SondajRSS Feed

Politia din Salaj are foarte multi necalificati in posturile de sefi

13 Noiembrie 2017

Concursurile vor consta doar intr-un interviu, la care candidatii trebuie sa obtina macar nota 7

IPJ Salaj organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de sef birou I la Biroul Comunicatii si Informatica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, prevazuta cu gradul profesional de comisar-sef de politie, cu recrutare din sursa interna.
“nscrierile la concurs se fac personal, în zilele lucratoare, la sediul IPJ Salaj la Serviciul Resurse Umane, pe baza de raport, pâna la data de 16 noiembrie, ora 16.00. Examenul va avea loc la sediul IPJ Salaj, la data de 11 decembrie, începând cu ora 10:00, si va consta în sustinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale. Este declarat "admis" candidatul care are nota cea mai mare si este notat cu cel putin 7.
“n acest moment functia este ocupata de comisarul sef de politie Zaharia Marcela, numita prin imputernicire.
Candidatii trebuie sa indeplineasca pe langa clasicele cerinte de sanatate, comportament si urmataorele: studii universitare de masterat: Matematica si stiinte ale naturii (numai domeniile de masterat Matematica sau Informatica) Stiinte Ingineresti (numai domeniile de masterat: Inginerie electrica, Inginerie electronica, telecomunicatii si tehnologii informationale sau Inginerie electronica si telecomunicatii, Inginerie aerospatiala, Calculatoare si tehnologia informatiei, Ingineria sistemelor, Stiinte ingineresti aplicate, Ingineria materialelor), Stiinte Economice (numai domeniul de masterat Cibernetica, statistica si informatica economica), ori management; sa aiba doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei; sa detina gradul profesional minim de inspector de politie.
Al doilea concurs este pentru ocuparea functiei de sef sectie II la Sectia 1 Politie Rurala Zalau, cu recrutare din sursa interna.
“n acest moment functia este ocupata de comisarul de politie Cadar Dumitru, numit prin imputernicire.
Concursul va avea loc la sediul IPJ Salaj in data de 12 decembrie la ora 10:00 si va consta în sus?inerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale. Este declarat "admis& candidatul care are nota cea mai mare si este notat cu cel putin 7. Interviul se înregistreaza audio si video. “nscrierile se fac, pe baza de raport, depus pâna la data de 16 noiembrie ora 16:00 la sediul IPJ Salaj.
Candidatii trebuie sa indeplinesca urmatoarele cerinte: sa fie ofiteri de politie, cu urmatoarea pregatire de baza: studii universitare de lunga durata, cu diploma de licenta sau echivalenta într-unul din urmatoarele domenii: stiinte juridice, stiinte administrative, stiinte economice, stiinte socio-umane, stiinte militare, informatii si ordine publica, stiinte ingineresti; sa aiba urmatoarea p

Politia din Salaj are foarte multi necalificati in posturile de sefi
regatire de specialitate: curs postuniversitar sau master în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei; sa aiba trei ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizeaza concurs; sa aiba doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei.

Imputerniciti pe toata linia ierarhica,
de la sef de inspectorat la sef de post

Valul de pensionari de la inceputul toamnei, dupa ce guvernul a anuntat schimbarea conditiilor de pensionare, a lasat politia salajeana fara multi dintre oamenii cu experienta care ocupau posturi-cheie.
Si seful IPJ Salaj, ca si cei doi ocupanti ai posturilor scoase la concurs luna viitoare, ocupa functia de inspector sef prin imputernicire. Iar cele doua functii de adjuncti inca sunt libere.
Sefia mai multor servicii si birouri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj este in continuare ocupata fara concurs, de persoane numite prin imputernicire, iar in unele cazuri sefii lipsesc cu desavarsire: Serviciul Resurse Umane (sef Buda Carmen); Biroul de Investigare a Fraudelor (sef Chis Petru); Biroul Supravegheri Judiciare (nu are sef); Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase (nu are sef; Serviciul Cazier Judiciar, Statistica si Evidente Operative (sef Jecan Adrian); Birou Tehnic (sef Gora Dorin); Financiar Contabilitate (sef contabil Ciurbe Gabriela); Compartimentul Control Intern (sef Ciataras Calin).
Politia Municipiului Zalau are un sef imputernicit pe Terhes Gabriel. Politia Orasului Cehu Silvaniei nu are nici macar sef imputernicit, dar il are pe Zsolt Cui, care a fost imputernicit pe semnatura.
Sectiile de politie rurala care au sef imputernicit sunt Sectia 4 Ileanda si Sectia 6 Crasna.
Posturi de politie rurala unde sefii de post sunt numiti prin imputernicire si unde ar trebui sa fie organizate concursuri sunt: Babeni (nu are sef de post); Bobota; Dragu (nu are sef de post); Fildu de Jos; Horoatu Crasnei; Napradea; Poiana Blenchii; Sînmihaiu Almasului; Sarmasag; Surduc; Samsud are sef de post delegat; Simisna si Valcau de Jos (nu are sef de post).
Legea care reglementeaza numirile prin imputernicire arata ca o persoana poate fi imputernicita pe o functie de cel mult de doua ori cate sase luni, dupa care se organizeaza concurs sau poate fi imputernicita o alta persoana pana la organizarea unui concurs.

Vizualizari 6430
Comentarii articol

>

in 13 Noiembrie 2017 0:50

Se stia demult ca Politia e impanzita de prostalai.Cei care se lauda cu niscaiva diplome le-au obtinut contra cost nicidecum pe baza capacitatilor intelectuale.

>

in 13 Noiembrie 2017 9:01

Politia Rurala Zalua ?? Politia din Zalau (oras, municipiu !) n-ar trebui sa fie URBANA ???

>

in 13 Noiembrie 2017 11:41

Concurenta mare v-a fi chiar si la candidatii cu pile tinand cont ca salariile incep de la 8000 lei pe luna .

>

in 13 Noiembrie 2017 11:45

Jumatate din politisti sunt profesionisti ultracalificati cu diplome in meseria de taiat frunze la caini ...parazitii

>

in 13 Noiembrie 2017 12:04

DACA SI IN POLITIE UNDE AR TREBUI SA SE PAZEASCA LEGEA SE FAC NUMIRI SI IMPUTERNICIRI PENTRU POSTURILE DE CONDUCERE SAU PROBA :INTERVIUL" S-A ZIS CU TARA ASTA.DE FAPT CORUPTIA UCIDE;

>

in 13 Noiembrie 2017 14:35

Am auzit ca Sturzu merge sef la arhive

>

in 13 Noiembrie 2017 15:36

Sa se reangajeze pensionarii cu pensii modeste de 8000 pensionati acum 1sau2 luni cu salarii la fel de modeste de 8000 sa nu moara de foame saracii de ei!

>

in 13 Noiembrie 2017 17:19

No nu-i bai cu cine conduce,cu cat is mai slabi ,cu atat e mai dulce concediul permanent in care zace toata lumea de acolo.Aia cica sefi nu prea au treaba ca-s pe langa,aia nesefi ,da cu scoala buna in cap,ii lasa in pace si toata lumea ii fericita.

>

in 13 Noiembrie 2017 17:34

trebe si un caine ca stie careva din echipa limbi straine.ham ham

>

in 13 Noiembrie 2017 20:09

Tot vorbiti de politisti si ii faceci cu ou si otet ca sunt incapabili de functiile ocupate,dar ori de cite ori aveti o problema si nu simple unde aplelati decit tot la poltie finca alcicineva nu va baga in seama nici cu o informatie,asa ca nu mincati c***t.

>

in 13 Noiembrie 2017 20:48

Carcotasi de cacat. Sa de-a Domnul sa ajungeti sa aveti nevoie si sa stati pe 112 ca milogii. M-as bucura sa stiu ca cei de la 0.50 si 11.45 vor ajunge sa se milogeasca de cei pe care ii numesc prostalai si paraziti.

>

in 13 Noiembrie 2017 22:53

exemplu.scarbosii de la inmatriculari.rusine sa va fie.sunteti intr-o institutie publica.

>

in 19 Noiembrie 2017 9:11

Stimati concetateni,tot sistemul romanesc este putred,nu numai politia.Incepand de la asistentele medicale pana la Johanis!!!

Oferta super>

in 20 Noiembrie 2017 21:41

????Ca tot se apropie sarbatorile nu doriti sa aveti niste bani in plus?Daca sunteti curiosi si doriti sa aveti banuti in plus va rog sa lasati un comentariu cu ce doriti voi si eu va voi contacta intr-un timp scurt sa va spun despre ce este vorba.Email:ameliamadalinasobec@yahoo.com

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.