Preşedintele CJ Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu: Prima vizită de lucru va fi la Spitalul Judeţean

5
1613


Noul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj, liberalul Dinu Iancu Sălăjanu, a declarat vineri, în discursul susţinut după depunerea jurământului, că prima vizită de lucru pe care o va face va fi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Dinu Iancu Sălăjanu a fost învestit în funcţia de preşedinte al CJ Sălaj în cadrul unei şedinţe festive la care au fost prezenţi şi doi membri ai Guvernului – vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

În mesajul transmis imediat după învestirea în funcţie, noul preşedinte a făcut un apel la dialog către consilierii judeţeni ai tuturor formaţiunilor politice reprezentate în actualul Consiliul Judeţean.         

„Vă asigur că sunt deschis la dialog. Suntem Consiliul Judeţean Sălaj, reprezentăm partidele în care ne-am înscris în această cursă electorală dar, înainte de toate, trebuie să fim pregătiţi pentru a dialoga, pentru a veni fiecare dintre dumneavoastră cu propuneri constructive, cu propuneri responsabile pentru ceea ce poate însemna dezvoltarea durabilă a judeţului Sălaj”, a precizat Dinu Iancu Sălăjanu.

Acesta a adăgat că în contextul epidemiologic actual, prima vizită de lucru o va face la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. 

„Vă anunţ pe această cale că prima vizită de lucru pe care o voi face va fi la Spitalul Judeţean, pentru a mă asigura, atât pe mine, cât şi pe dumneavoastră, cei care formaţi Consiliul Judeţean, că împreună cu managementul, corpul medical de la Spitalul Judeţean vom găsi cele mai bune soluţii pentru a oferi cetăţenilor siguranţa că suntem în slujba lor, că ne pasă de toată durerea lor şi de aceea vă îndemn pe toţi dintre dumneavoastră să fiţi responsabili, să fiţi mesagerii de care avem nevoie în a responsabiliza, în a pregăti oamenii în tot ceea ce înseamnă lupta cu această pandemie de Coronavirus”, a subliniat preşedintele CJ Sălaj.    

Preşedintele PNL Sălaj, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, i-a cerut noului preşedinte să dea dovadă de implicare, de dăruire şi de perseverenţă. 

„Acest moment este unul marcat de foarte multă responsabilitate în ce ne priveşte. Cred ca odată cu depunerea acestui jurământ va începe o perioadă de muncă susţinută, o perioadă în care noul preşedinte al Consiliului Judeţean va trebui să dea dovadă de implicare, de dăruire şi de perseverenţă, guvernat constant de o singură realitate: asumările din ultimele luni. La fel cum până acum am crezut în victoria lui Dinu Iancu Sălăjanu, azi cred în capacitatea lui de a-şi duce la îndeplinire obiectivele. După cum probabil ştiţi, a avut un plan administrativ bine pus la punct, ancorat în realităţile locale. Cu toate că nu va fi uşor, cred în energia şi dorinţa lui de a pune în aplicare acest plan, alături de echipa de la Consiliul Judeţean”, a precizat Lucian Bode.

Alături de Dinu Iancu Sălăjanu au depus jurământul şi 29 din cei 30 consilieri judeţeni validaţi în funcţie, Florin Florian, din partea PSD, fiind absent.

5 COMMENTS

  1. Ce inceput bun va avea lautarul Dinu Iancu cu “Prima vizita de lucru va fi la Spitalul judetean “! Cine dracu a vazut vizita de lucru si ce lucru se face in vizite . Imitati pe unul din vechiul regim , dar ala avea putere de decizie pe loc si vizitele lui aveau ceva din caracterul lucrativ . Asta este stilul cu vizite de curtoazie/de protocol si la ciuma cacanie/ bruna ??!!! “Recladirea ” Salajului incepe bine !

  2. Pana acuma.de ce nu a fost “a donat”ii pasa”iubeste,pt salaj….pt zalau”'””brusc face vizita?dar mama lui unde a fost internată cand a fost bolnava….si a facut vizita oficiala?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here