SondajRSS Feed

Prefectura a primit un denunt cu acuzatii grave la adresa directorului de la Cadastru

9 Octombrie 2018

O scrisoare transmisa catre Agentia Nationala de cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) si catre Institutia Prefectului Salaj in numele mai multor angajati ai OCPI Salaj contine denunturi grave acuzatoare la adresa directorului interimar Balogh Claudiu, numit la 1 iulie. Problema scrisorii este ca nu este semnata sau asumata cu nume de cineva, ci este transmisa in nume colectiv, ca fiind din partea "unui grup de angajati" ai Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Salaj, situatie in care autoritatile spun ca nu pot verifica veridicitatea celor expuse.
"Scrisoare deschisa (cu valoare de denunt penal)
Catre:
ANCPI Bucuresti
Institutia Prefectului Salaj
Prin prezenta va reamintim, ca începând cu data de 01.07.2018. ati numit la OCPI Salaj în functia de director un baiat (înalt, ca bradul, …) cu zero experienta în conducerea unei institutii publice. Mai mult, acest baiat (o mare speranta a cadastrului salajean) nu a condus pe nimeni la viata lui, posibil, nici pe nevasta-sa. Dar, aceasta ar fi problema mai mica, ca la noi exista posibilitatea de a face ucenicia la locul de munca, care combinat cu salarul de director, este chiar o placere pentru cel în cauza. Problema majora este atitudinea susnumitului fata de o institutie publica, fata de institutia pe care o conduce (vorba vine), fata de avutia statului. Care credeti ca a fost prioritatea numarul unu a sa, imediat dupa numire? NU cadastrul sistematic, NU cadastrul sporadic, NU problemele curente ale oficiului, ci sa puna mâna pe masina de serviciu, cu care sa faca naveta la cca. 30 km, 60 km pe zi minimum cu masina, motorina, consumabilele statului, în conditiile în care altii pentru asemenea fapte de vitejie au dosar penal si sunt pe calea sa fie condamnati. Nemaivorbind de faptul ca masina de serviciu se afla la el acasa si în weekend, iar în concediu a plecat cu masina cu tot. Dupa vreo patru zile si-a dat seama, ca aceasta nu e mostenire de la stramosii lui, nu e pe persoana fizica si a dat dispozitie ca un angajat sa se deplaseze la domiciliul lui din Simleu Silvaniei si sa aduca masina la garaj. Daca mai adaugam ca susnumitul vine la servici ultimul (în jurul orelor 9-10) si pleaca primul, motivând, ca se deplaseaza la BCPI Simleu Silvaniei, avem imaginea completa a activitatii directorului OCPI Salaj în scurta perioada scursa de la numirea sa cu delegatie.
Pentru a iesi din aceasta situatie, nu chiar normala, propunem una din urmatoarele solutii:
Marirea salariului directorului OCPI Salaj, în asa fel sa poata suporta costul navetei. Mutarea sediului OCPI Salaj la Simleu Silvaniei, cât mai aproape de domiciliul sau, daca se poate chiar în scara vecina. Trimiterea lui înapoi de unde a venit, adica în necunoscut. Noi optam pentru solutia numarul trei. Domnilor, care ati contribuit la numirea acestui titan în fruntea OCPI Salaj! Acum câtiva ani ne-ati teleportat un director, care dupa sase luni a întrebat cu seninatatea unei fecioare: "La noi se fac întabulari?!". 

Prefectura a primit un denunt  cu acuzatii grave la adresa directorului de la Cadastru
Va imploram, nu mai faceti experimente pe aceasta mâna de oameni, care gestioneaza averea imobila a judetului!
Un grup de angajati OCPI Salaj
P.S.: Rugam sa informati opinia publica despre masurile luate!" 
Foarte tanarul Balogh Claudiu, de doar 30 de ani, a fost numit de Guvernul Dancila sa ocupe de la 1 iulie functia de director intermiar la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Salaj, ’n locul lui Claudiu Marian, sustinut de ALDE.
Balogh Claudiu vine de la Biroul de Cadastru din Simleu Silvaniei, unde lucreaza de doar doi ani, cam tot de atata timp de cand functia de director a fost ocupata de Claudiu Marian, numit director interimar la 1 noiembrie 2016, cand i-a luat locul lui Lakatos Alexandru, de la UDMR. 

Prefectul va avea o discutie cu directorul OCPI

Prefectura Salaj ne-a transmis ca nu poate decat sa aiba o discutie cu directorul OCPI
"Referitor la petitie, pentru ca este anomina, ea se va clasa, iar domnul prefect Florin Florian a precizat ca va avea o discutie cu directorul OCPI privind veridicitatea aspectelor semnalate."
Si procurorul sef al Parchetului Tribunalului Salaj, Crin Bologa, ne-a declarat ca vor fi dispuse cercetari doar dupa ce scrisoarea va ajunge pe masa unui procuror si sunt ’ntrunite toate elementele necesare pentru a cerceta cauza.

Vizualizari 7365
Comentarii articol

>

in 9 Octombrie 2018 4:15

Nu este decat un alt bugetar care cu atitudine de stapan de sclavi care sfideaza clasa muncitoare din tara asta.

>

in 9 Octombrie 2018 6:02

Sunt mai multi directori in zalau care folosesc masinile i de servici in scop personal bani din bugetul statului

>

in 9 Octombrie 2018 6:09

CE VA MIRA! asta fac mai multi din institutiile publice! poate baiatul nu va permite unele lucruri cum a facut celalalt(fost psd-ist),celalalt a fost mai bun? poate mai smecher!, ca nici pe ala nu la interesat cadastrul(serviciul), toata ziua era plecat.

>

in 9 Octombrie 2018 7:54

Dar de seful de gara Jibou Opris Iliuta care foloseste aproape zilnic 2 - 3 lucratori in gospodaria propie din Tihau, si acest lucru se petrece cam de cel ptin 20 de ani de zile,sa nu mai vorbim de timpul petrecut la serviciu de Elsi nevasta-sa Opris Liliana care este angajata in subordinea domniei sale. Ce spune-ti domnilor de la Regionala Cluj,ca sa nu mai vorbim deocamdata si dec alte multe abuzuri pe care le face familia Opris in gara Jibou

>

in 9 Octombrie 2018 8:40

Dar primarii folosesc masinile de serviciu in interes personal? Merg cu ele acasa la terminarea programului?

>

in 9 Octombrie 2018 8:42

Pe langa faptul,ca nu este semnata,trebuie verificat continutul,iar daca 50% minim este adevarat,trebuie demis si imputata paguba produsa.

>

in 9 Octombrie 2018 8:45

Dar ce i atata mirare cu masinile de serviciu.Nu prea cred ca este o intitutie publica sa nu aiba asa ceva.Pai si la o unitate jumatate privata,jumatate de stat asa s a intamplat[Petrom].Acolo masinile ,alea mici mergeau mai mult in interes personal ,ca de serviciu,dar nu numai cu cei din conducere ci si cu rudele lor.Asta este moralitatea unora.

>

in 9 Octombrie 2018 8:51

Domnule Prefect!\r\nO dicutie de cati bani?

Celui de la 8.51>

in 9 Octombrie 2018 9:15

Perfect adevarat . Dar sa ne uitam la A,P.I.A acesti agricultori au o conducere care fiecare are masina lui si merge unde vrea .Vaida Bela , Dascalu ,pernes au gipuri cu care numai ei circula .TOTI DIRECTORII CARE NU SUNT DIN ZALAU FAC NAVETA CU MASINA STATULUI .

Clui de la 9,15>

in 9 Octombrie 2018 9:20

Si tu ai uitat pe multi , exemplu DUCA dela Directia Agricola ,toti care lucreaza la A.PP.I.A. Crasna si lista ar putea continua.

>

in 9 Octombrie 2018 9:37

Aici se vorbeste de un adevarat jaf un toate institutiile statului,si de incompetenta cat incape .Pana cand ?

>

in 9 Octombrie 2018 9:39

\r\n Autoritatile locale ar trebui sa inceapa sa-si puna linistea sub semnul intrebarii, sa traga o concluzie i urma referedumului de sambata/duminica 2018. Elasticul este intins la maxim, populatia s-a desteptat, selecteaza corect informatia si nu va mai accepta. Finalul poate sa fie fericit s-au sa-l vizitati pe dl. procuror sef Crin Bologa.

>

in 9 Octombrie 2018 10:02

Domnule Bologa!\r\n Exista si autosesizare!

>

in 9 Octombrie 2018 10:07

Oare Bologa are mașina de serviciu?...

>

in 9 Octombrie 2018 10:09

Oare Bologa are mașina de serviciu?...

F?r? cuvinte>

in 9 Octombrie 2018 10:25

Faptul că cineva nu își asumă propriile fapte și trimite astfel de "anonime", cred că denotă totul.\r\nNu este decât o altă mizerie umană, prin care se încearcă, discreditarea, defăimarea și denigrarea unui OM cu valori morale și profesionale.\r\nEste foarte simplu să lansezi tot felul de acuzații și afirmații ce aduc atingere reputației unei persoane, nesustinute și neasumate.\r\nNu știu ce se urmărește și nu știu dacă se fac niște"jocuri", însă este degradant pentru nesemnatarii acestei anonime și, deopotrivă, pentru publicația care o face cunoscută, acest atac la adresa unui OM integru.\r\nAșa l-am perceput și cunoscut eu pe Domnul Director- un OM INTEGRU!\r\nDoinița Gog-angajat OCPI- Sălaj \r\n

>

in 9 Octombrie 2018 10:32

Stimata Doamna! \r\nFace naveta cu masina de serviciu,sau nu?Aceasta e intrebare de fond.

F?r? cuvinte>

in 9 Octombrie 2018 10:35

Nu răspund "umbrelor".

Puie mSD>

in 9 Octombrie 2018 11:17

Mare denunț ce sa zic... Panie, Marian, Lakatoș sau ații au umblat cu mașinile personale în interes de serviciu. Un/niște frustrat(i) anonim(i) fără cea mai mica urmă de demnitate. Nu exista pădure fără uscaturi, dar să îi bagi pe toți în aceeași oală pentru ca tu nu ai demnitatea să îți însușești, pe persoana fizica, ceea ce afirmi mi se pare josnic.\r\nDin păcate unii nu reușesc sa vadă pădurea de de copaci. pUIE Msd

>

in 9 Octombrie 2018 11:35

Are tupeu flacaul asta,nu gluma!

>

in 9 Octombrie 2018 11:39

Cine i-a confirmat curselele de Simleu?El insusi? Sau a trecut altceva in foaia de parcurs,ca atunci intra si La fals.

>

in 9 Octombrie 2018 13:00

Din păcate, acești "enigmatici" sunt o piedica în evoluția instituției.\r\nSimona Gudea, angajat Ocpi

>

in 9 Octombrie 2018 13:33

Da,mai sunt o categorie de "piedici":Care se angajeaza la Ocpi cu gandul de a zbura imediat la Ancpi.

>

in 9 Octombrie 2018 13:40

Pt.10.25\r\nEste foarte inaltator sa lingi cu nume in speranta unei recompense mai mci sau mai mari.Cu adevarul care supara si care mai gaseste si sustinatori cu studii juridice e ceva mai complicat.

>

in 9 Octombrie 2018 13:51

exista o singura solutie, depolitizati institutiile publice, organizati concursuri pt posturile din conducere, si veti avea rezultate,eu garantez ca pt un astfel de referendum ar veni lumea la vot... ca vine unul de la PSD,de la ALDE sau chiar de la UDMR, tot un lingau va fi si nu se schimba nimic...

>

in 9 Octombrie 2018 15:34

Subscriu 13:51\r\nIn aceasta institutie nu sa putut intra fara pile dar nu numai in Zalau ci in toata tara.Din pacate este trist ca nu se organizeaza concursuri pentru posturile din institutiile publice nici pentru conducere nici pentru ceilalti angajat.Sau chiar daca se organizeaza ia concursul cine trebuie nu cine face lucrarea cea mai buna.Din pacate a ajuns tara pe mana excrocilor indiferent de culoarea politica aceiasi Marie cu alta\r\npalarie.Pacat!\r\n

>

in 9 Octombrie 2018 16:19

Se pare că directorul o plimbă şi pe Doinița cu maşina instituției.

>

in 9 Octombrie 2018 17:07

PROBLEMA DE GENUL ĂSTA ESTE GENERALIZATA FIIND PRACTICATĂ PESTE TOT IN INSTITUȚIILE DE STAT. Este totuși mârșav modul de operare al"angajatilor" de acolo , cu privire la competenta și adjectivele atribuite actualului director..... Este de departe un OM COMPETENT, CORECT...care probabil a deranjat aroganta unora mai vechi (s.aci îl văd pe fostul marian,atoatestiutorul și arogantul celalalt marian....și alții frecatori de menta d.acolo.....

>

in 9 Octombrie 2018 18:13

E clar de unde vine sesizarea. De la fostul.Dar actualul ar trebui sa meargă pe cale legală și sa actioneze. Pentru ca eu aud de la angajați numai de bine si de fostul numai de rau.De aici probabil nemulțumirea unora.

>

in 9 Octombrie 2018 18:33

D.le Pădurean cum puteti permite sa se publice asemenea anonime? Incepeyi sa deveniți tot mai necredibili.Rusine.

>

in 9 Octombrie 2018 18:40

De la aceste anonime procurorii ar trebui să se autosesizeze, deoarece este vorba de risipirea banului public. Ori folosirea autoturismului unitatii ( si a altor bunuri) in interes personal constituie infracțiune.

>

in 9 Octombrie 2018 18:53

Nu cred ca de unde nu-i foc nu iese fum! Anonime sau nu aflam multe...date concrete. Si e bine! Pacat de tanarul director. N-ar trebui sa se intample astfel de fapte. Tanar sau mai putin tanar asta tine de moral, educatie,...Cred ca ar trebui o atentie mai mare la si din partea oamenilor cu functii. Pacat ca in Romanica noastra se perpetua cazurile de genu acesta, imoralitatile, inechitatile, etc

>

in 9 Octombrie 2018 19:35

Hai sa fim seriosi DACA E DIRECTOR are dreptul. Schimbati legislatia cei care sunteti la putere deaca nu sunteti de acord.

>

in 9 Octombrie 2018 19:54

niste rahaturi. atata timp cat d-nul Balogh este apreciat de angajati pot sa faca acolitii celuilalt care vrea functia ce vrea pentru ca nu il vor acolo.nu vrem aere si arogante.cu mizeria asta de anonima s-a demonstrat ce oameni sunt unii.actualul director are o imagine foarte buna in institutie.asa ca pa .....anonimilor si la propriu si la figurat.

>

in 9 Octombrie 2018 20:10

Citind comentariile observ ca multi sunt contrariati NU DE FAPTE,ci de modul de sesizare a faptelor.Adevarul,ca nu e cel mai elegant mod,DAR FAPTELE SEZIZATE SUNT DE NATURA PENALA

>

in 9 Octombrie 2018 20:13

Sa-l vedeti pe directorul de la compania de apă din jibou cum umbla cu masina de serviciu prin cu cei de 10 ori pe zi si prin odorhei pe la amanta cum vrea mușchii lui.de Ce? Pt ca poate.

>

in 9 Octombrie 2018 20:42

Sa-i fie RUSINE celui ce a scris petiția aceasta sub anonimat! Asta denota ca este un om care nu poate sa spună lucrurilor pe nume! Dacă avea ceva cu directorul instituției trebuia sa o facă cu semnătura: nume și prenume și sa își asume cele spuse! Rușine oamenilor de acest fel!!! Rușine! Rușine!!!

>

in 9 Octombrie 2018 20:56

NU ESTE DECAT UN ALT RAHAT DE BUGETAR PROFITOR !!!!!

>

in 9 Octombrie 2018 21:01

De ce sunt de natura PENALA?! Ca un director de instituție face naveta cu mașina instituției?! Ati uitat sa Spune-ți ca oricum zilnic trebuie duse dosarele din Simleu la Zalau și nu mai vine șoferul ca le duce directorul! Deci banii oricum se cheltuie pe combustibil! Oameni treziți-va!!!

>

in 9 Octombrie 2018 21:05

He he he. Treziti-va! Cum nu-i voie sa mergi cu masina institutiei unde vrei daca esti sef?! Sa ne trezim, ai?! Vita incaltata!

>

in 9 Octombrie 2018 21:16

Oricum scopul anonimei este razbunarea în niciun caz grija fata de banii publici

>

in 9 Octombrie 2018 22:02

Eu îl întreb pe acest director de ce a acceptat aceasta funcție dacă nu este in stare sa o ducă ! Poate este bun la altceva !!

>

in 9 Octombrie 2018 22:06

Anonimul nu ar trebui sa planga dupa scaunul pierdut, ci ar trebui sa isi recunoasca fapta. Rusine lui

>

in 9 Octombrie 2018 22:08

Razbunarea = arma prostului.

>

in 9 Octombrie 2018 22:17

Pentru toate acestea vinovat este fostul director Marian. RUSINE LUI

>

in 10 Octombrie 2018 10:18

Marian!\r\nMai lasa-ne!Du-te de avocat,Ca nu degeaba ai invatat inchizandu-te in biroul de director,pe salarul de director.

>

in 10 Octombrie 2018 10:23

Si celalalt Marian ne poate lasa,ca e la fel de arogant.

>

in 10 Octombrie 2018 16:56

nu ti-e rusine d-le ziarist sa publici anonime? ar trebui sa mergem si noi la alt ziar si sa spunem tot ce se vorbeste despre tine in oras. ce zici, la cat de urat se vorbeste cum ar fi?

>

in 10 Octombrie 2018 17:48

CE MOD JENAT PANTRU FRUSTATI SA FACA ANONIMI.OARI DACA SAR SCRIEI DA CEI CE AU FOST INAINTE CE REPUTATII AU IN ORAS SI CUM SA VORBESTI DA CEI CARI AU FOST CUM AR PUTEA FI???????????????

>

in 10 Octombrie 2018 19:30

nu stim ce s-a urmarit prin aceasta sesizare anonima dar, un lucru e cert. angajatii de la cadastru au o parerere foarte buna despre actualul director si colaboreaza foarte bine impreuna.se pare ca sunt satui de atata infatuare asa ca in momentul de fata stiu sa aprecieze oamenii de calitate.

Angajat OCPI>

in 11 Octombrie 2018 11:24

\r\nNu am să comentez articolul, este ridicol. Dragi colegi, “DIVIDE ET IMPERA”, asta se urmăreste. Dacă vreți să fiți complet “anonimi”, ascundeți-vă IP-ul când postați, că se vede. Claudiu G. Balog, capul sus! Nu vei ajunge niciodată la destinație, dacă te oprești să arunci cu pietre în fiecare câine care latră. Totuși, mă bucură faptul că am contestatari. Înseamnă că, la un moment dat, am facut și eu ceva. Cu silă, Sergiu Marian.

Angajat OCPI>

in 11 Octombrie 2018 11:24

\r\nNu am să comentez articolul, este ridicol. Dragi colegi, “DIVIDE ET IMPERA”, asta se urmăreste. Dacă vreți să fiți complet “anonimi”, ascundeți-vă IP-ul când postați, că se vede. Claudiu G. Balog, capul sus! Nu vei ajunge niciodată la destinație, dacă te oprești să arunci cu pietre în fiecare câine care latră. Totuși, mă bucură faptul că am contestatari. Înseamnă că, la un moment dat, am facut și eu ceva. Cu silă, Sergiu Marian.

>

in 16 Octombrie 2018 14:22

COLEGII SUNT ALATURI DE D-NUL BALOGH.

>

in 18 Octombrie 2018 11:00

asumati-va articolul domnilor din OCPI semnatarii lui sa-si scrie numele de ce va e frica?\r\ndoamnei registrator sef B.E. care de-a lungul perioadei a intabulat fel de fel de imobile pe numele "distinsilor mafiei" nu ia fost frica .\r\naaaa.......uitasem: are tata poltician!

>

in 19 Aprilie 2019 11:15

Succes in continuare noului director. Cam orice instituție din țara are nevoie de persoane tinere competente. Prea mulți dinozauri se agata cu Dinți de pozițiile vechi , ca si in cazul de fata.pentru cine nu observa ca aceasta scrisoare de toată jena este făcută cu singurul scop , adică de a denigra noul director.. de asemenea Rușine si acestui ziar care permite publicarea acestor tip de Reportaje , neverificate. Este evident ca cei de la ziarul care au aprobat acest lucru, au legături si interese , datorii cuiva cărui este interesat de controlul acestei instituții.\r\n\r\nÎncă o data, Rușine ziarului pt amatorismul si pupincurismul de care da dovata.\r\n

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.