj.
"Astfel, pe plan local, am hotarât sa spunem #STOPSD! si sa ne raliem fiecare urmatoarelor cauze sustinute de cele trei forte politice – campania privind pilonul II de pensii a PNL, campania USR - Fara penali în functii publice - si cele ale PMP privind reducerea numarului de parlamentari conform referendumului si alegerea primarilor în doua tururi.
Scopul acestui demers este de întarire a opozitiei prin astfel de actiuni menite sa ne ajute sa ne atingem tinta, aceea de a scapa românii de guvernarea toxica a PSD-ALDE.
La nivel local si judetean, eu si colegii mei de la USR si PMP suntem determinati sa scapam de guvernarea nociva a PSD Salaj! La nivel parlamentar, PNL are o colaborare buna atât cu USR, cât si cu PMP, dovada fiind actiunile comune – motiuni, sesizari de neconstitutionalitate -, cu toate ca la nivel de comunicare pot fi facute progrese în acest sens, iar actiunea de astazi reprezinta un exemplu de bune practici în ceea ce priveste dialogul constructiv dintre cele trei forte politice. Cred ca de aici trebuie sa începem!
Nu în ultimul rând, vreau sa multumesc celor doi presedinti ai organizatiilor judetene USR si PMP, pentru prezenta lor la aceasta conferinta de presa. #STOPSD! trebuie sa devina o realitate pentru binele salajenilor si al românilor!", a declarat deputatul Lucian Bode, presedintele PNL Salaj.

Presedintele USR Salaj, Carmen Olar

Initiativa cetatenilor pentru a scapa
de penalii din functiile publice
cauta se ne duca spre normalitate

"Initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice se apropie de sfarsit; in 20 august se va finaliza. Aceasta initiativa incearca se ne duca spre normalitate, adica sa nu aiba acces la functii publice cei care au dosare penale si sunt condamnati definitiv.
Mi se pare o actiune normala, pentru ca si partidele politice au in statutul lor aceste conditii de integritate. Mi se pare extrem de important sa fim condusi sau sa fim guvernati de oameni care au o moralitate exemplara.
Aceasta initiativa este a cetatenilor, USR doar sprijina campania si ajuta la strangerea de semnaturi. Am reusit sa depasim targetul de 500.000 de semnaturi, suntem la peste 650.000. “n Salaj ne apropiem de 4.000 de semnaturi si speram sa strangem cat mai multe. Modificarea Constitutiei este obiectivul principal al acestei campanii", a declarat presedintele USR Salaj, profesoara de fizica de la CNS Gabriela Olar.

Presedintele PMP Salaj, Adrian Popan

Sustinem lucruri normale; daca

Presedintii salajeni ai PNL, USR si PMP fac un anunt  surprinzator al coalizarii impotriva PSD - #STOPSD!

ne unim fortele vom avea succes

"Vreau sa-i multumesc in primul rand lui Lucian Bode, care ne-a adunat, am avut cateva discutii informale si am ajuns la consens cum ca aceste lucruri trebuie sa se intample, pentru ca toate proiectele pe care noi le sprijinim sunt lucruri firesti si lucruri normale. Probabil, unindu-ne fortele vom avea succes", a declarat presedintele PMP Salaj, Adrian Popan, care este si consilier municipal.

 

Deputatul Lucian Bode este primul
parlamentar salajean care a semnat
pentru "Fara penali in functii publice"

Presedintii salajeni ai PNL, USR si PMP isi sustin reciproc initiativele


Reuniunea de ieri a varfurilor dreptei salajene s-a terminat dupa ce fiecare lider a semnat public pe listele de sustinere ale campaniilor pe care le deruleaza.
Lucian Bode, Gabriela Olar si Adrian Popan au convenit ca fiecare partid sa îsi ajute aliatii politici la strângerea de semnaturi.
Deputatul Lucian Bode a devenit astfel primul si deocamdata singutul; parlamentar salajeni, din totalul de sase, care a semnat initiativa cetateneasca "Fara penali in functii publice".
Liderii salajeni ai PNL, USR si PMP au semnat incrucisat initiativele sustinute de fiecare.

Reactia PSD Salaj la anuntul coalizarii dreptei

Presedintele executiv al PSD Salaj, Iuliu Nosa

Alegerile sunt cele care stabilesc
fortele politice care conduc
unitatile administrative si tara

"Partidele politice aflate in opozitie care la votul popular n-au obtinut increderea alegatorilor, prin liderii lor nemultumiti incearca prin orice mijloace sa se faca intelese si bagate in seama. Alegerile sunt cele care stabilesc fortele politice care conduc unitatile administrative si tara. Si eu si nu numai eu, trebuie sa respectam aceste decizii. “n urma cu mai putin de doua saptamani PNL a avut Consiliul National in care cel mai important lider al lor si care conform Cosntitutiei nu ar trebui sa se amestece in jocurile politice, le-a transmis un mesaj. Aflam astazi ca mesajul transmis nu a fost inteles si ca luptele politice interne incep sa se faca simtite. PSD Salaj si-a atatat competentele si puterea de a conduce unitati administrative de-a lungul timpurilor si sunt convins ca si in viitoarele alegeri il vor decide alegatorii salajeni", a declarat presedintele executiv PSD Salaj, Iuliu Nosa, referitor la anunsul coalizarii dreptei impotriva PSD. 

Presedintele UDMR Salaj, Seres Denes

UDMR e dispusa sa discute cu orice
partid politic si nu exclude nicio varianta

Liderul UDMR Salaj, deputatul Seres Denes spune ca nu exclude nicio varianta de negociere si ca viitoarele alegeri pot aduce surprize in Salaj.
"Sigur, fiecare partid politic are ca si scop participarea la exercitarea puterii atat la nivel local, cat si central. Fiecare partid incearca sa isi gaseasca parteneri si solutii pentru atingerea acestui scop. Din acest punct de vedere, nu este nimic iesit din comun. Cei de la PNL nu ne-au contactat pentru discutii. Noi suntem dispusi sa discutam cu orice partid politic. Noi nu excludem nicio varianta", ne-a declarat ieri presedintele UDMR Salaj, Seres Denes, intrebat in legatura cu evenimentul de ieri prin care partidele de dreapta au anuntat ca isi unesc fortele impotriva PSD.

Vizualizari 3459
Comentarii articol

>

in 10 August 2018 0:37

Partide nesemnicative in Salaj, asa cum sunt si liderii lor!

Postacul de serviciu al psd.>

in 10 August 2018 1:39

Postacul de serviciu al ciumei rosii e la datorie. Cu ce ar fi liderii partidului penal mai semnificativi? Ca fac o risipa prosteasca a banului public. Cati ani au trecut de la ultimele alegeri locale, pana sa inceapa niste reparatii mai serioase pe bulevard. Asta a fost mereu reteta psd, praful in ochi. Romanii nu mai sunt la fel de creduli. Pana acum s-au multumit cu putin si au votat oameni pusi pe niste liste. Pe viitor vor fi alternative.

>

in 10 August 2018 1:41

Bravo, asa Trebuie!

>

in 10 August 2018 2:02

Foarte bine! Mergem cu voi! Da-ti jos pe securistii si comunistii Salajului, au distrus judetul de 30 de ani. Sunt comune in Romania mult mai iluminate ca Zalaul, capitala securistilor. Singurul judet ciuma rosie si asta se vede in oras si judet! Peste tot pensionari, asistati social si tigani. Tinerii sunt plecati. Saracia so jalea SJ sunt aici. Rusine comunistilor nosa, marc ciunt, pop si hotilor de asa zisi consilieri cu doua clase. Drumuri de pamant in judet, Bogdana Ciucea. Cel mai slab judet din tara! O rusine pe langa Cluj si Oradea, acestea parca sunt din alta tara! Rusine ma securisti analfabeti de Sj.

>

in 10 August 2018 2:17

Atentie mare. PSD, isi pregateste masa votanta. Pensionarii si bugetarii din administatie. Primii si-au "pierdut" fii si nepotii, majoritaea,\r\nemigrand. Au ramas doar cu pensia. A doua categorie, nepregatiti, munca putina, bani multi. Aici vorbim in total, de 5-6 milioane, siguri. Raman: studentii, tineretul, intelectualii, mediul privat,diaspora etc. Convinge-ti, in aceasta arie si ve-ti castiga.

>

in 10 August 2018 7:35

AVEM consilieri PSD la comuna SURDUC unde unul sigur foarte sigur il voi sprijini cu toate absolut toate informatiile sa devina PENAL si inca CE penal,stie EL despre ce fapte este vorba,foarte grave ale vechiului primar sunt un mizilic pe linga ale LUI

>

in 10 August 2018 7:41

Ma gandesc la alcoolicul de Nosa care dintotdeauna a fost in functii publice puse la dispozitie de Partidul Stupizilor si a Prostilor, a carui singura platforma program a fost identificatul gaurii curului si linsul pana la albire. Acesti oameni renegati chiar si de propria familie sunt in continuare platiti din bani publici si iau decizii cu privire la viitorul judetului si a tarii. Cu astfel de oameni nu vom reusi sa fim o tara normala.

2:17>

in 10 August 2018 8:04

ai perfecta dreptate.Doar uniti si cu o prezenta masiva la vot putem zdrobi aceasta caracatita mafiota numita Psdragnea .

>

in 10 August 2018 8:16

Vai de ea democratie oameni pusi sa munceasca pentru neam si tara au reusit sa dezbine si sa invrajbeasca poporul roman folosind violenta de tot felul fara a tine cont de vot .Exemplu pentru rusinos pentru urmasi

>

in 10 August 2018 8:26

De ce nu vrea Bode sa fie și fără pensii speciale ,??

>

in 10 August 2018 8:44

UDMR isi reconfirma vocatia de curva !

>

in 10 August 2018 8:46

Guvernarea PSD superioara guvernarii ciumei negre,ciuma pentru care nu exista legi in afara de legea STRAZII,a violentei si a amenintarilor si...

8:16>

in 10 August 2018 8:56

care vot?20% din total populatie cu drept de vot cat a obtinut PSD-ul ,adica 45% dintr-o prezenta de 40% la vot.Sper ca in 2019 si 2020 sa fim prezenti peste 70% la vot ,abia atunci ciuma rosie+portocalie vor fi aruncate la groapa de gunoi a istoriei.Apropo de exemplu:ce le vei spune nepotilor ca un penal numit Dragnea a fost la conducerea tarii atatia ani alaturi de un prim-ministru si ministrii analfabeti?.

>

in 10 August 2018 9:30

Se unesc tusea cu junghiul.Ce penibili!

>

in 10 August 2018 9:34

cine vorbesti de coruptule....Bode

>

in 10 August 2018 9:56

PSD nu conduce bine tara si judetul.Astia 3,in schimb,ar conduce catastrofal.

>

in 10 August 2018 10:00

Felicitari deosbite d-lui Bode si S.Turcasiu pentru conlucrare ,realizarea proiectelor,bunastarea cetatenilor,cresterea gradului de integrare a rumanilor,implementarea doctrinelor(aliantelor ...) PNT-CD,PD,PDL,PNL si toate celelate care nu suporta nici hartia,nici tastatura, da poate prin viu grai intr-o ZI.Pana atunci RUSINE!

>

in 10 August 2018 10:02

Da felicitari deosebite ,cu rosu ,merita !

>

in 10 August 2018 10:12

1.PMP dupa alegeri ajunge in lada de gunoi a istoriei.

>

in 10 August 2018 10:18

Securistul imbecil si analfabet trebuie inlaturat co orice pret. Salajul a ajuns o rusine in regiune, de departe cel mai slab judet, comparativ cu Teleorman, care e in Batagan. Psd blocheaza investitiile, protejand gasca lor de mici buticari. Prasil arata sub orice critica, lucrarile care se fac sunt de slaba calitate. Minciuni ca le termina cim e str Closca. Trece anul si nimeni nu face nimic, ciuntu e pe o mana cu patronul, i-a da o gramada de bani. Batjocura pe banii nostrii. Jos psd Salaj, trebuie eliminati, singurul judet ciuma rosie din Ardeal si cel mai sarac. Rusine psd oameni slabi, distrugeti vietile salajenilor!

>

in 10 August 2018 10:41

Sa plece ai nostrii sa vina ai nostrii(mai este de furat).\r\n

>

in 10 August 2018 10:43

NU EXISTA REPREZENTANTII POPORULUI IN NICI UNUL DIN ACESTE PARTIDE, CU PRECADERE IN PNL, UDMR,PMP, PDL ETC CLASA POLITICA ACTUALA ESTE O MIZERIE DE NEDESCRIS COALIZAREA INTRE PARTIDELE ENUMERATE MAI SUS DUCE TOT LA O CIUMA DAR DE ALTA CULOARE , DECI NU AM FACUT NIMIC FIINDCA LA NOI NU EXISTA EDUCATIE POLITICA SI VOT PE PERSOANA NOI VOTAM LISTE DE PARTID CU OCHII INCHISI ACEASTA E PROBLEMA IN ROMANIA.

10:43>

in 10 August 2018 11:16

trebuia sa incepi cu PSD-ul ,ca acolo-i ponderea mare de "reprezentanti ai poporului" iar la etc putem pune minoritatile nationale ,alta decat UDMR .

cu penalii liberali cum ramane ? aia sunt buni?>

in 10 August 2018 11:18

ioi ce bine ca au semnat incrucisat presedintii astia. partidele politice trebuie sa convinga masa electorala, sa castige increderea cetatenilor, sa castige alegerile in mod democratic si sa guverneze "bine". asta-i comedie :)) cu lupta impotriva psd, numa de ciuda ca au luat mai multe voturi decat voi. sunteti "putin penibili"

>

in 10 August 2018 11:23

ASA ESTE!SUNT COMPROMISE TOATE PARTIDELE CARE S-AU PERINDAT LA GUVERNARE,PENTRU CA NU AU IN VEDERE DECAT PROPRIUL INTERES,PRIN INTERSUL PARTIDULUI.LIDERII SE INCONJOARA DE PERSOANE DE SLABA CALITATE MORALA,PE CARE II MANEVREAZA CUM ISI DORESC.rOMANIA A AVUT,DIN PACATE,DOAR DOI BARBATI POLITICI :CORNELIU COPOSU SI ION RATIU.AM MAI SPUS ASTA,CUM AM SPUS CA CEI DE ACUM,DAR MAI ALES, psd,ACEST PARTID DE HOTI,AU RIDICAT LA RANG DE DEMNITATE,PROSTIA,MINCIUNA SI HOTIA.ASTA E MAREA PROBLEMA A ROMANIEI,IAR EI MIZEAZA PE DEZINFORMARE, MANIPULARE SI SARACIE,MANEVRAREA CATEGORIILOR DE OAMENI,DE CARE AU NEVOIE LA VOT.NU CONTEAZA DECAT VOTUL,FAC ORICE SA CUMPERE VOTURI SI OAMENI.

>

in 10 August 2018 11:31

Avem ce da jos ....nu avem ce pune in loc...!!este o mafie generalizata in toate partidele ....Cat o sa -i mai putem suporta ...???!!! Tot aceeasi oameni , de douazeci de ani in parlament. Singura modificare a fost alternanta la guvernare ..sub diferite forme de asociere. Jos cu toti !! Asta ar trebui sa fie sloganul si nu cuvinte obscene care ne dezonoreaza ca natie si ne pune slogan de popor incult ...

>

in 10 August 2018 11:35

am fost coleg cu d-nul Popan si il cunosc bine.il voi sustine impreuna cu toti cunoscutii mei oricand.succes.

>

in 10 August 2018 11:35

am fost coleg cu d-nul Popan si il cunosc bine.il voi sustine impreuna cu toti cunoscutii mei oricand.succes.

>

in 10 August 2018 11:35

am fost coleg cu d-nul Popan si il cunosc bine.il voi sustine impreuna cu toti cunoscutii mei oricand.succes.

>

in 10 August 2018 11:35

am fost coleg cu d-nul Popan si il cunosc bine.il voi sustine impreuna cu toti cunoscutii mei oricand.succes.

>

in 10 August 2018 11:35

am fost coleg cu d-nul Popan si il cunosc bine.il voi sustine impreuna cu toti cunoscutii mei oricand.succes.

>

in 10 August 2018 11:35

am fost coleg cu d-nul Popan si il cunosc bine.il voi sustine impreuna cu toti cunoscutii mei oricand.succes.

>

in 10 August 2018 11:43

si eu am avut un coleg Teofil si il sustinem cu totii. uraaaaaa!

>

in 10 August 2018 11:43

Opozitia este TOXICA in Romania !!! Ce democratie este aceia unde opozitia vrea sa preia puterea prin forta ! nu prin vot. Romania are mare nevoie de opozitie ! dar nu de oameni : perfizi, smecheri prin prostie,mincinosi, lenesi dar bogati, Poti sa-i spui unei personae ca este om cind vrea sa prea puterea prin forta? ca si animalele care isi ocroteste HAREMUL ? deci NU om ci animal !

>

in 10 August 2018 11:49

Cel de la 11 si 23 ! tot ce ai scris te caracterizeaza !, si din aceasta cauza Romania este in aceasta situatie fiindca esti inconjurat de asemenea oameni pe care ii descrii.S a legalizat in Romania ca sunt f f f multi prosti si lenesi care vreau sa preia puterea !

>

in 10 August 2018 12:10

SI ANGAJATII DE LA MICHELN VOR FI ALATURI DE COLEGUL LOR POPAN PENTRU CA E UN OM CU O FOARTE BUNA REPUTATIE SI CARE FACE TREABA.

>

in 10 August 2018 13:15

Lipseste presedintele P N L in poza este cel de la P D L !

>

in 10 August 2018 14:22

Subscriu 11:31\r\nAi mare dreptate "avem ce da jos, nu avem ce pune in loc" toti sunt o apa si un pamant.Oameni destepti si cinstiti nu sunt in acest moment in nici un partid ca ai inghit lighioanele actuale.Vai de acest popor si aceasta tara a ajuns pe mana excrocilor.

>

in 10 August 2018 17:20

BODE, tu crezi ca esti mai bun decat ceileleti?. Oare crezi ca nu stie nimeni ca , anul trecut ai intervenit, pe la mai marii INSPECTORATULUI SCOLAR SA-I DEA , VERISOAREI TALE DIN SIMLEU, GRADATIA DE MERIT, doar cu 5 ani vechime in invatamant, auzi 5 ani vechime,chiar crezi ca esti mai cinstit. ? Te pricepi bine la asa ceva, ca asa ai pus-o si pe nevasta-ta directoare cu asemenea interventii, dupa ce o vara intreaga a muncit alcineva pantru reparatii la gradinita. Inspectorul SARACUT SI-A LUAT PLATA PENTRU ACEA GRADATIE DATA NEMERITATA, ..........., URMEAZA SI ALTII.....

>

in 10 August 2018 17:33

Jos cu securistu marc si gasca de hoti! Rusine ma hotilor, Salajul este saracia tarii!

>

in 10 August 2018 18:06

Pt.8:44!\r\n Mamica-ta a avut vocatie de qrva,cand te-a facut asa prost si sovin.

>

in 10 August 2018 18:54

Cum se cheama lipsa de principii si valori sociale si disponibilitatea de a merge mereu cu cel care plateste mai bine? As prefera sa raspunda prietenul de la 18:06. Tot ce spui poate fi folosit impotriva ta :)))

>

in 10 August 2018 19:40

Consilirii PSD Surduc sunt cei mai curati,acum si inainte si dupa vand lemne de brad in mod deosebit,n-am crezut ca cei de la Sebes vin pana aici dupa lemn

>

in 10 August 2018 21:04

Psd o adunatura de hoti,betivi,prosti,analfabeti,agramati,tupeisti si curvele haremului lui draqnea.

>

in 10 August 2018 22:04

Pnl este partidul care scoate membrii cu probleme pe o ușă și îi primește pe alta ușa. Exemplu mircea Martin, a fost dat afară din Pnl, a trecut la pdl și apoi luat iar în Pnl prin fuziunea cu pdl.

>

in 10 August 2018 23:03

Asta are arelatii sus puse,carnea din vanat are trecere la Bucuresti,Mircea Martin si prieteni deai lui au fost prinsi la branconaj si nu au patit nimic asa ca mucles,mafia lucreaza

>

in 11 August 2018 0:04

Care mafie pod sau pnl?

>

in 11 August 2018 9:08

Salajul este Teleormanul Ardealului!

>

in 11 August 2018 18:46

Sau imtalnit.....tusea....junhiul si reuma va dati seama ce o sa iasa.

>

in 12 August 2018 8:56

Curva UDMR este deschis sa discuta cu oricare partid. Ăștia chiar nu au program sau o direcție politică. Conteaza doar sa fie in politica. Bosorogul de seres oare până când mai minte si dupa el toți care mai sunt pe acolo. Am sperante sa dispara din politica .

>

in 12 August 2018 8:56

Opozitia din Romania nu este opozitie este o adunatura de firfizoni care s-au trzit bogati dupa ce au intrat in politica la fel ca cei de la putere.

>

in 12 August 2018 18:19

pe umflata de Sabaciaga unde o sa o pozitionati?\r\n

>

in 22 August 2018 15:12

LATI UITAT PE COMO N AM MAI AUZIT DE EL SE MUTA LA DABULENI AM INTELES

Easy Loan Offer>

in 22 August 2018 21:20

Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: FIFOCapitals@gmail.com \r\n\r\nPlease Fill the Application Form Below:\r\n- Complete Name:\r\n- Loan Amount Needed:\r\n- Loan Duration:\r\n- Purpose Of Loan:\r\n- City / Country:\r\n- Telephone:\r\n- How Did You Hear About Us:\r\n\r\nIf You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: FIFOCapitals@gmail.com,,,

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.