Presedintele unui partid maghiar vrea sa dea guvernul Romaniei in judecata pentru ca accepta imigranti

15
994

 

Presedintele unui partid maghiar vrea sa dea guvernul Romaniei in judecata pentru ca accepta imigranti

Csomortanyi Istvan, presedintele Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), a declarat luni 9 septembrie 2019, într-o conferinta de presa, ca va depune o plângere la procurorul general pentru o "infractiune care ar fi fost comisa de Guvernul Dancila, si anume acceptarea de imigranti din zona Africii.

Dupa cum va amintiti premierul Italiei, Giuseppe Conte, inca de pe vremea guvernului Lega-M5S, in 15 august anuntase pe pagina sa de facebook ca Romania va gazdui migranti pe care Italia refuza sa-i primeasca,, un anunt pe care nici pana astazi, partea romana adica Guvernul PSD a lui Dancila nu l-a confirmat, dar nici l-a infirmat.

“Este vorba de articolul 3, punctul 4 din Constitutie, care interzice colonizarea sau mutarea unei populatii straine pe teritoriul tarii. Acest lucru îl invocam dupa afirmatiile si declaratiile repetate pe care le-am avut în ultima perioada de la Guvernul din Bucuresti legat de problema migratiilor din regiunea mediteraneana, ultimul caz îl avem din luna august, când ne-am asumat responsabilitatea de a primi 17 persoane din imigrantii care provin din zona subsahariana a Africii", a spus presedintele PPMT.

Potrivit Csomortanyi Istvan, acceptarea de imigranti ar fi o infractiune.

“Noi consideram ca afirmatiile legate de mutarea unui grup de populatie straina în România reprezinta o infractiune, se încalca Constitutia si astfel nu este de acceptat. Suntem curiosi daca si procurorul general considera la fel, daca acest lucru înseamna încalcarea Constitusiei", a mai spus presedintele Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT)

COMENTARII

  1. 5.53 vezi ca esti prost. Nu de xenofobie este vorba ci de imigratia ILEGALA, cu toate problemele ei. Cine vrea sa vina, sa vina legal. Dar un mic sovinel ca tine , nu va intelege niciodata ca,deh,propunerea vine dela un ungur. Daca era roman nu mai postai. Fgm.

  2. pt. 5:53 mare boua te-o facut mata, saraca de ea :( nu a stiut ce creste.....mai draga subiectu era unu si o dai cu muci in alta!! bravo tovarase...si uite asa te baga si pe tine lumea in seama.... BOULE!

  3. Avem noi migrantii noștri ,ne mai trebuiesc???nici cu ăștia nu te poți înțelege....dar cu aia? Ai noștri asculta manele ,ceilalți pupa pământul și vor profana toate bisericile cu cruce!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.