Presedintele PSD Tiberiu Marc s-a pensionat!

45
4389
 
Presedintele PSD Tiberiu Marc s-a pensionat!

Dintr-o dispozite, nr 174 din 6 august 2019, dat de presedintele Consiliul Judetean Tiberiu Marc aflam ca functionarului public Marc Tiberiu ii inceteaza de drept raportul de serviciu ca urmare pensionarii pentru limita de varsta. Dispozitia si-a produs efectele incepand cu data de 10 august caind functionarul Marc Tiberiu a vacantat postul de consilier, clasa I, grad profesional superior, la Compartimentul buget, finanate, impozite si taxe din cadrul directiei economice. Functionarul Marc Tiberiu este aceeasi persoana cu presedintele CJ Salaj, Tiberiu Marc si aflam ca din 10 august Marc s-a pensionat din functia publica, este oficial pensionar si va acumula pensia cu indemnizatia de presedinte de judet. Tiberiu Marc ramane in continuare pe functia de presedinte al Consiliul Judetean Salaj fiind o functie aleasa. Nu stim ce pensie va lua domnia sa, dar sigur va fi una speciala. stop_coloana

COMENTARII

 1. Deci,chiar daca se pensioneaza va continua sa ocupe functia de presedinte al Consiliului Judetean...Trist!Si pensie speciala si salar,iar altii abia o duc de pe o luna pe alta.Ar face bine sa stea in pensie si sa mai lase si pe altii pt ca a ocupat suficient aceasta functie...

 2. Hai bai fiti oameni seriosi.Ce-l tat blastamati atata.Cand iese omu',la pensie tre'felicitat.Sa fiti sanatos d-l Marc.Cat despre restul chestiilor,lupta continua.

 3. Pop Gheorghe si nevasta-sa, Pop Maria, marea inspectoare de la invatamnt, sunt cu familia Fort Corina & sotul, scretar de stat la Marea Mediterana, in concediu. N-au mai mers cu Tibi Marc ca , daca iese la pensie, ...gata!

 4. Urmeaza si Emeric Pop marele administrator. Cel care nu mai are ce cauta la institutia consiliului judetean salaj deoarece curtea suprema de justite a decis ca este incompatibil. A angajat baiatul la primarie in subordinea lui ca si consilier personal al primarului, a angajat soia ca si director la centrul de batrani. Pentru astfel de probleme Sandu Berceanu este in puscarie pentru 5 ani. Pop Emeric cand ajunge si el acolo?

 5. Nu vrei cumva vreo statuie?Mai mult decat o flegma nu meriți.Ai ținut în subdezvoltare si analfabetism județul Salaj decenii întregi.Asa sa te ajute Dumnezeu !\r\n

 6. 16,23..Țicle şi Barna şi câți pensionari de lux or mai fi prin instituțiile statului , luând salarii grase. Ziarul ar putea face o anchetă jurnalistică cu toți pensionarii care şi lucrează la stat. Lista ar fi de pomină.

 7. Si daca in 2020 candideaza din nou de consilier judetean si ajunge iar presedinte de CJ.In acest judet in care se voteaza fara discernamint este posibila o asemenea varianta ,doar nu credeti ca acei consilieri fosti securisti si militieni nu lucreaza pentru asemenea scenarii ,oricum Vasluiul si Teleormanul sunt inaintea noastra casi constiinta civica.

 8. Și credeți ca noi, tinerii PSD iști sunt mai buni? Aici greșit! Sunt școliți de ăștia vechi. Sunt câini turbați. Sa vedeți ce face Fort când vine acasă. El și grupul lui, Panie, Pernes, etc va mănâncă fripți.

 9. Fort calin este in concediu cu Pop Gheorghe in Tunisia. Inca o prietenie de familii ce va aduce prosperitatea judetului, mai ales Inspectoratului Scolar si Casei Corpului Didactiv, unde nevestele celor doi, Pop Maria si Fort Corina sunt sefe!

 10. Ce va tot vaicariti? Vin alegerile anul viitor, nu-l mai votati si gata! Cat despre fostii securisti - inca nu v-ati lamutit ca, imediat dupa revolutie, ei au stiut sa se ,,orienteze,, cel mai bine? Doar erau scoliti si solidari. Alta era situatia daca se vota legea lustratiei...

 11. Doamne fii laudat! Sa isi ia pensia speciala si grasa si sa plece sa nu-l mai vedem!!! Si sa lase pe altu in locu lui, nu sa ia si salar nesimtit. Ca pe astia nu ii mai satura domnu...

 12. Despre parcul de pe str.Avram Iancu din cart.Bradet de ce nu spuneti nimic ??? Copii se joaca fotbal pe un teren de pamant batut si praf !!! Faceti ceva cu acest parc !!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.