Politia salajeana verifica intens pana duminica masinile de transport de persoane si de marfa

5
645

 

Politia salajeana verifica intens pana duminica masinile de transport de persoane si de marfa

In aceasta saptamâna, Inspectoratul de Politie Judetean Salaj desfasoara actiunea TRUCK & BUS, pentru verificarea activitatilor de transport public de persoane si marfuri.

In perioada 13 – 19 mai, politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj desfasoara, la nivel judetean, o actiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse în special din cauza nerespectarii normelor rutiere de catre conducatorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane si transportului de marfa.
Astfel, în cadrul actiunii, politistii vor verifica autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri si pe cele destinate transportului de marfa, cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.

Amenzi de 49.205 de lei in primele doua zile

În zilele de 13 si 14 mai, politistii au verificat 236 de autovehicule, din care 98 transport persoane si 138 transport marfa. Au fost aplicate 26 de sanctiuni contraventionale, din care 18 pentru abateri de la normele rutiere (viteza, neutilizarea centurii de siguranta etc.), doua au fost aplicate pentru transportul peste capacitatea mentionata în certificatul de înmatriculare, cinci pentru nerespectarea timpului de odihna si o sanctiune pentru nerespectarea licentei de traseu. Valoarea sanctiunilor este de 49.205 lei.

COMENTARII

  1. Doar intreb:de ce biletul la microbuze are acelasi pret chit ca ai loc,chit ca stai in picioare pe aceeasi distanta.Stiu ca parca nu e voie sa se stea in picioare in microbuze,dar daca totusi se intampla de ce se plateste aceeasi suma ,ca nu-i acelasi confort !

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.