SondajRSS Feed

Personalul care deserveste alegerile in Salaj costa 2,4 milioane de lei

Prefectra declara Salajul pregatit pentru alegerile europarlamentare si referendumul de duminica, 26 mai

23 Mai 2019

Sunt asteptati la urne 197.200 de salajeni cu drept de vot. Au fost tiparite 650.760 buletine de vot, fiecare alegator urmand sa primeasca cate trei, unul pentru alegerea europarlamentarilor si doua pentru intrebarile de la referendumul pe justitie

Prefectul Salajului, Florin Florian, a sustinut ieri o conferinta de presa pentru a anunta stadiul organizarii alegerilor europarlamentare si referendumului ce se va desfasura odata cu acesta, in aceleasi sectii de votare.
"Suntem pregatiti pentru acest scrutin electoral", a precizat ieri, miercuri 22 mai, prefectul judetului Salaj, Florin Florian, în cadrul conferintei de presa în care a prezentat stadiul pregatirilor si principalele date privind alegerile europarlamentare si referendumul ce au loc duminica, 26 mai.
In Salaj au fost organizate 312 sectii de votare, pentru un numar total de 197.200 de alegatori, fiind tiparite 650.760 buletine de vot, un tip pentru alegerile europarlamentare si doua tipuri pentru fiecare din intrebarile de la referendum.
Pentru o buna desfasurare a procesului electioral, a fost asigurata instruirea primarilor si secretarilor unitatilor administrativ teritoriale din judet, precum si a presedintilor si loctiitorilor sectiilor de votare, cu privire la sarcinile ce le revin.
"Acest proces electoral ce va avea loc pe data de 26 mai, are doua componente – alegerile europarlamentare si referendum. Cheltuielile cu indemnizatiile pentru personalul care deserveste aceste alegeri se ridica la sume de 2,4 milioane de lei.
La nivelul BEJ (n.r. - Biroul Eletoral Judetean) Salaj au fost inaintate 12 sesizari, in urma acestor sesizari au fost emise de 20 de decizii de catre BEJ. No

Prefectra declara Salajul  pregatit pentru alegerile europarlamentare  si referendumul de duminica, 26 mai
ua decizii sunt pentru solutionarea sesizarilor, 10 decizii sunt pentru acreditari si a mai fost emisa o decizie pana la aceasta ora de inlocuire a reprezentantilor partidelor in sectiile de votare.
Casa de Cultura a Sindicatelor este la dispozitie, unde se vor preda, numara si inregistra buletinele de vot, respectiv si predarea a tot ce inseamna echipament tehnic din partea STS.
Procesul electoral se va incheia marti, 28 mai, cand buletinele de vot, cele utilizate si neutilizate, le vom duce la judecatoriile pe a caror raza teritoriala se afla fiecare sectie de votare", a detaliat prefectul Florin Florian.

Jandarmii din Cluj vin in ajutorul colegilor lor din Salaj

Prefectul Florin Florian a adaugat ca peste 1.000 de cadre din structurile Ministerului Afacerilor Interne asigura mentinerea ordinii publice la sectiile de votare, dar si siguranta transportului materialelor electorale, alaturi de alte actiuni specifice.
Seful Inspectoratului Judetean de Jandarmi Salaj, Adrian Cigarean, a spus ca in Salaj vor fi prezente echipe ale Gruparii de Jandarmi Mobile din Cluj, care vor constitui rezerve in patru locatii, tocmai pentru a prelua unele sarcini ale jandarmilor salajeni la asigurarea si restabilirea ordinii publice pe raza judetului.

Vizualizari 2538
Comentarii articol

>

in 23 Mai 2019 0:10

da de ce trebuie sa vina din cluj?acolo nu sunt alegeri?tulai doamne ,unde am ajuns!!!ai nostri nu sunt capabili ,s au ce??daaa trebuie sa pazeasca pe ciumisti,pt ca in cluj nu e cazul pt sunt pnl isti....ce minte odihnita au unii!!

>

in 23 Mai 2019 0:15

DEGEABA VIN ,POAT A SA VINA SI TOATA ARMATA,CIUMA ROSIE V A FI ELIMINATA,,,,ASA CA IESITI LA VOT,SA SCAPAM DE EI ODATA PT TOTDEAUNA!!!

>

in 23 Mai 2019 2:52

Ciuma bruna , nazistii penedelepre , condusi de SASalaul hitlerist Werner si de ORB(an)UL idiot , sunt niste criminali , apatrizi , tradatori de neam/tara , escroci notorii . Pupincuristul bozgor artur , nu mai poate de placerea de a-i linge in cur pe acesti nemernici. Dar vor lua cumplit peste flit(bot) , duminica la vot . Huo odiosilor !

>

in 23 Mai 2019 8:30

La instruire li s-a cerut,sa nu se dea buletine de vot pt referendum,decat celor ce vor cere expres acest lucru!!Asta e ipocrizia psd,spun ca sustin referendumul,dar impun reguli si pun piedici.Sunt josnici!

>

in 23 Mai 2019 9:03

Prefectra ???????????????????????????????

>

in 23 Mai 2019 9:24

Se vede foarte clar ca pesedistii s-au prostit in mod continuu de la Iliescu incoace. In epoca Nastase, mai era cate unul competent, pe ici, pe colo. Dar in prezent, PSD-ul e o adunatura de maimute cretine si ticaloase, nimic mai mult. De ce nu face PSD autostrazi si face doar festivaluri si da mariri de salarii inghitite de inflatie? Atat ii taie capul, sunt din ce in ce mai prosti.

>

in 23 Mai 2019 9:25

Se vede foarte clar ca PSD-istii s-au prostit in mod continuu de la Iliescu incoace. In epoca Nastase, mai era cate unul competent, pe ici, pe colo. Dar in prezent, PSD-ul e o adunatura de maimute cretine si ticaloase, nimic mai mult. De ce nu face PSD autostrazi si face doar festivaluri si da mariri de salarii inghitite de inflatie? Atat ii taie capul, sunt din ce in ce mai prosti.

>

in 23 Mai 2019 9:29

Cu Veorica Dancila in frunte, vom devasta tarile civilizate, vom schimba capitalele statelor vecine si vom pune presedinte in fruntea municipiului. Viitorul suna bine! Votati prostia...

>

in 23 Mai 2019 9:30

Alooo Salajenilor !!! cel de la 8 si 30 spune adevarul care inseamna Democratie !!! ica nu sa noscut acea lege sa ma oblige sa votez ce vrea presedintele sau Orban mandolin ! Cum se poate ca doi trei oameni platiti din sudoarea poporului sa-si bata joc de un popor intreg? Referendumul este o MASCAREALA a lui Iohannis !Rusine

>

in 23 Mai 2019 9:32

PSD -"Ciuma Rosie" este un partid antiromanesc, urmasul partidului comunist care a distrus cultura si spiritualitatea acestui popor. Un partid cu origini bolsevice nu poate fi decat un partid cu tradatori de neam si tara!

>

in 23 Mai 2019 9:33

PSD -"Ciuma Rosie" este un partid antiromanesc, urmasul partidului comunist care a distrus cultura si spiritualitatea acestui popor. Un partid cu origini bolsevice nu poate fi decat un partid cu tradatori de neam si tara!

>

in 23 Mai 2019 9:35

Cu Veorica Dancila in frunte, vom devasta tarile civilizate, vom schimba capitalele statelor vecine si vom pune presedinte in fruntea municipiului. Viitorul suna bine! VOTATI PROSTIA!!

2:52>

in 23 Mai 2019 9:42

acelasi postac de serviciu al psdragnea ,lingau de cururi penale psdracniste ,neobolsevic-securist care instruit in cabinetele de partid pesediste ,indeamna lumea sa nu mearga la vot.Numa ase de ciuda ,majoritatea pensionarilor amarati de care psdracnea si-a batut joc ,om mere MASIV la vot sa v-o tragem in bot la pesedeu.

>

in 23 Mai 2019 9:52

Como spune-i subalternei tale Raluca Gireada sa nu mai scrie comentarii ca va face de rusine!

>

in 23 Mai 2019 9:57

Vom deschide o șampanie daca cade ciuma roșie ...mă bucur că familia mea și părinții și copii tragem la unison ,vom vota usr- plus de aici v a incepe schimbarea...Doamne ajuta să învingă odată dreptatea,onestitatea și gata cu hoția pt totdeauna!!!!

>

in 23 Mai 2019 11:32

9:30\r\n Pt tine,ca dealtfel pt tot ce inseamna "psd",democratia inseamna:MINCIUNA,PROSTIE,si HOTIE.Asa se autodefineste acest partid,condus de indivizi de cea mai joasa speta!!^

>

in 23 Mai 2019 12:00

SPERAM SA SCAPAM DE JEFUITORII PSD TRADATORII, , cu toate ca EI o sa mai si FURE voturi, NU SE POT ABTINE DE LA FURAT...

12 00>

in 23 Mai 2019 12:06

NU PUTETI VOI FURA -PSD-ul- CAT PUTEM NOI VOTA.

>

in 23 Mai 2019 12:28

La Cluj nu sunt alegeri de vin trupele la Zalau ????....

>

in 23 Mai 2019 12:37

PNDL este un program conceput de Liviu Dragnea pentru a jefui banul public. Cautati pe youtube investigatiile jurnalistilor de la “Recorder” si va veti cruci cat se poate fura prin acest PNDL. Anchetele se cheama “Partidul face minuni”, respectiv “Drumurile si hotia”.

>

in 23 Mai 2019 12:37

PNDL este un program conceput de Liviu Dragnea pentru a jefui banul public. Cautati pe youtube investigatiile jurnalistilor de la “Recorder” si va veti cruci cat se poate fura prin acest PNDL. Anchetele se cheama “Partidul face minuni”, respectiv “Drumurile si hotia”.

>

in 23 Mai 2019 14:45

Analfabetule bozgor artur , ce titlu de rahat romanesc(ca.at) ai scris "PRFECTRA..". Du-te ba la oi nu face pe ziaristul !!

>

in 23 Mai 2019 14:45

Analfabetule bozgor artur , ce titlu de rahat romanesc(ca.at) ai scris "PRFECTRA..". Du-te ba la oi nu face pe ziaristul !!

>

in 23 Mai 2019 14:51

P(r)osta(na)cului de la 9;57 , mostra de cretinism , expresia lui "daCA CAde ciuma ..."??!. CA CAne-am in gura ta descreieratule pupincurist !!

>

in 23 Mai 2019 14:52

Analfabetule bozgor artur , ce titlu de rahat romanesc(ca.at) ai scris "PRFECTRA..". Du-te ba la oi nu face pe ziaristul !!

>

in 23 Mai 2019 21:12

Mergem la vot să scăpăm de proști votam da sa scăpăm de corupția,mergem că măcar nepoții noștri să aibă un viitor,că doară nu toți cetățenii pot fi bujetari,tăietori de frunze....

14 45...14 52>

in 23 Mai 2019 21:33

Esti o scursura a societății, un jeg de animal neobolsevic securist o javră ordinară psdragnista\r\nTrage apa si la canal cu tine.\r\n

>

in 23 Mai 2019 22:15

Prostanacului de la 21;33 , ramai in prostia ta infinita si incurabila ,jigodie , penedelepra ordinara , pupincurist de la nastere pana la moarte .

>

in 23 Mai 2019 22:16

Prostanacului de la 21;33 , ramai in prostia ta infinita si incurabila ,jigodie , penedelepra ordinara , pupincurist de la nastere pana la moarte .

22 15 si 22 16>

in 23 Mai 2019 22:48

Multa muie la psd eu jireado împuțita

In afara de penedelepra nu v au>

in 23 Mai 2019 22:52

INVATAT NIMIC LA GOLDIS SI SPIRU ANALFABETI PSD ISTI CE SUNTETI ! SCUUSURI ALE SOCIETATII ,LINGAI DE CACAT CIUMAT ROSU PSDRACNIST ,TRADATORI DE NEAM SI DE TARA ,ROSOFILI CONVINSI,JEGURI DE OAMENI.

>

in 23 Mai 2019 23:45

Mergem la vot sa scăpam de hoti si mincinoși!

Aveti nevoie de un imprumut:: e-mail: creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993>

in 25 Mai 2019 16:52

Aveți nevoie de un împrumut pentru începerea afacerii sau pentru plata facturilor și a unei finanțări corporative pentru bunuri imobiliare și orice tip de finanțare a afacerii ( creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993 ). De asemenea, oferim împrumuturi persoanelor fizice, firmelor și organismelor corporative la rata dobânzii de 3%. Oferim împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.