SondajRSS Feed

Mihai Crisan – cel mai tanar presedinte de organizatie din judet

PNL Zalau trece intr-o nou etapa de dezvoltare

15 Iulie 2019

Radu Capalnasiu ramane prim-vicepresedinte PNL Salaj

In cadrul Biroului Politic Judetean al PNL Salaj care a avut loc joi, 11 iulie, liberalii au luat o serie de masuri in ceea ce priveste viitorul partidului si in special viitorul filialei PNL Zalau.
Deputatul Lucian Bode, presedintele PNL Salaj a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca: "Dupa alegerile europarlamentare din 26 mai, PNL Salaj a trecut la un amplu proces de analiza a rezultatelor pe fiecare organizatie locala in parte. Totodata Biroul Executiv National a decis evaluarea fiecarei filiale judetene in parte, filiala PNL Salaj fiind evaluata in data de 26 iunie. Scopul acestor analize il intuiti cu siguranta: sa invatam din aceste alegeri ( aceste alegeri au spulberat un mit: "nu merg la vot pentru ca oricum votul meu nu conteaza". Dar mobilizarea si rezultatul au dovedit contrariul; noi trebuie sa valorificam acest rezultat in perspectiva alegerilor prezidentiale, locale si parlamentare pe care PNL le va castiga. Asadar, la finalul acestor analize, BPJ al PNL Salaj a luat câteva decizii in sedinta din 11.07.2019:
1. La propunerea sefilor de sectoare si cu consultarea Birourilor Politice Locale (BPL) o serie de organizatii locale vor trece in perioada urmatoare printr-un proces de restructurare. In urma acestui proces fie vom avea o conducere interimara, fie vom intari BPL ale unor organizatii locale: Banisor, Bocsa, Carastelec, Cristolt, Letca, Meseseni de Jos, Mirsid, Pericei, Sâg, Sânmihaiu Almasului si Simisna. Acest proces de restructurare ne propunem sa-l finalizam pâna pe 11 august, data dupa care PNL si Klaus Iohannis intra in precampanie pentru alegerile prezidentiale.
2. Luând act de demisia domnului Radu Capilnasiu din functia de presedinte al organizatiei Zalau, in urma consultarii BPL am decis in sedinta Biroului Politic Judetean sa numim un presedinte interimar la organizatia Zalau, stabilind totodata si un calendar pe care noul birou interimar al PNL Zalau sa-l respecte: un nou birou interimar aprobat de BPJ (pâna la finele saptamânii viitoare); un plan de actiuni concrete; implicarea in procesul de strângere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii domnului presedinte al României; desemnarea candidatului pentru functia de primar al municipiului Zalau, din partea PNL. Noul presedinte interimar al PNL Zalau este incepând de joi, 11 iulie, inginerul Mihai Crisan.", a declarat liderul PNL Salaj, Lucian Bode.

Noul presedinte PNL Zalau, Mihai Crisan – un tanar inginer, scolit la Cluj, cu master in domeniul ingineriei

"Numele meu este Mihai Crisan, sunt absolvent al Facultatii de Constructii (in limba engleza) si al unui masterat tot in domeniul ingineriei. Lucrez in domeniu de 6 ani, iar in cadrul Partidului National Liberal activez inca din timpul studentiei. Din 2014 sunt membru al filialei Zalau, iar in urma alegerilor interne din 2017, colegii mei m-au ales presedinte al Organizatiei Municipale de Tineret – TNL Zalau. In privinta nominalizarii mele ca presedinte al PNL Zalau, va pot spune ca sunt perfect constient de dimensiunea acestei provocari, dar, in acel

PNL Zalau trece intr-o nou etapa de dezvoltare
asi timp, consider ca, dincolo de persoana mea, important este mesajul pe care incercam sa-l transmitem – oamenii tineri, responsabili si implicati au sansa sa isi faca vocea auzita in cadrul partidului cu cea mai mare anvergura istorica din România. De aceea, vreau sa le multumesc tuturor colegilor care ma sustin in acest demers. Totodata, stiu ca este vorba doar de un interimat, dar pe parcursul acestei perioade de câteva luni vom lucra la doua proiecte extrem de importante pentru organizatia municipala – desemnarea candidatului la Primaria Zalau si demararea precampaniei pentru alegerile prezidentiale. Alaturi de colegii mei, in cel mai scurt timp, voi propune un nou Birou Politic Local, care sa se ocupe de aceste proiecte. Imi doresc sa avem parte de un birou functional, cu oameni care sa-si asume extrem de serios doua obiective extrem de clare – câstigarea alegerilor prezidentiale (cu un scor bun, inca din primul tur) si desemnarea unui candidat cu sanse reale pentru Primaria Zalau. In urmatoarele luni ne vom axa pe atragerea de noi membri, precum si pe o mai eficienta organizare a comisiilor interne, a organizatiilor speciale – tineret, femei. Alaturi de colegii mei cu mai multa experienta, de oamenii noi care vor veni si de toti cei care isi doresc sa vina cu idei constructive, vom incerca sa ajutam candidatul la functia de primar cu un proiect fezabil si care sa tina cont de prioritatile zalauanilor. Pe lânga imbunatatirea comunicarii interne, imi propun sa avem si o comunicare mai intensa cu zalauanii – atât face to face, prin actiuni si intâlniri punctuale, cât prin intermediul social media si, nu in ultimul rând, prin intermediul dumneavoastra." a declarat in cadrul conferintei de presa, tanarul Crisan Mihai.

Radu Capalnasiu si-a dat demisia din functiile de presedinte PNL Zalau si cea de consilier judetean, dar ramane in functia de prim-vicepresedinte al PNL Salaj.
Fost primar al Zalaului timp de 16 ani (patru mandate), Capalnasiu a declarat ca: "Simteam ca trebuie schimbat ceva, ca trebuie sa venim cu forte proaspete, cu un suflu nou, cu mai mult elan si initiativa si pentru ca am inteles mesajul electoratului dupa alegerile europarlamentare. Eu aveam mai multe functii, si presedinte al PNL Zalau si consilier judetean si prim-vicepresedinte la filiala judeteana. Am demisionat si din functia de consilier judetean deoarece, fiind in opozitie, am simtit ca eram, uneori, inutil, prentru ca orice spui si orice propui nu reusesti sa misti lucrurile, deoarece masina de vot a majoritatii functioneaza".

Viitorul consilier judetean liberal, care-l va inlocui pe Radu Capalnasiu in Consiliul Judetean Salaj este Liviu Ungurusan, fost sportiv de performanta.

Vizualizari 2495
Comentarii articol (94)

>

in 13 Iulie 2019 0:08

Da-l draq de partid si restul de partide care mai sunt cu gramada, nu ne intere ce fac ei in gasca lor. Trebuie sa munceasca pt binele cetatenilor sa ia decizii pt dezvoltarea judetului nu doar sa-si urmareasca interesele proprii.Clar ca nu va fi asa, din pacate nu-i trage nimeni la raspundere.Ei se tot imbogatesc, noi "prostimea" tot saracim. E normal???

PNL>

in 13 Iulie 2019 1:53

Sunt om de dreapta și întotdeauna am fost. Degeaba tot mimati voi aici schimbarea. Pe noi nu ne pacaliti. Noi suntem aceia care au învins psd. Numărul lor de voturi a rămas aproximativ constant. Bai Bode, eu am ani de scoala și experiența cat toata conducerea voastra, în frunte cu tine. Ești un biet parvenit cu scoala de carton si fara pic de cultura generala. Degeaba impingi ceva copilaș acolo in fata, pe care tu il manipulezi. Noi stim asta. Mai degraba votez USR. Aia nu sunt vulpi în politică românească, sunt tineri și mai vor să aibă obraz pe aici. De voi sunt satul. Sunt 80 % in pnl din același material cu scarbosii din psd. Voi nu sunteți demni de numele PNL. N-aveti nimic în comun cu liberalismul. Stați doar și va mirati de tupeul psd-istilor, pt ca voi doar visati la astfel de fapte.

>

in 13 Iulie 2019 2:19

Liviu Ungurusan ???!!!. Așa a fost asta sportiv de performanta , cum au fost și liderii PNL Salaj, buni profesioniști la locurile lor de munca si cum am fost si eu Cardinal la Vatican. Ce se întâmplă PNL?!. La primăria Bucureștiului , ați dat spectacol de circ. Acum extindeți la județe ? Nu ați învățat nimic din " valorile " PSD-iste, care au făcut din tara , ceea ce este ?!

O noua etapa?>

in 13 Iulie 2019 2:32

Care noua etapa? Ce titlu cosmetizat ai dat aici mai Artur? Ce schimbari radicale au facut Pnlistii? Sunt aceeiasi ruginiti, care au dormit atata vreme in pat cu psd, iar acum, europarlamentarele au sunat desteptarea. Se fac pnlistii ca aduc ceva tinerei si asteapta noul ciclu electoral sa intre in combinatii cu psd. Asa au facut totdeauna. Sunt satul de voi. Vreau oameni noi in politică.

>

in 13 Iulie 2019 3:27

Sunt de dreapta, dar ni-e scarba de Bode!

Uni?i va toate for?ele de Dreapta>

in 13 Iulie 2019 6:24

Lasă ti orgoliile, faceti o strategie comună in folosul României și al românilor si noi ceilalti ,haideți MASIV la VOT.Altfel vom constata la anul ,după locale si parlamentare ,ca,Psdragnea no murit numa o tira s o hodinitu

Uni?i va toate for?ele de Dreapta>

in 13 Iulie 2019 6:25

Lasă ti orgoliile, faceti o strategie comună in folosul României și al românilor si noi ceilalti ,haideți MASIV la VOT.Altfel vom constata la anul ,după locale si parlamentare ,ca,Psdragnea no muritu numa o tira s o hodinitu

>

in 13 Iulie 2019 6:49

Acum serios ! Mai PNL-istilor, nu va dați încă seama, cât de mici sunteți ???

>

in 13 Iulie 2019 7:55

Ungurusan , bun exemplu un bisnitar si recuperator haha, sigur este o imagine buna pentru PNL

>

in 13 Iulie 2019 9:31

Asta e fiul lui Consiliera PNL Dana Crisan, evident ca nu faci nimic si te crezi mare ca mama lui doar vorbe goale. Vai de noi cu asa boi.

>

in 13 Iulie 2019 9:54

Noroc.cu campaniile astea ca pupa si ziaristii niste funduri pt bani, azi pnl, maine psd, apoi usr....o gramada de de funduri de pupat

>

in 13 Iulie 2019 10:02

Master in domeniul ingineriei.Din aceasta exprimare se vede cat de redus este omul.Nimic nou, politicieni tantalai

>

in 13 Iulie 2019 11:30

Ce-a ajuns si pnl-ul asta in ziua de azi.Fosta-i lele cand ai fost,ca amu ii jale mare!Nu stiu daca ve-ti mai face voi scorul de la europarlamentare vreodata!

*>

in 13 Iulie 2019 11:51

Se vede ca sunt doar postaci invidiosi. Daca nu se schimba nimic nu e bine. Daca se schimba iar nu e bine. Eu sustin tinerii si mai ales tinerii capabili

>

in 13 Iulie 2019 11:53

dca tot aveti tineri care par ok faceti alianta cu Usr daca vreti sa da-ti jos PSD

>

in 13 Iulie 2019 11:54

Pentru 11:51. Te-ai referit la Ungurusan ?

>

in 13 Iulie 2019 11:58

PROMITATOR DAR FARA SI ALTE SCHIMBARI TOT VA BATE CIUNT

>

in 13 Iulie 2019 12:00

Pnl ul are doua surse sau resurse de unde isi promoveaza oanenii fam Crisan si Gospodăria de ape -Igo unde stim ca s adunate toate rebuturile

>

in 13 Iulie 2019 12:06

Pentru 10.02_ cred ca nu stii nici cum te cheama, dapai sa ti pun o intrebare din matematica

>

in 13 Iulie 2019 12:07

Iar s-a pornit Gireada si psdeii pe comentarii???

>

in 13 Iulie 2019 12:11

Iar s-a pornit Gireada si psdeii pe comentarii???

>

in 13 Iulie 2019 12:16

Incep sa si promoveze copii prima angajat la igo apoi pnl ist la tineret presedinte la batrani urmeaza candidatuta ddeputat sau senator , mama a gandit pe termen lung

>

in 13 Iulie 2019 12:20

Iar s-a pornit Gireada si psdeii pe comentarii???

>

in 13 Iulie 2019 12:21

Tinere,nu te lua dupa toti frustratii.Important e ca PNL_ul da un semn ca vrea sa va dea o sansa

>

in 13 Iulie 2019 12:21

Multi nici nu stiti sa scrieti! Se vede ce cultura aveti

TINERILOR useristi !>

in 13 Iulie 2019 12:29

De ce nu va uniți cu tinerii din alte partide cu care aveti idealuri comune.Care este treaba unora ca si PNL ul promoveaza tinerii ?In rest mult succes tânărului LIBERAL ,noul președinte interimar.\r\n\r\n\r\n.

>

in 13 Iulie 2019 12:35

Mihai,ce surpriza placuta!Poate iau exemplu si alte filiale sa aratam si noi cei tineri ca nu ne este frica de raspundere.

>

in 13 Iulie 2019 12:46

Care este cv-ul lui Ungurusan ? Rog pe cei care au detalii, o scurtă prezentare.

Bravo USR+ ,Bravo PNL !>

in 13 Iulie 2019 12:52

Fiindcă aveti curajul sa promovați tinerii.

>

in 13 Iulie 2019 12:55

No ma Mihai,ti-am zis eu ca o sa ajungi sef.Cei drept nu m-am gandit ca la un partid.

>

in 13 Iulie 2019 13:29

Baiatul a fost propulsat de mama sa,nu din inteligenta,ea am inteles ca este consiliera PNL.

>

in 13 Iulie 2019 13:31

Facultatea pe care a absolvit o nu i una pentru cei mai inteligenti,alte scoli urmeaza destepti.

>

in 13 Iulie 2019 13:52

Dar tu ce scoala ai urmat mai,,desteptule "",daca faci greseli de ortografie.Am fost coleg cu Mihai si nu -mi convine ca un anagramat sa ne dea lectii.

>

in 13 Iulie 2019 14:56

Pt PNL 1 53 subscriu in totalitate PS voi agramații de la graiul slujitor sa știți că sunt modalități de a evita cenzura voastră de partid securist

14 56>

in 13 Iulie 2019 15:05

Împreună cu 1 53.Iti fi te pomenești marii " liberali " ai lui Tăriceanu? Vedeti ca va dau afara din partid dacă votați USR ul.Asa ca mai bine votați PSD ul ca după vorbă după port,cam din zona aia sunteti.

>

in 13 Iulie 2019 15:17

Sper sa va aliati cu USR si sa scapam de PSD

>

in 13 Iulie 2019 18:26

!\r\n

>

in 13 Iulie 2019 19:33

Niciodată usr PNL

>

in 13 Iulie 2019 20:31

Unde sunt candidatii pnl pt primaria zalau? Mai stie cineva ceva de ei?

>

in 13 Iulie 2019 21:49

Fetele o sa÷l votam pe cel tanar ca e tare frumos!

19 33>

in 13 Iulie 2019 21:52

O mai zis unul pe nume Ceausescu ,cand a face plopul pere si răchită micsunele.Si uite ca o facut.Degeaba te scremi postacul roșu ca PSD ul tau e deja la groapa de gunoi a istoriei.Forta USR+ ,PNL și toată opoziția.Vom ieși masiv la vot sa stărpim ciuma rosie.\r\n\r\n

>

in 13 Iulie 2019 22:07

Incultul din dreapta s-a bagat in politica ca firma tatalui nu merge bine si asta e scaparea.

>

in 13 Iulie 2019 22:14

Felicitări acestui tânăr de care se vorbește foarte frumos de cei care îl cunosc.

>

in 13 Iulie 2019 22:14

Felicitări acestui tânăr de care se vorbește foarte frumos de cei care îl cunosc.

>

in 13 Iulie 2019 22:47

Bravo PNL!In sfarsit o decizie inteleapta!

>

in 13 Iulie 2019 22:52

Cretzule,te sustinem!Tot timpul ai fost liderul nostru!

22 07>

in 14 Iulie 2019 6:01

Dar de unde aceasta catalogare?\r\nIl cunosti bine pe tanar? Sau iti dai cu parerea ca alti frustati de mai sus care n au facut mare branza la viata lor,decat sa carcoteasca.

>

in 14 Iulie 2019 7:50

Decat pnl mai bine psd

>

in 14 Iulie 2019 10:55

Toti angajatii de la Igo aia cu liceul la nr 4 (haha unii mai stiu ce liceu era)) au ajuns mari oameni de dreapta candideaza peste tot . Oare acei oameni reprezinta dreapta in Zalau - Salaj

Clarificare>

in 14 Iulie 2019 11:15

Sper ca USR să nu se alieze cu PNLul lui Bode. Omul e de o șiretenie fantastică. Nu poti avea incredere in el. Tot ce știe el despre politică e să-și pună acoliti prin funcții.

>

in 14 Iulie 2019 12:32

Bravo Mihai.Noi vecinii stim ca esti un băiat exemplu destept si in acelasi timp charismatic. Te vom susține în tot.Cu oameni ca tine Zalău va avea doar de castigat.

>

in 14 Iulie 2019 12:32

Bravo Mihai.Noi vecinii stim ca esti un băiat exemplu destept si in acelasi timp charismatic. Te vom susține în tot.Cu oameni ca tine Zalău va avea doar de castigat.

Vad ca e un obsedat de postac>

in 14 Iulie 2019 12:39

Pe aicea.Se da ca i de dreapta dar pupazeste tot la pesedeu care i a dat slujba la buget.Esti un ratat si asa vei ramane ,bufonule !Latri degeaba .

>

in 14 Iulie 2019 14:33

Mai, liberalilor ,cu Radu Capalnasiu ati fost an fruntea Zalaului, cu rezultate bune, cu ce faceti acuma, va pierdeti urma .\r\n.

Alt frustrat la 14 33>

in 14 Iulie 2019 14:44

Trage apa pesedeule.

>

in 14 Iulie 2019 15:21

Bravo liberalilor ! Succes. Orban insa va trage in jos !

>

in 14 Iulie 2019 15:49

Mihai,fi liderul pe care il stim!Dar ai grija ce echipa iti faci.Sunt si in PNL(PDL) oameni care nu sunt bine vazuti.

>

in 14 Iulie 2019 17:37

Ce lider? Echipa o va face mama ea ma ajuta mereu

Mai sa fie ,mai sa fie !>

in 14 Iulie 2019 17:46

Un obsedat cel de la 17 37.Un neica nimeni care se baga in seama si vorbeste de unul singur.Du ta ma jegule si fa ti un consult pshihiatric.Esti bolnav rău, te crezi cel puțin Împăratul Nero.Esti un pericol public .locul tau e la ospiciu psihiatric nemernici ce esti.

>

in 14 Iulie 2019 18:10

Scapati de Bode si votez iar cu PNL, daca nu raman la USR Plus

17 46>

in 14 Iulie 2019 18:17

Cei din PNL ul vechi ii cunoastem ,doi tradatori care unul incita fiind frustrat ca nu a fost nominalizat la această funcție iar altul executa ,al doilea fiind un psihopat foarte periculos . Bode ! Elimină i pe amândoi din partid, sti tu care sunt.

>

in 15 Iulie 2019 7:33

Liviu Ungurusan? propun la Simleu Silvaniei pe domnul Ioan Laslo care a adus multe premii pentru orasul nostru. Pe dansul de ce nu-l faceti cetatean de onoare?

>

in 15 Iulie 2019 7:40

Mult succes tânărului Crișan care până la urmă din cate il cunosc unii altii chiar e un băiat în din toate punctele de vefere

>

in 15 Iulie 2019 7:54

Se știe cum a ajuns Mihai Crisan acolo! Dana Crisan care este o ..... la Răducu Capalnasiu, Otto Haller, etc, ea e darnica cu toți! Hahaha la compania de apa ea la angajat pe Mihăiță.... Dana știe meserie..... dar lumea știe!!!

>

in 15 Iulie 2019 8:06

Cainii latra plini de invidie!Atata pot!

>

in 15 Iulie 2019 8:12

Ma, dar este unul pe care il roade rau!Oare cine si-a dorit asa mult postul ca poate scoate numai mizerii

>

in 15 Iulie 2019 8:14

Inca un mafiot consilier judetean....

ioi ma 7 54>

in 15 Iulie 2019 8:21

rau te arde la ranza ca nu te o pus pe tine sef la PNL.Cainii latra caravana trece !.Te pisi degeaba impotriva vantului .Esti un biet anonim in spatele tastaturii iar in viata de zi cu zi esti un neica nimeni.

>

in 15 Iulie 2019 8:21

Am auzit ca este urata politica dar nici chiar asa!Cata rautate si invidie!Cei cu injurii ar trebuii depistati si sa plateasca!

>

in 15 Iulie 2019 8:37

Doamne, mai! Pe unii i-as strange de gat! Cum pot arunca cu minciuni si gunoi in oameni respectati. Daca aflati cine e sa-l faceti public.

>

in 15 Iulie 2019 8:39

Sunt pline comentariile de invidie,prostie si nesimtire,hai ca puteti mai mult!

8 37>

in 15 Iulie 2019 8:40

Asteptam sa-i "dam" in bot la nemernic/nemernica -la figurat desigur.

>

in 15 Iulie 2019 8:41

Bârsan trebuia sa primească aceasta funcție! Dar din păcate Dius a fost tras pe dreapta!

>

in 15 Iulie 2019 9:04

Este normal sa fie mai multe pareri.Dar de aici si pana sa arunci cu noroi in oameni respectabili... Trebuie sa va resetati

8 41>

in 15 Iulie 2019 9:07

Tragem cumva concluzia ca acest Barsan a scris comentariile rautacioase si mizerabile ?Ziarul ar trebui sa identifice IP-ul celui/celei care prin comentariile de mai sus ,a facut atacul la persoana .

>

in 15 Iulie 2019 9:33

Dius demonstrează-le ca nu ești fraier, treci la USR, dacă PNL nu te susține și cu siguranța vei fi următorul primar al Zalaului, procedează cum a făcut Capalnasiu când a plecat din PDL!

>

in 15 Iulie 2019 9:49

Adevarul ca toata lumea se pricepe pe aici ....!Ha,ha!

>

in 15 Iulie 2019 11:28

Ce aveti cu bietul baiat,este ca roua,este interimar.Nota serioasa se va da atunci când va fi nominalizat candidatul la Primaria Zalau.In PNL sunt foarte multi membri care ar putea ocupa postul de primar al Zalaului,asta din punct de vedere intelectual,managerial si Moral, dar, mai intai trebuie sa-si doreasca acest post.

>

in 15 Iulie 2019 11:49

Fara alianta nu aveti nici o sansa. Nici Usr , nici Pnl

>

in 15 Iulie 2019 12:02

Care e poblema,sa faca alianta pentru binele Zalaului.La Zalau,in cea mai mare masura conteaza,PNL si PLUS asta ca sa fimi corecti.Sigur mai exista PMP si USR.\r\n

>

in 15 Iulie 2019 12:25

Nici eu nu votez PNL cât timp e Bode acolo...

>

in 15 Iulie 2019 12:25

Da pededisti ne puteti scapa numai daca va uniti cei din dreapta. Altfel ramanem in subdezvoltare...

11 28>

in 15 Iulie 2019 12:51

Sper ca acel pnl-ist ofticos care a scris toate mizerile la acest articol sa plece din partid acolo unde isi doreste el, ca mare branza nu o sa faca nici acolo cum nu a facut nici in PNL.In rest ii dau dreptate lui 11 49 ,ca fara o opozitie unita nu vor castiga la anul.Ar fi pacat .

>

in 15 Iulie 2019 12:54

Surprinzator gestul lui Radu Capalnas , cred ca ar trebui sa demisioneze si altii...poate chiar dl Bode, va fac o propunere... sa-l aduceti in partid si pe Mircea Crisan, sotul d-nei Crisan Maria Dana ,ca sa fie toata familia acola...mama,tata si copilul ....cred ca se rascoleste Bratianu in mormant cand vede ce a ajuns acest partid istoric

>

in 15 Iulie 2019 12:59

Baiatu asta s-a casatorit in viteza maxima azi iarna. Nevasta-sa era cu burta la gura, a fost show mare in familie, circ, etc. Un om politic plin de moralitate crestina.

>

in 15 Iulie 2019 13:31

Important sa treacă copilul pe numele lui! Chiar dacă nu e al lui! Sa facă o fapta buna!

>

in 15 Iulie 2019 13:36

Mai ,dar nu aveti un pic de rusine!Cum puteti venii cu atatea minciuni si venin.\r\n

Pentru 12.54>

in 15 Iulie 2019 13:39

Se vede ca nu provii din partidul lui Bratianu unde a facut politica si tata si fiul

13 31>

in 15 Iulie 2019 13:45

Mai ai putin...Si Raul Incât...

>

in 15 Iulie 2019 13:51

Hei,Graiul! Noi vrem comentarii pe subiect nu atacuri jegoase ale unui nenorocit.

Subscriu 13 51>

in 15 Iulie 2019 14:37

Graiule!Tine te de ce ai scris in NOTA.

>

in 15 Iulie 2019 14:59

Felicitari Mihai.Fostii colegi te sustin.

>

in 15 Iulie 2019 16:48

Care colegii, Pop Eugen, Radu Capalnasiu, Otto Haler, etc. Vai și amar!

>

in 15 Iulie 2019 16:56

I-a mituit Dana Crisan pe frății HY MAN ca sa îl susțină pe fiul ei Mihai Crisan !Așa ca fiți atenți frății HY MAN sunt alături de fam. Crisan!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.