SondajRSS Feed

PNL depune motiune pentru a sesiza gravitatea faptelor Guvernului Tudose

14 Noiembrie 2017

PNL a anuntat ca vrea sa depuna motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose. Desi calculele matematice nu dau sorti de izbanda unui astfel de demers, liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca se vor purta discutii cu toate grupurile parlamentare. Pentru a depune motiunea, e nevoie de semnaturile a 117 de parlamentari. Pentru ca aceasta sa treaca, are nevoie de 233 de voturi, in conditiile in care PNL are 98 de parlamentari. Chiar daca va avea sprijinul total al USR, adica 43 de voturi in plus, tot nu reusesc sa adune decat 132 de voturi. “ntr-o varianta matematica si mai optimista, PNL, alaturi de USR, PMP, UDMR, grupul minoritatilor nationale si parlamentarii neafiliati ar strânge 222 de voturi, cu 11 mai putin decât ar avea nevoie pentru a rasturna Guvernul Tudose. Iar in ceea ce-i priveste pe cei de la UDMR, desi s-au declarat impotriva prevederilor noului Cod fiscal, e putin probabil ca parlamentarii formatiunii sa voteze motiunea de cenzura initiata de liberali. 

Presedintele PNL Salaj, deputatul Lucian Bode, spune ca roul acestei motiuni este, in primul rand, tragerea unui semnal de alarma. Chiar daca e probabil ca motiunea sa nu treaca, PNL se foloseste de toate mijloacele

PNL depune motiune  pentru a sesiza gravitatea  faptelor Guvernului Tudose
pe care le are la dispozitie pentru a sublinia gravitatea problemei, concomitent cu solutii alternative.
“În cazul motiunii de cenzura, atunci când se sesizeaza gravitatea faptelor guvernului Tudose per ansamblu, este posibil ca si colegi din alte partide sa se alature demersului nostru, constientizând în al doisprezecelea ceas toxicitatea acestei guvernari pentru societatea româneasca (…) Dupa cum ati putut observa, in toate motiunile depuse la adresa Guvernului PSD - ALDE, am urmarit: sa aratam starea dezastruoasa a sectorului respectiv, sa aratam nerealizarea programului de guvernare, sa aratam solutiile liberale pentru problemele cu care se confrunta sectorul respectiv””, spune deputatul Lucian Bode.

Vizualizari 615
Comentarii articol

operator pc>

in 14 Noiembrie 2017 0:56

Colaboratori online acasa. Selectam urgent colaboratori online acasa. Lucru pe calculator. Castiguri foarte motivante. Contract. Suport pas cu pas. Totul este legal. Solicitati acum detalii la adresa noastra de gmail: pacurarucostica1963@gmail com

>

in 14 Noiembrie 2017 4:19

PeNe(De)Leprele vor sa traga apa, dupa lotiunea lor. Hai mars la lada de gunoi a istoriei, javre ordinare !

>

in 14 Noiembrie 2017 9:52

Ciuma portocalie va lua muie din nou.

>

in 14 Noiembrie 2017 11:40

Cit d prost poti sa fii sa nu fii deacard cu reducerea impozitului de la 16 la 10 cum sunt liberali, si motivezi ca iti scade bugetul !!!! (zic primari) mai vreau si motiune desi stiu ca nu au sansa !!! sau prostit oameni politici de-a binele ! EU CRED CA LE ESTE PReA BINE

4:19>

in 14 Noiembrie 2017 12:10

zise raluca jireada si mai lua o gura de cacat .

>

in 14 Noiembrie 2017 12:28

PSD = partid antiromanesc, urmasul partidului comunist care a distrus cultura si spiritualitatea acestui popor. Un partid cu origini bolsevice nu poate fi decat un partid plin de tradatori de neam si tara!

>

in 14 Noiembrie 2017 13:04

si ? care ar fi solutiile alternative, demagogule, bode ? poate te pune basescu premier, trage tare !

pt. 9:52>

in 14 Noiembrie 2017 13:33

sa va futeti ciuma portocalie ,mai ciumetilor rosii ca tot ciuma crescuta la sanul vostru este.Din cauza voastra ,a celor doua ciumi ,nu mai avem in tara asta industrie ,agricultura ,turism ,etc. iar cei care au avut sange-n instalatie s-au dus dincolo la munca nevoiti fiind pentru a avea un trai decent.La groapa de gunoi a istoriei veti ajunge ciumetilor si de o culoare si de alta cat de curand .

>

in 14 Noiembrie 2017 13:34

Acesti pnl-isti nu stiu decat sa piarda vremea cu motiuni de cenzura. La altceva nu-i duce capul. O sa ajunga ca pntcd.

13:34>

in 14 Noiembrie 2017 14:52

psd-ul are prioritate la groapa de gunoi a istoriei dupa care urmeaza restul in ordinea inmormantarii .

>

in 14 Noiembrie 2017 18:20

Vai de voi PNLingai, trunchiati adevarul, oamenii de rand vor duce mai bine!

>

in 14 Noiembrie 2017 18:50

Oamenii de rind or duce mai bine cind isi vor vedea ceafa.........rosie fara oglinda

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.