Poșta Română primește peste 27 de milioane de lei pentru livrarea permiselor auto

1
177

Reprezentanții companiei susțin că Poşta Română este din ce în ce mai pregătită să concureze, de la egal la egal, cu orice firmă de curierat

Compania Naţională Poşta Română a recâştigat contractul privind livrarea permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare ale autovehiculelor. Contractul semnat cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) este valabil pentru următorii doi ani și are o valoare de circa 27,31 milioane de lei.

Pe perioada contractuală, se estimează că Poșta Română va livra în jur de 4.800.000 trimiteri, ceea ce înseamnă un tarif de aproximativ 5,7 lei pentru o livrare.

Anterior, furnizorul RAAPPS a fost tot Poşta Română, care a câştigat, în 2017, un contract în urma unei licitaţii la care a participat şi una dintre cele mai importante firme de curierat din România. La procedura de anul acesta s-au înscris aceleaşi două companii, principalii jucători locali de pe piaţa de profil, iar oferta Poştei Române a fost desemnată câştigătoare.

În 2017, criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, anul acesta luându-se în calcul și alte aspecte, de exemplu cel mai bun raport calitate-preţ, spun, într-un comunicat de presă, reprezentanții Poștei Române. .

Dacă, în anii anteriori, preţul ofertat făcea diferenţa între Poşta Română şi companiile concurente, de data aceasta compania a câştigat contractul obţinând cel mai bun punctaj la factorii de evaluare calitativi şi financiari. Este a doua oară când câştigăm în faţa celei mai mari firme de curierat din ţară, ceea ce demonstrează că Poşta Română este din ce în ce mai pregătită să concureze, de la egal la egal, cu orice furnizor de servicii de curierat”, susține Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.