Prefectul verifica institutiile publice la ele acasa

10
2169

 

Prefectul verifica institutiile publice la ele acasa
Filonas Chis este hotarat sa schimbe mersul lucrurilor in randurile functionarimii

Prefectul judetului, Filonas Chis, i-a anuntat vineri pe directorii institutiilor deconcentrate din Salaj ca, incepand cu prima zi a lunii martie, va efectua personal vizite de lucru in fiecare institutie.

Anuntul a fost facut in cadrul intalnirii lunare a Colegiului Prefectural, dupa ce fiecare sef de institutie a prezentat planul de actiuni pe care vrea sa-l indeplineasca pe parcursul acestui an. Prefectul vrea sa efectueze vizitele in institutiile salajene pentru a cunoaste intreg personalul si pentru a sta de vorba si cu directorii adjuncti si sefii de birouri, astfel incat sa afle problemele cu care se confrunta acestia si, totodata, sa verifice activitatea din institutii. Calendarul vizitelor va fi stabilit pana la finele lunii februarie.

Decizia prefectului de a merge in fiecare institutie pu-blica a fost luata la numai doua saptamani de cand le-a cerut acelorasi directori sa ia masuri pentru ca activitatea de la ghisee sa functioneze ca la carte sa pretinda functio- narilor sa-si revizuiasca atitudinea fata de oameni si sa faca echipe cu directorii adjuncti pentru a analiza activitatea interna. Tot atunci, Filonas Chis a cerut sa se respecte programul de audiente in cadrul institutiilor si, acolo unde se impune, sa fie modificat, pentru ca oamenii sa aiba acces la ele.

 

 

COMENTARII

  1. Cine verifica directorii? Un gunoi de om,un betiv,un curvar?Asa prefect,asa control asa rezultat.Sa nu sperati la mai bine.Uitati-va cine conduce judetul,in toate structurile si o sa va lamuriti.Vom ramine tot judetul sarac de dinainte.

  2. Ideea domnului Prefect este o idee foarte buna. Numai ca asa anuntatele vizite vor face ca oamenii sa fie pregatiti pentru ele, iar dupa se va da un comunicat prin care se va spune ca totul este ok. Domnul Prefect trebuie sa aiba oameni care sa il informeze corect despre cum merg lucrurile in fiecare zi, nu doar atunci ca isi anunta vizita. Ca si oricare om, cand stie ca seful vine in vada starea de fapt a lucrurilor, e clar ca te pregatesti sa iasa totul bine. Eu apreciez ideea, dar trebuie sa fie imbunatatita 100% sa aiba efecte si in viitor. Cu stima

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.