Polisportivul Petre Bologa - simbolul tineretii fara batranete

1
405
Polisportivul Petre Bologa - simbolul tineretii fara batranete

Un profesor din Zalau,desi nu mai este in activitate inrolat in oastea invatamintului,nu cunoaste ce este meseria batranetii! Polisportiv,inca de la terminarea armatei la Sacalaz-Timis si stabilit la Zalau, nu departe de Barsana natala din Maramures, acesta spune ca " miscarea este sanatate" .Afirmatia se bazeaza pe faptul ca, toate implicarile sale ,in sport,au dat roade: probele polisportive, participarea la probele de alergare, atletism, 5000m si 10.000 m ,tenisul de cimp la categoria plus 81 ani, lovitura de rever Bologa, etc. au dat satisfactia ca, " daca vrei,poti". " 

Omul sfinteste locul iar exemplul personal il ridica in fata oamenilor.Am ramas orfan, am facut de toate,din dragoste si implicare pentru sport.Particip la tenis de camp,competitii plus 80 ani ,dar regret ca , la Zalau, organizatorii nu fac aceasta proba,inlocuind-o cu plus 35.Bineinteles ca particip,organizez intalnirea de dupa si important si pentru ceilalti participanti,din Brasov,Alba Iulia,Galati este intalnirea de dupa concurs,cu amintiri si trairi comune! Principiul olimpic,ai invins continua,ai pierdut continua, este adevarat,la fel ca in viata de zi cu zi, a incheiat prof. Petre Bologa.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.