Pop Nicolae Eugen de 27 ani din Zalau a fost arestat preventiv pentru doua tâlharii comise în interval de 4 zile

13
3842
 
Pop Nicolae Eugen de 27 ani din Zalau a fost arestat preventiv pentru doua tâlharii comise în interval de 4 zile

 

La data de 13 august, Politia Municipiului Zalau a fost sesizata de catre un barbat de 49 ani, din Zalau, cu privire la faptul în noaptea de 11 spre 12 august, în jurul orei 00.30, în timp ce se afla în zona Astralis din municipiu, o persoana necunoscuta, care avea fata acoperita, l-a lovit, dupa care i-a sustras telefonul mobil, care cazuse jos si a fugit. Patru zile mai tarziu, la data de 17 august, Politia Municipiului Zalau a fost sesizata de catre UPU Zalau, cu privire la faptul ca, la aceasta unitate sanitara s-a prezentat o persoana care a declarat ca a fost agresata în data de 15 august, pe raza municipiului. Victima era un barbat de 46 ani din Buciumi. Aceasta le-a povestit politistilor ca în noaptea de 14 spre 15 august, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla în zona fântânii arteziane Astralis, o persoana necunoscuta, care avea fata acoperita, l-a lovit din spate cu pumnul în zona fetei, dupa care i-a sustras dintr-un buzunar suma de 120 lei si a fugit. Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Zalau au efectuat cercetari în ambele sesizari, în urma carora au identificat un barbat de 27 ani din Zalau, cu privire la care exista indicii ca ar fi comis cele doua tâlharii. La data de 20 august, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar miercuri, 21 august, a fost prezentat instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva. Judecatoaria Zalau a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile. Pop Nicolae Eugen a fost depus in Centrul de Arest Preventiv al IPJ Salaj unde va sta pana la data de 19 septembrie inclusiv.

COMENTARII

  1. Bine ...bine...am liberat o gramada de pușcăriași din cauza ca nu au spatiu dar zilnic se comite fapte penale,grave,abuzive...oribile...acei penali intra sau mai bine spus ocupa locurile libere????sau iara eliberam alti infractori rai dar "veterani" si bagam altii noi "bixi" in locul lor sau cum facem?

  2. pai de ce il elibereaza? nu trebuie sa isi ispaseasca pedeapsa? e ciudat sa eliberezi dupa 30 zile un agresor care a vatamat corporal alta persoana! ar trebui minim 2 ani de linisteala sa aiba timp sa cugete!

  3. ,, Va fi eliberat'' ziceti voi, dar mandatul poate fi prelungit pana la 6 luni, perioada in care poate fi judecat si condamnat. Faceti-va meseria profesionist si nu mai bagati ,,fitile''. Daca nu stiti - intrebati - ca nu-i nicio rusine.

  4. Nu se a comunicat că v a fi lăsat liber sa avem timp sa digeram că printre noi umblă persoane dubioase care riscând ne pot ataca....deci trebuie sa avem grija de noi singuri că în junglă,nu că Intr un oraș european !!

  5. Nu a a dat să înțelegem că nu doar rromii ataca și distrug,chiar nu ști înțeles???ni a a dat numele întreg,altădată aceste nume nu se dau doar inițialele!!! Nu prea am auzit infractori cu nume decente ca ,,Pop,,

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.