Președintele Executiv al PMP, Valeriu Steriu, vine duminica la Fildu de Jos

28
1964
Președintele Executiv al PMP, Valeriu Steriu, vine duminica la Fildu de Jos

Presedintele executiv al PMP, deputatul Valeriu Andrei Steriu, fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii, vine duminica, 4 iunie, in Salaj, la Fildu de Jos, in plina campanie electorala pentru alegerea unui nou primar ca urmare a decesului fostului primar, Ion Mangau (PSD), care a incetat din viata in octombrie anul trecut.

"Domnul Steriu, alaturi de echipa PMP Salaj va vizita comuna Fildu de Jos, unde vom sustine candidatura domnului Viorel Antal din partea PMP la functia de primar al comunei. Alaturi de domnul presedinte, la Fildu de Jos vor mai ajunge si alti deptuati si senatori ai PMP. Cu aceasta ocazie, parlamentarii grupului PMP vor garanta localnicilor din comuna, ca toate proiectele propuse de Antal Viorel vor avea sustinere la nivel national. Printre proiectele candidatului PMP din Fildu de Jos se numara construirea unei sali de sport moderne, sustinerea micilor fermieri din comuna, realizarea unei retele de canalizare, modernizarea dispensarului si a primariei, amenajarea unor parcuri dar si atragerea unei investitii de 50.000 de euro, bani europeni", spune deputatul salajean PMP, Liviu Balint.

Viceprimarul interimar al comunei Fildu de Jos, Viorel Antal, si-a dat demisia din PSD in 20 mai si s-a inscris in PMP Salaj, pentru a putea candida la alegerile locale din 11 iunie din partea PMP, condus in Salaj de catre deputatul Liviu Balint. Demisia viceprimarului Antal din PSD vine in contextul in care partidul condus de Tiberiu Marc l-a numit pe Albert Nicolae candidat la functia de primar al comunei Fildu de Jos, spulberandu-i sperantele lui Antal Viorel ca va fi candidtul PSD la scrutinul din 11 iunie. În cursa electorala de la Fildu de Jos s-a inscris si Racasan Daniel, de la PNL, care la alegerile din 2016 a strans 19,65 la suta, adica 161 de voturi. Racasan a canddiat si in 2012, cand a strans doar 115 voturi, adica 12,29 la suta. Va mai candida si Balas Mircea, de la ALDE, care la alegerile locale din 2008 a strans doar 14,40 la suta, adica 119 voturi.

COMENTARII

  1. ::)))) vai de noi....vine flocii...cu dero..la fild....crapaoar sa nu mai ajunga! Modernizeaza ..fac...dreg..organizeaza...se mobilizeaza...nimeni si cu senki...ardava focu sa va arda....gunoaie de 2 lei....si vorbitori si scriitori mancatori de ...rahat...da voua gura nu va pute! Rusineeee bai...rusine...

  2. Bine coaieeee...daca vine balint merg si eu neaparat wow ce onoare domnilor din fildu asa ceva pai sa meregeti sa votati bine sa traiti bine ca va face ala de trebe voi sa il votati numai si numai minuni in comuna....da o sa aveti fonduri europene de ex. Banci de cacat unde sa stati la umbra (6000lei buc) va va face iluminat public pe senzori de miscare poate si o arteziana sau chiar un metrou pana la hodin...

  3. Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarumarioara1964@gmail com

  4. Multumim Como ca ai venit sa ne bagi in seama ca noi astia din Fildu numa la alegeri suntem buni de obicei, nui asa Tibi Marc? Las ca vedeti acuma duminica cum Fildenii ii vor multumi lui Balint votand primarul lui.

  5. Sa nu sa se supere Antal trebuie neaparat sa fie numit primat in alt Fidu ! de sus sau de mijloc!!! sa aiba fiecare cite un membru P S D sau P M P !

  6. Si parlamentari P S D-isti din Salaj il vreau jos pe Grindeanu ? daca da ! sa le fie rusine . Cum sa prostit in acest hal conducerea P S D-ului la nivel national?

  7. Marete obiective , sala de sport moderna , sustinerea fermierilor ,canalizare . Ceva cu blana ursului din padure .Dmnilor ziaristi doresc sa fiu si eu prezent la inagurare....

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.