SondajRSS Feed

Preotul refomat din Simleu Silvaniei Mike Zoltan a fost gasit spanzurat

11 Iulie 2017

Preotul refomat din Simleu Silvaniei Mike Zoltan, de 57 de ani, a fost gasit ieri dimineata, in jurul orei 10.00, spanzurat intr-o anexa a gospodarie sale. 

La fata locului a ajuns un echipaj de la ambulanta, care a executat timp de 40 de minute manevrele de resuscitare, dar in zadar.
Politia a deschis un dosar pentru moarte violenta. Trupul preotului a fost transportat la morga spitalului din Zalau pentru investigatii.
Protopopul din Simleul Silvaniei, preotul Bogdan Szobolscs, spune ca nu isi explica sinuciderea, daca intr-adevar a fost vorba de alegerea preotului de a-si lua viata.
"Mike Zoltan era preot la Biserica Reformata din Simleu de peste 25 de ani. Inainte sa vina preot in Simleu a mai fost preot cativa ani in localitatea Uileacu Simelului. Preotul Mike Zoltan este casatorit, are trei copii mari, sotia lui este pro

Preotul refomat din Simleu Silvaniei  Mike Zoltan a fost gasit spanzurat
fesoara in Simleu. Nu am cuvinte sa exprim durerea. Era un preot bun foarte muncitor si iubitor de oameni. Nu pot sa imi explic ce l-ar fi impins sa faca gestul acesta. De dimineata ma tot gandesc ce l-ar facut sa recurga la asemenea gest. Nu avea probleme de familie. Ne vom ruga pentru familie sa primeasca mangaierea Domnului si indemn pe toata lumea sa se roage pentru familie", spune protopopul Bogdan Szobolscs.

Vizualizari 7360
Comentarii articol

>

in 11 Iulie 2017 8:03

era un preot bun da sa spanzurt? cum vine asta ,

>

in 11 Iulie 2017 8:10

Dupa fapte se cunoaste omul!

>

in 11 Iulie 2017 9:20

Pana ce s-a spanzurat a fost un preot bun. Dup-aia, nu !

>

in 11 Iulie 2017 19:17

se scrie reformat..nu refomat...cum am spune in loc de ortodox...otodox..

>

in 11 Iulie 2017 20:50

Un preot rău format

popa>

in 12 Iulie 2017 11:19

Daca-ti predai viata lui Dumnezeu si-i slujesti lui,nu te lasa sa faci astfel de lucruri,

>

in 17 Iulie 2017 13:49

Preotul a ales o metoda extrem de rara si in acelasi timp ciudata pentru a-si exprima bucuria vestei ca a devenit din nou tata!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.