SondajRSS Feed

Angajatul IPJ Sălaj de la rutieră care a condus de şapte ori cu numere false şi-a pierdut postul

Poliţistul Duca Andrei este condamnat definitiv la un an şi 10 luni de inchisoare cu suspendare

8 Martie 2017

În cazul poliţistului Duca Adrei, angajat al Inspectoratului de Poliţia Sălaj la Serviciul Rutier, prins că a circulat cu numere de înmatriculare false, Curtea de Apel Cluj a decis luni, 6 martie, prin sentinţă definitivă, condamnarea acestuia la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare, aducând modificări la sentinţa penală pronunţată anterior de Judecătoria Zalău.
"Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei rezultante de 1 an şi 10 luni închisoare aplicată pentru comiterea infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, inculpatului Duca Andrei Horaţiu, prin sentinţa atacată pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani şi 6 luni. Pe durata termenului de supraveghere inculpatul Duca Andrei Horaţiu va respecta următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probaţiune Sălaj, la datele fixate de acesta b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
Pe durata termenului de supraveghere inculpatul Duca Andrei Horaţiu va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău sau a Parohiei Ortodoxe a municipiului Zalău. Atrage atenţia inculpatului Duca Andrei Horaţiu că, în caz de nerespectare, cu reacredinţă, a măsurilor de supraveghere şi a obligaţiei mai sus stabilite, precum şi în cazul comiterii de noi infracţiuni se va dispune revocarea suspendării. Mentine restul dispoziţiilor sentinţei atacate", este decizia Curţii de Apel.
Printre dispoziţiile din sentinţa Judecătoriei Zalău menţinute de Curtea de Apel se află şi obligativitatea inculpatului de a urma un curs de reintegrare socială şi plata cheltuielilor judiciare către stat. 

Poliţistul Duca Andrei este condamnat definitiv la un an şi 10 luni de inchisoare cu suspendare

Potrivit informaţiilor primite de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Duca Andrei şi-a înaintat demisia.

Poliţistul de la rutieră
a fost infractor şapte zile
pe drumurile publice

Reamintim că potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, prin rechizitoriul din data de 19 octombrie 2016, inculpatul Duca Andrei Horaţiu a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.
Procurorii au reţinut că, în perioada 23.09.2016 - 29.09.2016, în mod repetat, inculpatul a condus pe drumurile publice, pe B-dul Mihai Viteazu din Municipiul Zalău şi pe alte artere, autoturismul marca BMW, cu seria şasiului WBAPX31090C077794, care nu era înmatriculat şi pe care a montat, în prealabil, plăcuţele cu numărul de înmatriculare CJ-09-KGA, număr care era atribuit la momentul comiterii faptelor, în mod legal, unui autoturism marca Opel Frontera, comiţând şapte acte materiale (infracţiuni - n.r.), corespunzătoare fiecărei zile din intervalul menţionat.

Vizualizari 11678
Comentarii articol

>

in 8 Martie 2017 0:28

Cu suspendare????? Sunteti pesdei cu totii???? De era un neica nimeni baga la la bulau de rupea, sa iasa bine statisticile militiei romane , da va oarticipa la proteste ca nu-i ajungu leafa? Are dreptu? Da sa aduca otorurisme de la germania fara factura ate dreoru????? Da sa ia pensie speciala handicapatu are dreptu?????? Wa dutuva in gura de specuali handicapati, apropo cati pulitisti avwti si certificat de handi??? Majoritatea? Ca don zece care trec pe langa mine cu masina 8, vorbes c la telefon alti 5 parcheaza pe locurile handicapatilor in parcare la Cairo and

>

in 8 Martie 2017 0:39

Ia ce zambet fain va trage, fraierilor, el poate sa vorbeasca la tel in timp ce conduce ca el e special, el ia pensie speciala, el protesteaza maine ca are leafa mica, el aduce maaini din germania si nu inregistreaza veniturile desi nu ate permisiune legala , el aplica legea la fraieri, el fura 20.000 tone (douazeci de tone de motorina) de la cefereu si fraierii stau si se uita ce sclipeste pulitia romana , el e colonelu coldea de la s.r.i. repetent lacscoala si premiantu strungeste saibe ,. Ma doare mana sa mai scriu si decastia suntem condusibnoi aia pe spatelr carora se iau pensiile nerusinate asazis "speciale"

>

in 8 Martie 2017 0:39

Ia ce zambet fain va trage, fraierilor, el poate sa vorbeasca la tel in timp ce conduce ca el e special, el ia pensie speciala, el protesteaza maine ca are leafa mica, el aduce maaini din germania si nu inregistreaza veniturile desi nu ate permisiune legala , el aplica legea la fraieri, el fura 20.000 tone (douazeci de tone de motorina) de la cefereu si fraierii stau si se uita ce sclipeste pulitia romana , el e colonelu coldea de la s.r.i. repetent lacscoala si premiantu strungeste saibe ,. Ma doare mana sa mai scriu si decastia suntem condusibnoi aia pe spatelr carora se iau pensiile nerusinate asazis "speciale"

>

in 8 Martie 2017 1:21

Da, chiar asa , oglinda politiei romane, aici va regasiti cu totii, hai sa vad care da cu capu, mai era unu ce o provocat un accidrnt pe meses pe contrasens si pe linie continua tot special si inca un sef de politie ce-si viola subalterna , pt astia platim impizite sa ia pwnsii speciale

>

in 8 Martie 2017 7:06

Purtati o uniforma pe care multi dintre voi nu o meritati....PACAT.FACRTI UNIFORMA STATULUI DE RUSINE.

>

in 8 Martie 2017 8:36

la care biserica Ortodoxa?

Sa ma f_ta Dumnezo daca inteleg ceva !>

in 8 Martie 2017 9:08

inculpatul Duca Andrei Horaţiu va presta o muncă neremunerată

VICASSSS !!!!>

in 8 Martie 2017 9:11

e rece ! simti cum se aproie si de tine? sa mori de ciuda ca abou V. a scapat si tu nu !

>

in 8 Martie 2017 9:14

Poate rezolva cu popa de la biserica sa ramana sa mature curtea bisericii dupa ce-si ispaseste pedeapsa pentru vreo 500 - 600 de lei pe luna. Daca nu mai este putin si se coc capsunii in Spania.

>

in 8 Martie 2017 9:18

Mda, asta e justitia romana, cu dubla masura. Pentru o fapta ca asta da 1 si 10 luni cu suspendare, pentru alte infractiuni mult mai grave pedepsele sunt infinit mai mici. Poti fura bugetul cu cateva milioane de lei si primesti cu suspendare, iar banii.....arati buzunarele goale...

duca>

in 8 Martie 2017 9:56

Akt imbecil din politie scapat basma curata in loc sa fie depus la racoare!!!!!

>

in 8 Martie 2017 10:46

NU E SINGURUL POLITIST din salaj care circula cu nr false pe masina !!!!!

duca>

in 8 Martie 2017 11:33

duca asta e ceva cu duca ce era cu radaru pe vremuri

>

in 8 Martie 2017 11:44

Pentru cei care cer pedeapsa cu inchisoarea... care mortii vostri a mai executat pedeapsa cu executare pentru aceasta fapta? Incultilor.. documentati-va si voi

>

in 8 Martie 2017 12:12

Cum a ajuns militian pacaliciul asta .Cine-i tine spatele si-l protejeaza .

>

in 8 Martie 2017 15:32

Astia sunt angajatii ipj si mai sunt multi ca el se stiu ei

>

in 8 Martie 2017 15:34

Salajul e plin de asemenea politisti o mafie stransa

>

in 8 Martie 2017 18:07

Mai da cata răutate......zici ca ii ceva criminal asa vorbiți de el...va plăti pentru greșeala lui nu trebuie sa va stresati voi pentru el

>

in 8 Martie 2017 19:07

Mafie curata la sdtia. Se stiu multe faradelegi care le fac ! Cand sunt in corzi de la sef la ultimul sant trecuti in rezerva cu pensii...NESIMTITE de la 50 milioane in sus ! Pt ce ?Toti sunt o apa si pamant !

>

in 8 Martie 2017 19:09

pt 10 46 nu e singuru militian care circula fara asigurare si numere...

Raspuns la ...>

in 8 Martie 2017 19:50

11:33 duca asta e ceva cu duca ce era cu radaru pe vremuri Tata si fiu

>

in 8 Martie 2017 21:03

Hai mai ce oameni rautaciosi zici ca facut crima,dar alti pt fapte mai grave nu primesc nici cu suspendare.bravo lui .

>

in 8 Martie 2017 23:10

ce se mai bucura romanul de necazul altuia! o gresit intradevar, da mai lasati ura ca va ajunge din urma si va vine randul nimeni nu scapa de greutati in viata! e tanar o pierdut un job bun mai sunt altele destule si mai bune, bafta tinere! cred ca si-o invatat lectia!

>

in 8 Martie 2017 23:41

Andrei,nu trebuie să

A>

in 9 Martie 2017 1:40

Mare.i gradina Domnului și mulți ați scăpat din ea. E om și el, a greșit și acum plătește. Ce va place la unii să judecați aiurea oamenii. Care dintre voi e fără greșeală??? Capul sus Andrei, viața merge

>

in 9 Martie 2017 5:43

Pentru infractiunea pe care a comis-o nu a fost nimeni condamnat cu executarea pedepsei la prima abatere. In alte institutii daca savarsesti fapte penale ramai bine mersi pe locul de munca, poate chiar sef.

>

in 9 Martie 2017 8:24

Asta o fi din neamul lui Duca de pe valea agrijului, deprin Bogdana. se poate sa va atingeti de nemul asta?

Iulia >

in 9 Martie 2017 12:47

Extraordinar ce va mai roade pe voi de al cui e, cum a ajuns in politie, cum isi permite si alte intrebari care va ocupa, in sfarsit, viata plictisitoare cu ceva. Orice om greseste, daca lucrezi in politie, nu esti om? Nu poti gresi intr-un moment al vietii? Perfectilor care sunteti perfecti, voi din spatele tastelor... abia legati 3 cuvinte pentru o propozitie, dar sunteti buni in a va bucura de problemele altora, si da, e normal sa aveti parte doar de lucruri nasoale atata timp cat rautatea va alimenteaza viata plictisitoare. Voi, astia care va bucurati de rau, cred ca meritati o "uniforma dungata" pentru prostia de care dati dovada... Duca, toate cele bune si ai face bine sa nu citesti comentariile de aici 😂 Cine are sa-ti spuna ceva, sa o faca direct, nu din casa, sub anonimat ☺️

Iulia >

in 9 Martie 2017 18:36

Extraordinar ce va mai roade pe voi de al cui e, cum a ajuns in politie, cum isi permite si alte intrebari care va ocupa, in sfarsit, viata plictisitoare cu ceva. Orice om greseste, daca lucrezi in politie, nu esti om? Nu poti gresi intr-un moment al vietii? Perfectilor care sunteti perfecti, voi din spatele tastelor... abia legati 3 cuvinte pentru o propozitie, dar sunteti buni in a va bucura de problemele altora, si da, e normal sa aveti parte doar de lucruri nasoale atata timp cat rautatea va alimenteaza viata plictisitoare. Voi, astia care va bucurati de rau, cred ca meritati o "uniforma dungata" pentru prostia de care dati dovada... Duca, toate cele bune si ai face bine sa nu citesti comentariile de aici 😂 Cine are sa-ti spuna ceva, sa o faca direct, nu din casa, sub anonimat ☺️

Hahah>

in 10 Martie 2017 13:45

Un Agarici si jumatate

atentie >

in 12 Martie 2017 13:39

ce ai patit buzi te au prins ai ramas de arici si pacalici

>

in 15 Martie 2017 16:00

Parca a saracit pa cineva ca a circulat cu nr fals

>

in 15 Martie 2017 16:00

Parca a saracit pa cineva ca a circulat cu nr fals

>

in 15 Martie 2017 20:15

Pentru o asemenea fapta se putea sancționa cu o amenda penală , ca nu a furat luna de pe cer.In alte state civilizate poți sa folosești un număr pe mai multe autovehicule pe care le deții ,dar nu simultan.Platesti o asigurare mai scumpă și pui numărul pe mașina pe care vrei sa circuli an ziua respectiva.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.