SondajRSS Feed

Posturi vacante la Muzeul Judetean Zalau

8 Noiembrie 2018

Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau organizeaza concurs pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata, functiei contractuale de executie vacante, de muzeograf si cercetator stiintific. În ambele cazuri se cere vechime în munca
Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa îndeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotarârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare:
- are cetatenia româna, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinând Spatiului Economic European si domiciliul în România;
- cunoaste limba româna, scris si vorbit;
- are vârsta minima reglementata de prevederile legale;
- are capacitate deplina de exercitiu;
- are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile sanitare abilitate;
- îndeplineste conditiile de studii si, dupa caz, de vechime sau alte conditii specifice potrivit cerintelor postului scos la concurs;
- nu a fost condamnata definitiv pentru savârsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau în legatura cu serviciul, care împiedica înfaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savârsite cu intentie, care ar face-o incompatibila cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei în care a intervenit reabilitarea.
Conditiile specifice necesare în vederea participarii la concurs si a oc

Posturi vacante la Muzeul Judetean Zalau
uparii functiei contractual de muzeograf I - în cadrul Sectiei Muzeografe si Muzee Locale:
-studii superioare în domeniul socio-uman (specializarile filosofe, sociologie, antropologie si comunicare);
-vechime în munca minimum 3 ani si 6 luni:
-experienta în specialitatea studiilor minimum 3 ani.
Concursul se va organiza conform calendarului urmator: 15 noiembrie 2018, ora 16.00: termenul limita de depunere a dosarelor; 22 noiembrie 2018, ora 09:00: proba scrisa; 26 noiembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.
Conditiile de participare pentru postul de cercetator stiintific III – Antropologie:
- sa aiba activitate de cercetare dezvoltare în specialitate sau în învatamântul superior de cel putin 6 ani sau de 4 ani, în cazul candidatilor care detin titlul de doctor;
- candidatilor care provin din afara învatamântului superior sau a activitatii de cercetare stiintifica o vechime de 10 ani, sau de 8 ani, pentru candidatii care detin titlul de doctor.
Concursul se va organiza conform calendarului urmator: 3 decembrie 2018, ora 16.00: termenul limita de depunere a dosarelor; 7 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisa; data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Vizualizari 1753
Comentarii articol

>

in 8 Noiembrie 2018 1:31

Lăsați dracului aceste posturi. Ocupati-va de copii, creșe, educatie, adică de viitor.

>

in 8 Noiembrie 2018 6:48

De ce nu pot participa absolvenți de istorie pt postul de muzeograf si poate unul cu filosofie sau sociologie științe auxiliare istoriei. Si apoi sa nu mai crezi ca ii cu dedicatie

>

in 8 Noiembrie 2018 9:11

La muzeu posturile sunt cu dedicatie, de cand conducerea a fost acaparata de clanul Bejinariu. De obicei participa un singur candidat. Vezi ultimul angajat Valer Cosma care l-a dus pe Vlad Bejinariu in tabara de la Telciu. DNA mai existi?

>

in 8 Noiembrie 2018 12:08

Am numai 3000 EURO oare pot sa particip la concurs ?

>

in 8 Noiembrie 2018 14:03

Nu poti participa ,trebuie minim 3600 Euro asa cum se precizeaza in regulamentul de inscriere.

Primii in UE la taiat fruze la caini>

in 8 Noiembrie 2018 16:21

Este plin muzeul din Zalau de "DOCTORI" tip Bejenariu,care iau bani publici pe studii mediocre.PSD mai angajeaza sa-si mai asigure voturi la urmatoarele alegeri.

>

in 8 Noiembrie 2018 18:16

Totul e o mascarada, posturile sunt cu dedicație.

>

in 8 Noiembrie 2018 21:21

deja adjudecat

>

in 8 Noiembrie 2018 21:24

le doresc acestor oameni care trucheaza examene sa ajunga, nu, nu ei, copiii lor sa ajunga in situatia celor pe care ei ii ”lucreaza”, iar ei sa fie acolo, sa vada ce li se intampla copiilor lor si sa nu poata face nimic. poate atunci vor intelege cat rau au facut.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.