Președintele Consiliului Județean dă asigurări că modernizarea drumului DJ 109F se va realiza

4
1182


Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, dă asigurări că modernizarea drumului DJ 109F se va realiza, banii urmând a fi alocaţi din bugetul instituţiei pentru anul 2021, după ce suma alocată în acest an fost redistribuită pentru plata salariilor angajaţilor DGASPC Sălaj.  

„Chiar dacă au fost voci care susțineau ca s-a renunțat la acest proiect, pot să vă spun că modernizarea drumului DJ 109F km: 0+000-0+837,6 Fodora – DN 1C, este în faza finală de elaborare a documentației tehnice, urmând a fi scoasă la licitație execuția lucrărilor. Pentru că în bugetul inițial pe anul 2020 a fost cuprinsă execuția lucrărilor, dar acestea în mod evident nu vor mai avea loc până la sfârșitul anului, suma a fost transferată pentru cheltuielile urgente, iar banii destinați modernizării sectorului de drum din DJ 109F vor fi cuprinși în bugetul pe 2021, când vor începe efectiv lucrările”, a precizat Dinu Iancu Sălăjanu, într-o postare pe contul oficial de Facebook al Consiliului Judeţean.

Consilierul judeţean Alin Demle preciza, într-o postare pe Facebook, faptul că „se pare că se doreşte oprirea acestei investiţii necesare” şi că noua conducere a Consiliului Judeţean a început „cu stângul”.  

4 COMMENTS

  1. Dlor redactori folositi-va neuronii din dotare si nu mai utilizati cand e vorba de minciunile politicienilor , verbul se va face (un vecii/vecilor !) ci s-a realizat …. orice chiar si un cm/m/km) ?! Asteptam cu interes !!!

  2. A si Mircea! Din aceeași sleahta a pupincuristilor psdracnisti .Cu asta am spus totul ,doi ciumeti roșii la păscut de DOSURI PENALE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here