SondajRSS Feed

 

Pregatirile pentru cea de-a XIII-a editie a Memorialului „Radu Gog” au intrat in linie dreapta

16 Decembrie 2016

Celebra competitie caritabila de minifotbal a devenit o traditie deja, iar ca de obicei si la editia din acest an se vor propune spre licitatie mai multe tricouri, printre care si tricoul oficial de joc al lui Florin Gardos, de la Southampton, club din prima liga engleza

Joi dimineata, organizatorii competitiei au invitat reprezentantii mass mediei locale la prima conferinta de presa premergatoare desfasurarii competitie.

Pe lânga informatiile legate de conditiile de participare în competitie la cele doua categorii: open si old boys (jucatori peste 38 de ani sau care împlinesc 38 de ani în anul 2017), organizatorii au prezentat si primele tricouri care vor putea fi achizitionate anul acesta în cadrul deja binecunoscutei licitatii de tricouri.
Pe lânga tricoul cu autograf a lui Florin Gardos de la clubul englez Southampton FC, comitetul de organizare a mai prezentat tricoul jucatorului dinamovist Dorin Rotariu, iar la finalul discutiilor cu presa, atletul si jurnalistul sportiv Monel Sa

 Pregatirile pentru cea de-a XIII-a editie a Memorialului „Radu Gog” au intrat in linie dreapta
bou, membru în comisia de organizare, a donat organizatorilor unul din maiourile sale în care a obtinut cele mai bune performante din cariera sa de alergator.
Pe lînga cele trei tricouri prezentate, organizatorii au anuntat alte surprise din domeniul fotbal, handbal, judo, minifotbal si volei.

Revenind la competitie, anuntam echipele interesate sa se alinieze la startul celei de-a XIII-a editii a Memorialului “Radu Gog” ca se pot înscrie începând de azi si pâna miercuri, 4 ianuarie 2017 la numarul de telefon: 0741- 033239 (Nicu Chis).

Vizualizari 1080
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.