Premierul Ludovic Orban vine vineri in Salaj

5
1142

Ludovic Orban, prim ministrul României, alaturi de Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicațiilor, si alti membri ai Cabinetului vor fi prezenti vineri, 26 iunie, in județul Salaj.

Premierul vine pentru a semna contractul pentru proiectarea si executia lotului Zimbor – Poarta Salajului din Autostrada Transilvania, eveniment ce va avea loc la sediul Institutiei Prefectului Salaj, dar va participa si la manifestarile dedicate Zilei Drapelului National, va vizita operatori economici din judet și va avea intalniri cu reprezentanti ai mediului de afaceri din Salaj.

In urma cu aproximativ doua saptamani, Ministerul Transporturilor a anuntat ca ofertantul desemnat castigator pentru proiectarea si executia lotului Zimbor – Poarta Salajului din Autostrada Transilvania este Asocierea SC SA&PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL, cu pretul de 680.405.395,28 lei fara TVA si un punctaj total de 100 puncte, din care 45 de puncte pentru componenta financiara si 55 de puncte pentru componenta tehnica. Pretul pe km de autostrada este de 55.588.676,08 lei fara TVA, reprezentand 11.495.238,86 Euro fara TVA.

5 COMMENTS

  1. Nu cred ca aceste persoane sunt in stare sa poata realiza : ce isi propun !! cunoscindui ca niste oameni care se lauda si nu fac nimic! minciuni !

  2. Liberalii nu vor mări punctul de pensie cu 40 % așa cum prevede legea, ar fi bine să-l întâmpine pe Sică mandorlică cu roșii și ouă. Pun la dispozție ouă clocite !

  3. Si noi pensionarii amarati vom asigura la vot un loc de onoare Psd ului = groapa de gunoi a istoriei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here