Ponta a preluat mandatul de premier

  0
  5

  Premierul Victor Ponta a avut, aseara, la Palatul Victoria, o discuţie de aproximativ 50 minute cu premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu, la finalul căreia a semnat procesul verbal de predare-primire a mandatului de prim-ministru. Ponta a venit la sediul Guvernului direct de la Palatul Cotroceni, unde a depus jurămantul de investitură in faţa şefului statului.
  El a sosit in coloana oficială asigurată de Serviciul de Protecţie şi Pază, in urma maşinilor oficiale fiind insă condusă şi maşina hibrid a acestuia.
  Săptămana trecută, Ponta a declarat că a solicitat SPP o maşină hibrid, care să polueze cat mai puţin, pentru a se deplasa după ce va fi votat premier de către Parlament.
  “Am solicitat celor de la SPP, că nu vreau să merg – pentru că e vorba aici de un mesaj, nu e o chestie de ipocrizie, e un mesaj pe care vreau să-l dau pentru toată lumea – nu aş vrea să merg cu una din maşinile consacrate, cunoscute, altfel foarte frumoase şi că imi doresc să existe o maşină de acelaşi tip funcţional, hibrid, care să polueze cat mai puţin”, a spus Ponta.
  Premierul desemnat şi-a manifestat speranţa ca solicitarea sa să se rezolve, el arătand că va renunţa la maşina sa hibrid, o Toyota Prius.
  Maşina hibrid a fost achiziţionată anul trecut de PSD, prin contract de leasing.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here