SondajRSS Feed

Maine nu aveti ce cauta cu masina pe strada daca nu e pusa la punct

Politia si RAR vaneaza in Salaj autovehiculele cu probleme tehnice

22 Noiembrie 2017

Politistii rutieri, împreuna cu reprezentantii Registrului Auto Român, vor desfasura maine (joi 23 noiembrie) in Salaj o actiune de control în trafic având ca scop reducerea cauzelor generatoare de accidente rutiere cu consecinte grave produse pe fondul defectiunilor tehnice ale autovehiculelor.

Actiunea vizeaza reducerea riscului rutier, prin sanctionarea nerespectarii normelor rutiere si a defectiunilor tehnice, constatate în cazul autovehiculelor destinate transportului de marfa cu masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 3,5 tone; autovehiculele cu capacitatea de transport persoane mai mica sau egala cu 8+1, dar si autovehicule înmatriculate în alte state si autovehiculele cu doua sau trei roti.

Obiectivele prioritare ale activitatilor sunt reducerea riscului de victimizare prin a

Politia si RAR vaneaza  in Salaj autovehiculele  cu probleme tehnice
ccidente rutiere produse pe fondul defectiunilor tehnice, precum si verificarea respectarii legislatiei rutiere.

De asemenea, oamenii legii vor verifica toate vehiculele aflate în circulatie, inclusiv aspectele privind datele din certificatul de înmatriculare, concordanta acestora cu datele si caracteristicile tehnice ale vehiculelor, dar si daca inspectia tehnica periodica este valabila.

Vizualizari 3210
Comentarii articol

>

in 22 Noiembrie 2017 0:37

Eu am ITP valabil pana in martie 2019, deci masina corespunde tehnic.De la ITP au trecut 8 luni poate intre timp placutele de frana s-au uzat,directia nu mai e 100%, noxele habar n-am. Daca ma opreste RARul poate o sa fie diferenta la masina din martie pana acum.A cui e vina?

>

in 22 Noiembrie 2017 3:25

S? le fie ru?ine,mai bine ar face drumurile ?i dup? aia s? stea s? te opreasc?

>

in 22 Noiembrie 2017 7:27

Pt 0:37 a ta e vina dobitocule ca daca circuli cu masina tu trebuie sa o duci la service sa o

>

in 22 Noiembrie 2017 8:12

RAR, o institutie unde se ajunge cu pile. Multumim ca existati!

>

in 22 Noiembrie 2017 9:03

Da poimaine putem iesi cu masina defecta pe strada?C-asa rezulta dun titlu...

pt. 7:27>

in 22 Noiembrie 2017 9:03

pt. tovarasul de la 7:27 chiar aveti probleme, dupa cum se vede si in exprimarea scrisa, de gandire ce sa mai spunem.......am o intrebare catre inaltimea dumitale, cate drumuri bune exista in acest amarat de judet? ma refer la drumuri cari corespund din punct de vedere tehnic normelor Europene. Tovarase ar fi indicat sa-ti revizuiesti un pic limba ca so cam tocit de atata lins funduri..... dar ia de unde nui daca nui....

>

in 22 Noiembrie 2017 9:22

RAR e stat in stat. Ajungi mai greu la ei decat la Cotroceni. Daca nu treci pe unde trebuie.

>

in 22 Noiembrie 2017 10:37

Cand o sa vaneze politia si gropile din carosabil care pun in pericol cetatenii si sa le raporteze la ce care trebuie sa le repare .

>

in 22 Noiembrie 2017 10:38

Romania = stat politienesc ....emigrarea e solutia

>

in 22 Noiembrie 2017 10:44

La RAR sunt acolo in curte cateva persoane care fac trafic de influenta ...ai o problema cu masina apelezi la ei contracost caci tu nu poti discuta direct cu tehnicianul de pe stand...vrei sa faci cartea mai repede la masina fara programare apelezi la ei te costa 100 de euro .Avem SRI POLITIE ...ce fac dorm...

>

in 22 Noiembrie 2017 13:06

Sunt si salarii acceptabile la RAR, chiar pana in 10 ooo lei...RAR mai vezi salarii asa de frumusele

>

in 22 Noiembrie 2017 15:01

Sa fie de rusine cum arata drumurile mai ales catre Oradea iesi afara cu masina buna ajungi acasa stricata.Prima lucru amendati firma care raspunde de drumurile.Sa fie de rusine ca cereti bani de drum!!!Daca vreti bani de craciun de la stat cereti si nu luati de la oameni care cumpara o masina cu greu cu bani cistigat din strainatate cu munca grea.Masina se strice din cauza drumurilor .

>

in 22 Noiembrie 2017 16:44

'maine nu avem ce cauta in rest putem umbla cu harburi de masini fara inspectie etc etc asa se intelege din titlu

>

in 22 Noiembrie 2017 16:58

P

>

in 22 Noiembrie 2017 17:45

Ba reporter de 2 bani ce esti. In loc sa zici si tu bravo ba fraierilor ca faceti curat printre harburile care ne pun toata ziua viata in pericol pe strada tu scrii ca vaneaza. Ba prost mai esti, va de tine si de meseria care o ai. Atat stie presa salajeana sa denigreze fara sa aiba habar

>

in 22 Noiembrie 2017 19:34

Doresc sa zic doar atat: Voi credeti ca toata lumea umbla cu masini noi? NU deoarece este Romania. Si inca ceva daca masina este veche inseamna ca nu este buna?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.