Politistii au dat in Salaj amenzi de peste un miliard de lei vechi de la inceputul anului pentru depasiri neregulamentare

6
520

 

Politistii au dat in Salaj amenzi de peste  un miliard de lei vechi de la inceputul  anului pentru depasiri neregulamentare

În primele patru luni ale acestui an, politistii rutieri au aplicat in Salaj 178 de sanctiuni contraventionale, în valoare de 103.240 lei, numai pentru depasiri neregulamentare.

Depasirea neregulamentara este o manevra foarte riscanta, atrag atentia politistii. Deseori, depasiri periculoase, facute si cu pedala de acceleratie apasata la maximum, transformate în adevarate aventuri pe contrasens, se finalizeaza cu grave accidente de circulatie.
Nerespectarea prevederilor care reglementeaza efectuarea în siguranta a manevrelor de depasire atrage dupa sine sanctionarea soferilor cu 6-8 puncte amenda si suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 30 de zile. Daca o depasire periculoasa este urmata de un eveniment soldat cu pagube materiale, soferul este sanctionat cu amenda si ramâne fara permis timp de 60 de zile. Iar daca vorbim de fapte penale, permisul este retinut pâna la solutionarea cauzei.

 

 

COMENTARII

  1. 5.51 ma sovinel jegos si xenofob,ai aprut din nou. Tu esti ca mustele,aterizezi repede pe orice cacat. Daca nu-ti place,nu mai citi. Fmm de retard. Si nu,nu sun Artur asta,dar tu ma enervezi deja. Zi de zi acelasi lucru.

  2. Iar dau politaii amenzi intr-o moneda inexistenta? D-le Székely, daca aveti un minim de respect fata de profesia pe care o exercitati, VA ROG INSISTENT, incetati a va exprima in lei vechi, acestia au disparut odata cu denominarea monedei nationale la data de 01.07.2005!!! Chiar sa nu fi fost de ajuns 14 ani ca sa ne fi obisnuit cu noile valori ale leului? Nici macar jurnalistii, care in modesta mea parere ar trebui sa fie un model de exprimare corecta?

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.