Pop Calin-antrenor licenta A- fotbal :"Proiect bun, inceput prost"

0
761

 

Pop Calin-antrenor licenta A- fotbal :"Proiect bun, inceput prost"

La catva timp distanta de la accederea echipei SCM Zalau in Liga III-a opiniile diferite fata de situatia actuala a echipei si gestionarea managementului acestui club continua sa apara .A fost aceea luare de pozitie a unui fotbalist emblematic din Salaj, fost la UTA si Armatura Zalau \' ultimul capitan"-Marius Cozma, acum antrenor la Unirea Mirsid, liga V . Apoi se continua cu luarea de pozitie a unui fost fotbalist la Armatura Zalau si FC Zalau, apoi antrenor la FC Zalau-epoca Moraru si anume prof. Calin Pop.Acesta spune clar ,cu subiect si predicat, la emisiunea de la Salajanul TV, Arena Sportiva ca :


" Ma simt frustrat ca am facut ceva pentru fotbalul din Salaj.Nimeni nu m-a contactat pana acum , inseamna ca
n-au nevoie de fotbal. Proiectul a fost unul foarte bun, dar a inceput prost.Nu se poate face fotbal de performanta doar cu fotbalisti din judet.Trebuiau adusi cativa jucatori din afara dar trebuia pastrat nucleul de Mirsid care a pus umarul la calificare. Nu trebuiau inlaturati.Trebuia sa se spuna de la inceput ce se doreste, s-au adus jucatori noi si nu se vede nimic. Acum , este etapa 12-a, este tarziu, cineva trebuie sa-si asume responsabilitatea.Proiectul este gresit, trebuie ca cei care au gresit sa-si asume responsabilitatea.Cand am fost eu antrenor , daca situatia era asa, in secunda doi eram dat afara".

SCM Zalau, dupa etapa 12 se afla pe ultimul loc in seria 5, Liga III-a, cu 2 puncte, la 10 puncte de ultimul loc retrogradabil si la 23 de puncte de locul I din serie.In etapa a 13-a merge la Odorheiu Secuiesc(loc 14 cu 7p). apoi acasa cu Sanatatea Cluj(loc 6 cu 16 p.) si incheie turul acasa , et. 15 cu Unirea Alba Iulia (loc 12 cu 12p).

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.