Politistii salajeni au ajutat la prinderea unui suspect de crima in Anglia, ce a comis fapta la finalul anului 2013

2
2161
Politistii salajeni au ajutat la prinderea unui suspect de crima in Anglia, ce a comis fapta la finalul anului 2013

Un clujean de 27 de ani care este suspectat de uciderea unei femei in Anglia a fost prins de politistiI romani, printre care si politisti de la IPJ Salaj, in colabore cu cei britanici, a informat miercuri, 10 iulie 2019, Inspectoratul Judetean de Politie (IPJ) Cluj.
"La activitatile de astazi au participat si 4 politisti din Anglia, documentarea activitatii infractionale a celui in cauza fiind realizata, in cursul acestui an, de catre politisti din cadrul Directiei de Investigatii Criminale - I.G.P.R., din cadrul I.P.J. Cluj, cu sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale si I.P.J. Salaj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj si in colaborare cu Ambasada Marii Britanii la Bucuresti - National Crime Agency", se arata in comunicat.
"Politistii din cadrul Directiei de Investigatii Criminale - I.G.P.R. si cei de la I.P.J. Cluj au efectuat o perchezitie, la domiciliul unui barbat, suspect de comiterea infractiunii de omor asupra unei femei din Marea Britanie. Este vorba despre un barbat, de 27 de ani, cetatean roman, care ar fi comis fapta la finalul anului 2013, in localitatea britanica Bosham", se arata intr-un comunicat transmis de IPJ Cluj.
Pe parcursul perchezitiei domiciliare a fost pus in aplicare si un mandat european de arestare pe numele tanarului, emis de autoritatile din Marea Britanie, suspectul urmand sa fie prezentat magistratilor Curtii de Apel Cluj, in vederea confirmarii mandatului.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.