Preotul refomat din Simleu Silvaniei Mike Zoltan a fost gasit spanzurat

7
7626

 

Preotul refomat din Simleu Silvaniei  Mike Zoltan a fost gasit spanzurat

Preotul refomat din Simleu Silvaniei Mike Zoltan, de 57 de ani, a fost gasit ieri dimineata, in jurul orei 10.00, spanzurat intr-o anexa a gospodarie sale. 

La fata locului a ajuns un echipaj de la ambulanta, care a executat timp de 40 de minute manevrele de resuscitare, dar in zadar.
Politia a deschis un dosar pentru moarte violenta. Trupul preotului a fost transportat la morga spitalului din Zalau pentru investigatii.
Protopopul din Simleul Silvaniei, preotul Bogdan Szobolscs, spune ca nu isi explica sinuciderea, daca intr-adevar a fost vorba de alegerea preotului de a-si lua viata.
"Mike Zoltan era preot la Biserica Reformata din Simleu de peste 25 de ani. Inainte sa vina preot in Simleu a mai fost preot cativa ani in localitatea Uileacu Simelului. Preotul Mike Zoltan este casatorit, are trei copii mari, sotia lui este profesoara in Simleu. Nu am cuvinte sa exprim durerea. Era un preot bun foarte muncitor si iubitor de oameni. Nu pot sa imi explic ce l-ar fi impins sa faca gestul acesta. De dimineata ma tot gandesc ce l-ar facut sa recurga la asemenea gest. Nu avea probleme de familie. Ne vom ruga pentru familie sa primeasca mangaierea Domnului si indemn pe toata lumea sa se roage pentru familie", spune protopopul Bogdan Szobolscs.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.