Politist decedat in accident cu ATV-ul

1
3704

Un politist din cadrul IPJ Salaj si-a pierdut viata duminica dupa amiaza, in jurul orei 17.00, in urma unui accident cu ATV-ul.

Aflat in timpul liber, Alin Unguras, in varsta de 29 de ani, politist la Politia Municipiului Zalau, se deplasa cu ATV-ul pe o pasune din localitatea Stana, iar la un moment dat s-a rasturnat.

Desi echipajul SMURD sosit la fata locului a incercat minute in sir sa il resusciteze, politistul a decedat la scurt timp de la producerea evenimentului.

“Încă un coleg drag s-a dus să ne vegheze din ceruri…Cuvintele sunt de prisos și vorbele sunt prea puține pentru a descrie șocul și regretul! Ceea ce trebuia să fie o zi liberă pentru colegul nostru Alin Unguraș s-a transformat în ziua fatidică, în care un cumplit accident l-a răpit din mijlocul familiei sale și din mijlocul nostru, al familiei Sindicatului Europol. Alin era Vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului Europol și era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a sări în ajutorul colegilor. Ca polițist, IPJ Sălaj si Poliția Română au pierdut un profesionist, un coleg devotat, un om care trăia pentru binele celorlalți. Aline, îți vom simți lipsa și te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cerul are de azi încă un înger!”, este mesajul transmis de Sindicatul Europol.

1 COMMENT

  1. pacat, mare pacat de el ! era tanar !
    si pacat ca nu au accidente nebunii/nesimtitii care se plimba cu atv prin oras !! astia ar trebui sa crape !!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here