SondajRSS Feed

PNL Salaj spune ca va discuta cu celelalte partide de dreapta despre coalizare impotriva PSD, dupa alegerile parlamentare

11 Februarie 2019

Presedintele PNL Salaj, deputatul Lucian Bode, spune ca in cel mult doua luni dupa alegerile europarlamentare vor avea loc primele discutii cu celelalte formatiuni de dreapta pe tema unei coalizari, pentru a cumula suficient electorat astfel ca in urmatoarele alegeri sa invinga PSD.

Liderul liberal a facut referire in conferinta de presa pe are sustinut-o vineri, 8 februarie, la recenta declaratie a liderului PMP Salaj, Adrian Popan, care a firma ca singura sansa pentru a inlatura PSD de la conducerea judetului si a orasului Zalau este unificarea partidelor de dreapta,
"Are dreptate Adrian Popan (n.r. - presedinte PMP Salaj). Categoric va trebui sa trecem la nivelul urmator. Nivelul urmator, din punctul meu de vedere, il vom atinge dupa alegerile europarlamentare. In acest moment vom candida separat, suntem competitori nu adversari. Nu exclud sa fim toti parte a aceleiasi familii politice europene PPE. Deocamdata, noi si PMP suntem membri ai PPE, partid care isi propune sa conduca Parlamentul si Comisia Europeana si dupa aceste alegeri. Dupa finalizarea alegerilor parlamentare, categoric vom trece la nivelul urmator. In acel moment, noi, PNL Salaj, ar trebui sa avem desemnat candidatul pentru Primaria Municipiului Zalau; vom avea si propunerea de program politic pe cele mai importante axe de dezvoltare a Municipiului Zalau. Dupa ce aceste elemente vor fi stabilite clar si bine definite, sigur ca vom iesi public si primii carora ne adresam sunt cetatenii municipiului Zalau, cei care voteaza dreapta in general. Asa cum ati vazut la toate alegerile, voturile cumulate de noi, de partidele de dreapta, sunt mult peste voturile PSD la nivelul municipiului Zalau. Ne vom adresa cu un program politic si vom propune candidatul nostru cetatenilor municipiului Zalau si, in egala masura, si fortelor politice de dreapta. Sunt convins ca dreapta unita la nivelul municipiului Zalau poate da viitorul primar al Zalaului", a spus Lucian Bode.

Se cauta candidatul liberal care
sa-l bata in alegeri pe Ionel Ciunt

PNL Salaj a anuntat la finalul lunii octombrie ca, î

PNL Salaj spune ca va discuta  cu celelalte partide de dreapta  despre coalizare impotriva PSD, dupa alegerile parlamentare
;n perioada 15 noiembrie 2018 – 15 martie 2019, desfasoara o competitie interna la finalul careia isi propune sa desemneze candidatul pentru functia de primar al Municipiului Zalau la alegerile din primavara lui 2020.
Au fost nominalizati patru liberali drept posibili candidati in 2020 - Vasile Bulgarean, Adrian Margin, Otto Haller si Sorin Muresan – care participa in competitia interna in vederea candidaturii la functia de primar al municipiului Zalau si li s-a cerut sa-si dovedeasca fiecare capacitatile.
Conform deciziilor interne, pretendentii depun o declaratie în care se angajeaza sa sustina candidatul care va fi desemnat la finalul competitiei.
Cei patru desemnati au intrat într-o competitie de promovare a candidaturii lor, atât în interiorul, cât si în exteriorul partidului, cu scopul prezentarii solutiilor propuse pentru rezolvarea problemelor comunitatii locale si de crestere a notorietatii, încrederii si intentiei de vot.
Desemnarea candidatului PNL la Primaria Zalau se va face conform procedurilor statutare, în urma efectuarii unui sondaj de opinie, coordonat de la nivel national, pentru a masura notorietatea, încrederea, intentia de vot, profilul de candidat si potentialul de crestere a fiecarui candidat înscris în competitie.
La ultimele alegeri, PSD a zdrobit PNL in Zalau. Ionel Ciunt a castigat in 2016 Primaria municipiului Zalau in fata liberalului Radu Capilnasiu, primar al orasului timp de 12 ani. Actualul primar, Ionel Ciunt (PSD) a obtinut 8.558 de voturi - 40,5 la suta, iar fostul edil Radu Capilnasiu PNL a obtinut 4.570 de voturi – 21,6 la suta.

Vizualizari 875
Comentarii articol (22)

Aceiasi Marie da, cu alta palarie !>

in 11 Februarie 2019 4:20

Toate partidele sunt de si pentru bogatani. Toate tin cu dintii de cota unica de impozitare, mult iubita de bogatani. Si liberalii au votat pentru pensii speciale, LA primari, au fost in cardasie cu psd !

>

in 11 Februarie 2019 5:20

O solutie pentru candidat la primărie ar fi un independent. Sunt curios daca dreapta si in special Bode este in stare sa sustina un independent. O varianta castigatoare cred ca este Gheorghe Stanciu.

>

in 11 Februarie 2019 6:50

5.20 eu cred ca v-ati tampit. Asta sigur e o variant pentru a iesi din nou primar felcerul

>

in 11 Februarie 2019 7:03

Candidat ar fi bun chiar Bode.

>

in 11 Februarie 2019 7:28

In Zalău opoziția are nevoie de un singur candidat. Așa am scapă de PSD. Și cei din opoziție ar arăta că se gândesc la binele orașului.

>

in 11 Februarie 2019 7:48

Masurati iar patru candidati si va fi desemnat al 5-lea!!!Asa ati facut si la Jibou acum 4 ani: Ati masurat 4 candidati liberali si ati iesit cu al 5-lea, cu...o PSD-ista!!!Ce a iesit???? UN MARE FASSSSS! Ati distrus munca organizatiei PNL, care la alegerile europarlamentare si prezidentiale au luat fata psd-ului!Cine raspunde pentru aceasta uriasa gafa politica??? bode si capalnasiu, mai poftiti pe la Jibou

como>

in 11 Februarie 2019 8:14

Ma mut la PNL. Si sigur il voi bate pe Ciunt.

>

in 11 Februarie 2019 8:52

comentariile lui ”„como„” la misto care il ridiculizeaza pe como original,vrea sa spuna ca actualul primar chiar daca nu face nimic important pt zalauani, tot el iese.Mai ”„como„”tu pe care parte ciculi?\r\n

>

in 11 Februarie 2019 8:57

a se citi, circuli.

>

in 11 Februarie 2019 9:20

Stanciule.. iar începi să te dai important, iar vei plimba echipa de volei prin atelierele tale, unde lucrează muncitori neplătiți cu lunile. Iar o să te faci de râsul urbei, iar la alegeri n-o să te voteze nici neamurile tale.

>

in 11 Februarie 2019 9:59

Deputatul și.a mutat ceasul de pe mana dreapta,pe stânga. Semn rău!

>

in 11 Februarie 2019 10:06

STANCIU? Sa te ferească Domnul de săracul ajuns bogat și de prostul ajuns șef!

>

in 11 Februarie 2019 10:54

Liberalii sunt asemeni psd,corupti si intetesati de propriul interes si de partid!De ce nu au sustinut campania "fara penali in functii publice"?

>

in 11 Februarie 2019 12:58

auzi 10:45 voi nu vedeti ca nu sunteti in stare de nimc,noroc ca va ajuta altii,chiar si PNL-ul,altfel prafu s-ar alege de voi,dar sustinem ”fara penali in functii publice

>

in 11 Februarie 2019 13:25

PeNeDeLeprele salajene , in frunte cu aceasta javra ordinara bode , pot sa se dea peste cap, ca nici dracul nu ii voteaza , are si el demnitatea lui . Iar romanii sunt lamuriti cu acesti cretini/descreierati/impostori , asa zisi de dreapta , dupa guvernarea catastrofala a nemernicilor basalau-bokul , pe care ii lingea in bas bodea si alti nesimtiti ca el . Hai sictir !

>

in 11 Februarie 2019 13:25

PeNeDeLeprele salajene , in frunte cu aceasta javra ordinara bode , pot sa se dea peste cap, ca nici dracul nu ii voteaza , are si el demnitatea lui . Iar romanii sunt lamuriti cu acesti cretini/descreierati/impostori , asa zisi de dreapta , dupa guvernarea catastrofala a nemernicilor basalau-bokul , pe care ii lingea in bas bodea si alti nesimtiti ca el . Hai sictir !

>

in 11 Februarie 2019 14:57

Toate institutiiile statului trebuie sa intre in carantina,pandemia de corptita a scapata de sub control din 1947.Cine, cand, cum, si cu ce, va eradica pandemia.

13:25>

in 11 Februarie 2019 14:58

no hai jireado cai ora tri si te lasa la vatra senatorul tau pesedist .Nu mai manca atata kkt ca ti-i ineca.

Mai, Bode>

in 11 Februarie 2019 15:35

Mai lasa si pe altii ca doar nu te-ai nascut parlamentar.

>

in 11 Februarie 2019 16:50

A nu se confunda POLITICA NEAMULUI cu NEAMUL din politica, si nici politica BANULUI cu BANII din politica.

>

in 11 Februarie 2019 18:50

Breiking niuz: s-a gasit candidatul liberal care sa-l bata pe ciunt mar: marMc tiberiu

>

in 11 Februarie 2019 20:04

Sa speram că sălăjenii sa excludă din start la vot electricieni care se cred ingineri cfdp ,și restul partidelor de dreapta nu exista PNL PDL UDMR sa saturat lumea de voi

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.