Pompierii zalauani au castigat Cupa “24 ianuarie”

0
5

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Porolissum” al judetului Salaj a organizat, la finele saptamanii, Cupa “24 Ianuarie” la minifotbal. La competitie au participat echipele I.S.U. Salaj, Detasamentul de Pompieri Zalau, Sectiile de Pompieri Jibou si Simleu Silvaniei, precum si Garda de Interventie nr. 2 Cehu Silvaniei.
Astfel, dupa disputarea partidelor, cu patru victorii din tot atatea meciuri, pe primul loc s-a clasat echipa Detasamentului de Pompieri Zalau, urmata de “selectionata” Sectiei de Pompieri Jibou, cu doua victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere. Echipa Inspectoratului a ocupat locul al treilea. Garda nr. 2 Cehu Silvaniei s-a clasat pe locul al patrulea. Cea mai “cuminte” echipa a turneului a fost cea a Sectiei de Pompieri Simleu Silvaniei, adjudecandu-si trofeul “Fair-Play”.
Premiile individuale au fost castigate de Ioan Benche, Jibou, pentru cel mai bun portar, Nicolae Daroti, Jibou, pentru cel mai bun jucator, iar titlul de golgeter a fost adjudecat de Adrian Dobocan, de la Detasamentul Zalau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here